Айде да се пробват да научат мойто дете да чете на 5 г ... дано до тогава да проговори де ... абе стига глупости ,само си говорят. Те искат и в 4-ти клас да учат дробите , в 5кл да им се спомене за питагоровата теорема, все такива интересни идеи имат
Моят големия също не можеше да чете преди първи клас и разни майки с ужас ме гледаха по парковете, ами ето на сега чете и да не кажа голяма дума ама чете по-добре от тези, които миналата година в началото можеха. Така че аз вече грам не се впечатлявам кой какво измисля ,че трябва да могат децата да правят ...
Радвам се ,че като цяло сте добре. Това с ината е лоша работа , но знам ,че не е единичен случай и определено с времето отшумява... любимият ми лаф " израстват го "
Моят Алекс също е голям инат, като не стане на неговото почва да се тръшка и да реве, пищи, понякога имам чувството ,че посинява от захласване. Ама пък от инат издържа доста време без да диша. Аз гледам да не му се впрягам много, много , дори като се инати така не му обръщам внимание. Само незнам сега в яслата какво ще го правят. Дано там не прави такива неща .
Стискам палци и Сиси да не прави такива номера. Тя е много умно момиче и съм сигурна ,че вече е осъзнала ,че яслата не е само времено и сега се опитва да направи нещо и да се отърве от нея. Обяснявай й как вече е голяма и тя като бати ходи на училище... ей такива неща. То сигурно го правиш ама да дам идея ... дано да мине и да се намери нещо интересно в тази ясла , което да я грабне и да почне да ходи с желание
Как стана не ми го побира главата. цяла нощ има няма и започне да реве , въртя се яко , не се беше случвало това от месеци ... дано да не е нещо сериозно... Някой идеи за лекарсрва ???
Всички зъби са на лице, сега излиза последното връхче на долен ляв кътник и е много крива
Малена има страх от лекари и всичко що е в престилка. Лелките в яслите са с бели престилки и когато ходихме да подаваме документ тя изпадна в ужас. Чудя се какво да правя. Самата мисъл, че ще я заведа на място, където всички са облечени по начина по който ще предизвикват страх у нея не ми дава мира. Все си мисля, че това допълнително ще засили шока от тръгване на ясли. Мислех да говоря с детски психолог, който да ми даде насоки, как да я подготвя, но в нашия забутан град едва ли има свястен такъв. Моля, ако някой имам някакви идеи да сподели

Дано наистина го израсте с времето!И да няма повече такива кризи!
сядам за н-ти път да пиша и не става и не става. Мишлето е много неспокоен от няколко дни покрай големите кътни...последните два са излезли наполовина и доста зор му дават...и вечер пищим от болка
Полежах с него, че иначе плаче и става веднага от леглото и ме търси...

Баба ми е била и още е с такива болни амбиции. Само се хвали как майка ми ходела на 8м., на 1г. говорела с цели изречения, на 5г. играела балет на сцена. ГолЕм келепир! Медал досега не са и вързали, но пък си има дискова херния и едвам мърда. Последното доказано е утежнено от балета и недоказано, но съмнително от принудителното ходене на 8м. 
Колко бързо се минава времето и как бързо растат малките.

, но ще се справим 

ох, дано нищо да му няма. Иначе му дадох това, което намерих в аптечката ми : инфлуцид , калций, вит. С , а за пресипналия глас измислих хоможен. Татко му пък взе тантум протект капки. Утре ако няма подобрение ще пробвам нещо и от идейките , които дадохте