Ей много ме развесели. Да ти кажа и аз така бих реагирала. Има такива кретенчета ,че не е истина. Изпуснати деца има много, колко деца на по 5-6 години се мотаят по цяло лято самички по парковете и градинките, на какво ли да се научат. В това отношение много ми харесват американските закони - никакво оставяне на децата сами , дори и за минутка. Имам познат ,чиято майка ходи всяко лято при сестра му в Щатите да гледа 15 годишния си внук, защото не могат да го оставят сам докато са на работа. И тук така трябва да стане, ама наистина да стане, защото то закона го има ,ама на кой му пука

Но няма как, на есен с песен

Каквото посяло ...такова пожънало.Според мен тя е дала един хубав урок на агресивното дете, който може и да му е поучителен.
Не е за вярване,пу пу:)Само от време на времме се мята върху мен или ме гушка през врата.Даже и аз взех да задремвам:)

Въпреки че всичко розбира и когато и трябва нещо знае как да се държи и знам че може просто идеално да е поведението, но за съжаление последно време доста често прави едни "изцепки". Наказвам я основно като я лишавам от сладолед и атракциите в парка, помага, ам на следващият ден е пак същото
Препоръчани теми