хремата ни спря за 2 дни с осцилококцинум и калциев глюконат сироп

Близо 3 години спестявах за него и докато отида до тоалетна, вече беше съсипан..
аз или не пиша със седмици или ставам досадна от много постове -та имах малък писателски застой 
, него го държа тази хрема плътно 10 дена , а за кашлицата ни изписа педито флавамед/който винаги му изписва за кашлица/ -изпи го целия и никакъв ефект .....та накрая му дадох от моя сироп на д-р Тайс с живовляк и от 2 глътки се изчисти,за разлика от мен. Толкова суха и гадна кашлица имах ,че една нощ не можах изобщо да мигна ,съдрах се от бухане,то не глава ме заболя ,не корем .....бях се притеснила за коремчето ми да не му стане нещо и на другия ден отидох веднага при АГ-то--той ми даде този сироп на д-р тайс и веднага започнах да отхрачвам секретите -голямо облекчние беше .....друг е въпроса,че още си подкашлям сутрин .
/
,то на майка ми казвали,на баба ми казвали -досадници ,когато реша-тогава ще я сложа...... /
. Не мога да дишам,не мога нищо да върша ,не мога и да спя от жега,пстоянно ми е топло и се потя като свинкя

И аз много се радвам ,че писа:)Все си мисля за вас,гледам ви във ФБ и си викам все да звънна да те чуя...и все не става..
Та добре писа:)Наистина Ивонката няма кой да я бие,тя ни е манекенчето на групата
Но пък важното е да е здравичка!Дано и на този доктор всичко е наред!А и като казваш, че не яде особено много,нормално е да е по-слабичка.Ама те разбирам ,защото Ая само няколко дни да й намалее апетита покрай зъбите..и почвам да откачам от театри и сценки на всяко ядене...а така непрекъснато за вас е кофти.Тя момата си е добре,някой да се прави на идиот:)Пиши пак и сложи някоя снимка на Ивонче! 

Ая така преди си допираше устенцата само и после хоп...истински целувки:)Как се учат не знам...Оправяй се и ти,че с коремче е гадно да кашляш.Аз не съм се разболявала докато бях бременна,но като се задавех или нещо се закашлям...неприятно е..Ая пък като гледаме списания бебешки и като види бременна жена вече казва,че в корема има Дете:)Преди казваше Беби:)А за нея супер гордо си казва,че е дете:)

Та се захранихме със сладко,но не му обърна особено внимание.

Препоръчани теми