ПОнякога и ме послъгва ,че има "аа" , за да го сваля от количката например 
Аз май съм се объркала, топчетата , които напипвам не са на вратлето а от двете страни на главата в долната част, когато напипах и моята глава и аз ги имам от двете страни но по-мънички. 
позагубих се малко...сега изчетох...много болнички има
Бързо оздравяване на всички 
не иска да спи в леглото си и всички се редуваме да го приспиваме и после го местя...как се промени детенце и ми е адски тъпо, че не мога да го накарам да хапне нещата, които обича или да го успокоя, когато реве и се сърди 
и така леко да е докрая 

Даже след това си мислех колко е готино просто да мрънка и не спи от зъби,примерно...Ужасно е!Аз тогава бях на края на силите си.А сега като позабравих и пак взех да се ядосвам,че просто се кисели...Е вчера беше страшна работа.За всичко се ревеше и мрънкаше.Не й се ядеше.Абе май не могат да пробият кучешките..Ама като взе,че ревна следобед на гърнето като пишкаше...и като се стреснах да не е пак онова...Да видиш после как не ми правеше впечатление мрънкане и врънкане.Докато изчаках следващото напишкване в гащетата..ми призля.Слава Богу,май няма нищо. 

Едва ли е нещо щом не я боли.
Направооооооооо, не знам!
Тотално съм изтрещяла вече.
а дано се оправи до неделя че заминаваме на рила 
сега дано ме приемат СК дистанциооно
Стискайте палци. Ако не ще се запиша в Хасково /пак е дистанционно/.
После тичане из парка, малкия по голо дупе и атрибути да се проветрява. не ми се перат безчет гащи, а с пампи се сварява. Накрая на заведение с детски играчки, да пийна нещо седнала. Преди час ги прибрах, изкъпах и намятах по леглата .... мами тайм
Летните вируси са много коварни. Май зимата сме по-здрави. Против разтройство може да правите оризова каша със съвсем малко плод за аромат. Другият вариант е да сгъстявате обичайното АМ или айран с 1-2 лъжички оризова каша. Ефектът е идентичен с оризова вода.
Дано да оздравявате и да им минава този период на дребните. А и са мъже , нали знаеш ,че при тях нещата са по-сериозни
, даже са по-малко от 52 дни ... 

Проблемът е ,че заради повръщането не давам почти нищо . Днес уж е по-добре , но ако не спре разстройството ще трябва да давам няколко дни гентамицин на ампули. Ще изчакам до утре да видим.

Препоръчани теми