:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Нищо не сме хванали,дойде ми 6 дни по-рано-но като ми свърши  luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

# 16
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пате, наистина трябва да му ударим един бой на списъка  Laughing

Перру, как върви подготовката на сватбата Simple Smile

Много жега, направо не се издържа, ММ се прибра вчера от 2 седмична командировка и сега изчезна за вентилатор, че сега нямаме възможност за климатик.

Я да сервирам нещо за разхлаждане  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 11:54 от ecoeli75

# 17
Ася, като си тръгне леля ти, започва маратона!
Екоели, благодаря за закусчицата! дано ви разхлади вентилаторчето!
Скрит текст:
Едно познато момиче на сина ми е болно. Има нужда от помощ. Той отиде сега с още две момчета да разлепят плакати за кампанията в нейна подкрепа. Ако някоя от вас има възможност, нека я подкрепи!
http://dmsbg.com/index.php?page=4&spage=0&item=321

# 18
Пате, стискам палчета за това дете да има шанса да се оправи  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 19
Бяло пате Simple Smile благодаря за пожеланието. Ама дай четирима Simple Smile че ние така или иначе на връщане прибираме детенце на мъжа ми към къщи ..... Simple Smile)

Ох има малко ревност, че сме се оженили и пубертета не прощава. Ама благодарение на морето и екстрите към него, мисля ще бъде преодоляна.

Много солени поздрави на всички ви!

# 20
Дари, нормално, като всяко дете особенно в тази възраст, ама съм сигурна че после всичко ще е ок  Hug

Айде тогава ви чакаме 4-ма или 5-ма  Wink

Такаааа ... и нещо за разхлаждане  Mr. Green

# 21
Даре, поправка! Четирима или петима! Peace
За пубертета много търпение трябва и пак няма угодия. Но какво да се прави и ние сме били в тази възраст и помним колко ни е било сложно.

# 22
Така, така ... ще победим Simple Smile за сега обаче поради преливане на населението само малко в морето успяхме да се усамотим.

Ох, от една страна дете, от друга свекърва ....... после ще идем само двамата да си почиваме от тая почивка ми се струва Simple Smile

Блонди, специално за теб

Днес имаше едно много бременна жена на плажа и си мислех за всички нас и светлото бъдеще, което ни чака Simple Smile

# 23
Не се сдържах Simple Smile

С пожелания от сладоледа да преминем на нещо друго и т.н. и т.н. и цялата работа да доведе до .........

# 24
  • Пловдив
Цоп.........и аз в новата тема  Grinning
Много е хубава Ели!   bouquet
Ха дано ни е на късмет!!!
Аз само се записвам,че преди малко се прибрахме от отпуска и ме чака  wash hang 1ironing newsm28............после ще се върна да ви прочета и ще пиша по късничко

# 25
Даре, починете си с детенце и свеки. После си починете от тях  Joy
Важното е купон да става! Хайде и много тен да събереш! Hug

# 26
Даринче, много камънак, бе, душата, как ще се довлека до водата  hahaha с куцук-куцук освен, ще ме утрепеш с големия корем  Joy

Шегувам се  Hug Втора година пропускаме моренце и ужасно ми се ходи, ама надявам се догодина да наваксаме.  Blush

Еко, като имаш време и желание, прегледай списъка с непознатите никове и който не се е вясвал повече от 3 месеца, махай. Пък ако искат някой път пак - да заповядат, така да висят фантоми няма смисъл наистина  Peace

# 27
Ами то, Блонди, за да не ни разплискаш моренцето Simple Smile))) Пък и сега май по-добре само отдалеч да се наслаждаваш на моренцето. Че то не ти остана време .... Верно, че за раждането под вода разправят хубави работи, ама викам да не пробваш сега.

Да знаеш, че чакам с нетърпение да се разпишеш, че си се прибрали с детенце в къщи .....

Ние утре ще избягаме за един ден и ще спим без дете, та може и да имаме късмет да уцелим нещо ... ако не ... друг път ще да е .... демек другия месец.

# 28
Хайде и аз в новата ни хубава тема  wavey
Днес се върнах от ваканция (без мъжо) и за съжаление до като ме нямаше ми бяха и фертилните дни, но нищо  Sad Нов месец - нов късмет! За сметка на това пък си изкарах страхотно   grinning039
Леко раждане, Блонди, че то не останало  fingerscrossed

# 29
Добро утро Simple Smile

На отпочиналите, добре дошли   bouquet

Ох стана ми смешно как Блонди ще разплиска водата в морето  hahaha

Дари и ти голяма почивка, ама след това още една само двамата Simple Smile

Блонди аз желание имам, остава да намеря време и ще ги проверя всички.

Я да сервирам нещо, че не знам кога пак ще имам време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт