Пaк сме болниии. Зеленa хремa, лекa кaшшлицa и обрив. От 10 септември ни се събирaт 5-6 дни яслa. Не знaя кaк ще я кaрaме зa нaпред. Нaлягa ме пълно отчaяние.
.

) защото на баткото като му пресипне гласа много му помага, незнам при Алекс дали ще подейства (май е по-добре). Мона, много интересни съвети си написала за хремата, ще ги имам предвид
Дано скоро има подобрение Тея и да ви изпишат. Това е добре да видите дали няма наистина някоя алергия към нещо домашно и затова да прави и тези плевмонии... иначе промяна на климата действа страхотно ,но за съжаление или трябва да се местите или да отидете на дълга почивка ( мин 2 седмици ) - като дестинации то сте ги казали или на море или горе високо в планината. Сандански знам ,че е много добре също , но нещо там голям бизнес правят напоследък
Пиши ни и се надявам скоро с добри новини да се появиш
Нещо като поларена е , незнам точно , но е плътна и сега , като беше по-хладно времето и в къщи беше около 21-22гр , вършеше чудесна работа дори и отвит да спи. Мисля ,че и за зимата ще му е перфектна. Като марка е от тези на които пише Disney , аз я взех от една борса при майка ми за 12лв, но мисля че в Карфур имат от тях и в Джъмбо ако не се лъжа.
)))
Много съжалявам,че сте в болница и дано бързо отминава!Лесно е отстрани да се дават съвети,знам,но ако има вариант да се махнете от вас за известно време,може наистина да помогне.За Сандански и аз от опит знам,че е вълшебен.Нашите ме водеха като дете през седмица по едно време,аз правех бронхит,пневмония не съм имала, или ангини.Хисаря,Велинград също.Рика е дала много добра идея,това място не съм го знаела.Аз бих добавила...навсякъде по села с чист въздух...може да вземете квартира,една стая е достатъчна,при някоя баба..Нямате ли ти или мъжът ти село,където да си отидете дето се казва да сте си вкъщи?След 3 месеца на село мога да кажа,че е идеално за малки деца,макар и нашето да не е планинско или кой знае с какъв въздух,просто е чист,няма коли и е навън нонстоп.
Значи добре си ги варим по 10-15 минути:)Досега друг вариант не е хапвала,онзи ден бръкна в нашите бъркани със сирене и си взе малко накрая..май й хареса та затова питах..Май много я ограничавам от нашата храна
Все гледам да си яде само нейните,ние готвим вече почти без сол,без мазно нищо,минимум подправки и пак все гледам да не й дам от нашето...Баба ми и дядо ми,докторите,все ме подиграват.Като искала да опита,да съм й давала.Аз така и правя,но само от подходящи неща
Вчера леля ми и братовчедите дошли,донесли Pombear ли как се казваше това,шоколади...и ме питат давам ли й и що не й давам...?А лелята е детска учителка била,кака ми мед. сестра в училище и в ясла...Ми щото викам й давам плодове,зеленчуци...такива работи 

.Препоръчани теми