Истински ми е кеф да чета за децата ни:)
Дано мине този период,явно без него не може.Децата първо се шашкат и им е ново,след това знаят какво ги чака всеки ден и не им се ходи.Най-вероятно е по-нервна и от зъби.Аз забелязвам Ая като почне да бърка в устата,мъчат я кучешките и в тези дни е по-неспокойна,хвърля понякога неща,ако не й дам нещо е готова да плаче.В други дни не й се чува гласа вече.Напоследък единственото,за което плаче е да й дам тъпия телефон и да гледа снимки.Ако не й го давам,се разплаква.Даже започнах да й говоря Докато плачеш няма да стане,спри и ще ти го дам...и ма няколко пъти вдена идеята
Спира и веднага й го давам.Иска ми се така да разбере,че не става с рев:)Но това пък засили тенденцията да целува и да вика пискливо Мамо,мамо с различни интонации щом поиска нещо 
Но пък тя сега става забавна,говори, намират се занимавки и си мисля,че тази година ще е по-различна от предните:)Ако можех да я оставям на бабите,щях да съм най-щастливия човек.Още малко да се окопити,да спре напишкването и носенето и я оставям с чиста съвест при нашите:)

От вчера сутринта няма температура. А от ампулите вит.Ц му се отвори хубав апетит. Давах на три пъти осцилококцинум. Всичко по препоръка на лекар, разбира се. Линекс също пи профилактично, защото лекарката каза, че вируса протича с повръщане и разтройство и децата стават много зле, та да се застраховаме. Днес пак си е моето детенце. Надявам се и вашите да са ок вече. 
.

.
пък и ставаш по организиран като има повече ангажименти! Нито имам време да лафя с разни субекти по площадките, нито пък си помислям за социални контакти-за да не се дразня сама 
Като бях оставила за първи и единствен път малкия на нашите (5 дена), ММ ме пита дали ми липсвало детето. Вероятно очакваше да излея порой сълзи, но не, не ми липсваше. Дишах спокойно за първи път от много време. Наслаждавах се на емоцията с голямо, що годе разумно дете, а не постоянно да съм нащрек къде тича, какво руши, къде се удря, откъде пада и как изхвърча за секунда на улицата, а аз не успявам да го настигна.
Как си мечтая ММ да каже "хайде една бавачка за децата та да не се изморяваш". Но реалността е колкото ми е по-трудно, толкова той е по-щастлив. Същото изисква и от себе си, не може да седне за секунда да се наслади, само хвърчи по децата и се жалва колко е изморен. Все едно сме на състезание и трябва да се доказваме пред някого колко прекрасни родители сме
Не бих отказала помощ нито от гледачка, нито от чистачка, за баби да не говорим, ама НЕМА.

Е вече се събуди, но няма пъпки. Дано избият, а да не е нещо по сериозно. 

, вече и аз се чувствам по-добре относно вината, която изпитвам. 
Да се наслаждаваме заедно на живота с "що годе разумно дете"...ей това искам:)Макар че и сега на почти 2 вече не си я давам:)Само безцелнето тичане от сутрин до здрач ме уморява...иначе добре ли е и не е нервна от зъби...вече се търпи всичко
А за гледачката що не мога да се пречупя не знам...Много съм зле май...А и навия ли си нещо ,няма отказване.Така си навих,че ще се оправям сама,като майчето не може,и си се оправям сега 

Преди да се появи Ая,нямахме вечер влъщи почти.Ядене навън,сбирки с компании от къде ли не:)Хубави времена..и изведнъж..само вкъщи...Добре че мина вече бебешкия период,сега ще ходим заедно по гости...първо на приятели с деца..след някоя година...по баровете
Майтапа настрани...ама много ми се дивее и мисля щом се върнем да дебютирам в обществото:)Дано бабата дойде за някой ден и да стане:)
Дано баткото е добре!Сияна и тя да не те тормози така 
Пиши пак как сте!

,вчера докторката и тя каза че ще зарасне , но като я видя каза че и да не зарасне няма проблем.Раната вече заздравя още на следващия ден, но ципата не ми се вярва да се върне във същото положение ( самата ципа която излиза от средата на двете предни зъбчета и се свързва с устничката нацяло е скъсана),та много се съмнявам дали ще възстанови .Но както се казва здрава да е ,няма да го мисля повече.
.
. Понякога просто изпушвам и имам нужда да изчезна за 60сек някъде да не чувам писъци и ревове,че тия дни пак зачестиха и май е нервна от това че ще и избива зъб,на мен ми е нервно ,чакам лелката и с ММ сме постоянно на контра

От рев така се захласваше, че губеше съзнание. Няма да ви казвам какво съм изживявала, докато започне да диша. Водихме я на невролог и казаха че ще отшуми, че тоша е от характера и да не я ядосваме.
Наистина от месец и повече, да чукна на дърво, не ми е правила този номер.