Мишето бе с 24 часова 38,2 Т, но не двах нищо освен малинови листа чай. Лекарката изписа тонзилотрен, линекс, смекта и флудитек и дано се пребори, че никак не искам на този етап антибиотик
Каката е с изварен компрес и високи дози вит.Ц.
скорошно оздравяване! После ще пиша пак, че ме мотае глава и отивам да закуся, докато всички спят. Лек ден от нас!
Похвалили я още, че е усмихната и контактна, много бърборела с всички.
, (оказа се милинка). Като се прибрах у нас тя ми показа, как сядали всички деца на столчетата и пожата ( т.е. госпожата) им казала: Здравейте, деца! Ама много смешно се опитва да имитира госпожата...
Нейното момченце също е за 2-ри ден на ясла и плачеше още от колата. Тя го хвана за ръката и го влачеше до яслата. После докато тя се събуваше, то понечи да се върне обратно. Като скочи тая, като взе да му се кара и съска, представете си детето как реагира. Набута го грубо и сърдито в стаята, все едно и беше виновно за нещо...
. То и аз да съм и аз ще плача и дърпам, като по тоя начин ме водеха на градина. Ама прост народ ви казвам, аз направо онемях!
ох казах си го и няма да ви занимавам повече с мойте терзания .
(приемам съвети и идеи )[/color]
Ще се отрака там,ще видиш!Не се тормози!Не може всички деца да са супер общителни.Ая например винаги като види непознат се гушка при мен,крие се малко и след 5-10 минути ако сме заедно още,почва с репертоара.По улицата сега е взела да маха на всички...НО реши ли някой да я пипа,да я гушка...тегли се и може и да ревне:)Но въобще не се тормозя,че не дава на други хора да я мачкат примерно:)Сигурна съм,че ако я дам на ясла,обаче,ще срещнем сериозен отпор...Но пък децата се адаптират бързо,така че ще свикнат полека всички. 
Офф ужасно е така и ти да си зле..

Добре сме с бебка , благодаря! Баткото не я отразява особено , т.е. държи се многооо по-добре отколкото очаквах. Ревнува , но съвсем малко или поне не показва. няма агресия и т.н. Малката е много кротичка - не вярвах , че има и такива деца. Общо взето яде и спи , по малко мрънкане и носене , но го няма онова реване по 22часа в денонощие и кърмене през 30мин - 1 час- 2 часа ...Марио още се буди нощем да реве , да пие вода и разни ей такива.. Спим в една стая (4мата) , малката се буди само да папка , но не плаче , а по-скоро мрънка. Само сутрин нещо я прихваща от към 5 до 7 ръмжи
радвам се че писа как сте с новия член на семейството и още повече се радвам, че всичко се развива добре. Дано продължава все така 
Ние също имаме втори успешен ден, за който аз се притеснявах повече отколкото за първия. Но при нас я носи таткото, като първо водим каката на градина, където като слязох да я заведа малката се е разревала, но докато се върна вече беше спряла да плаче, после ме оставят с мъжа ми на работа, там е минало без плач и после в яслата обули обувките всичко точно, но на влизане в групата малко се стъписала и се дръпнала назад и си чукнала главата във вратата и оттам малко ревнала, но бързо се е успокоила. През деня днес даже се е заиграла, защото вчера само седяла. За храненето не знам какво точно яде, но тя не държи на глад и щом като я вземем не е озверяла от глад значи е яла. Спането също без проблем. Вземаме я към 4.30, пак баща, който я води в баба и, от където аз я вземам към 6. Снощи обаче като я взех постоянно ме биеше, тя по принцип си поступва като и откажеш нещо, но сега беше просто за всичко и хапеше. Както каза баща и "Явно цял ден е съббирала злоба"
Много смели лелки и сестри, браво. Браво и на твоето момиче, че ходи и тя без проблем. Аз мисля, че нещата ще се успокоят съвсем, когато и другите деца не плачат чак толкова. Ние например сутрин правим така...Сияна гушка татко си и казва Чао, но с мен нарочно не я карам да се сбогува, защото гаранция ще ревне и ще развалим работата. Гледам да я целуна предварително, предавам я на лелката и си тръгвам, без да наблягам на това. Така нещата минават гладко, поне за сега.
Препоръчани теми