:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте момичета,
Аз отдавна не съм влизала и не съм писала. Благодаря, че сте ме включили в списъка на надеждата за две чертички. Там съм записана като miriamtop. Сега ника ми е nkem, но за мен няма значение с какъв ник съм вписана, важното е да не губим надежда. Ние сме в очакване да започнем опит инвитро, дано да имаме шанс в него. Ще изчакаме обаче до септември да мине отпускарския сезон.
Поздравления за чудесната темичка   bouquet

# 46
Екоели, не си го слагай на сърцето  Hug И аз имах такъв период, бях понапълняла и особено ми личеше в корема, и майка ми, и леля, все ми честитяха и се радваха, хора ми отстъпваха място в рейсовете  Laughing и аз само обяснявах, че не съм бременна  ooooh!

Nkem, силно ти стискам палци за успех от първия опит  Hug

# 47
О, Ели. Тегли й една дълга и широка и не си я туря на сърцето.

Ние поне в момента от близките ни хора нямаме нито атаки, нито подмятания, нито приказки.

Ама ходим на пръсти покрай дечко заради брака, а току се намери някой дето гръмогласно да обяви колко да ни бъде щастлив съвместния живот.

То в отношението към дечко няма разлика (нито от мен, нито от таткото), ама какво му разбира главата на тия години и току нещо се притесни.

Бе има някои хора дето са оперирани от тактичност.

# 48
Даре, намързелувай се! Сега ти се е паднало.
Еко, мерси за хубавата закуска! Ама много хубаво си я затапила тази!
БлондиPraynig Praynig Praynig всичко да мине леко и безпроблемно! Хайде понаръси ни, че голяма суша от към тестчета! Laughing
Перу, изкара късмет с танците! Елегантната фигура ще ти е бонус, ма вие само с танца ще ги смаете гостите! dancing kiss
Нкем, имаш моите палци за успешен опит! Дано скоро ни зарадваш с хубава новина!

# 49
Sweety74 докато разбера защо си копирала цялата тема  newsm78
искаш да те добавя ли  Simple Smile

Новичка съм тук.Това беше първия ми опит да пиша във форума.Но очевидно се е получила издънка Embarassed Извинявам се за което! Никой не се е родил научен... Simple Smile
Бих искала да бъда добавена към темата.
Желая добро на всички!   bouquet

# 50
  • Истински се вижда само със сърцето.
Sweety74, няма проблем  Hug, но ще те добавя в следващата, защото не ми дава възможност в момента да редактирам.

Ако искаш можеш да ни разкажеш повече за теб, от колка време бебеправите и така Simple Smile

# 51
Sweety74, няма проблем  Hug, но ще те добавя в следващата, защото не ми дава възможност в момента да редактирам.

Ако искаш можеш да ни разкажеш повече за теб, от колка време бебеправите и така Simple Smile

Благодаря ecoeli !
Не съм невежа по отношение на компютрите,но все още не съм опознала опциите на сайта и срещам затруднения на моменти...Та на въпроса: Как ще разбера,че съм добавена в новата тема? Известие ли трябва да получа? (Извинявам се,ако звуча невежо).
Разбира се,че ще разкажа за себе си.И с удоволствие ще бъда съпричастна към вълненията на другите.
Хубав и пълен ден желая!   bouquet

# 52
Не не се получава съобщение, просто като пуснем следващата тема ще си в списъка на чакащите две чертички, макар че ти пожелавам до следващата тема да се похвалиш с най - хубавата новина  Hug

# 53
Не не се получава съобщение, просто като пуснем следващата тема ще си в списъка на чакащите две чертички, макар че ти пожелавам до следващата тема да се похвалиш с най - хубавата новина  Hug

ecoeli75, ех че хубави хора имало тук!  Hug
Благодаря за милите пожелания! Нека се връщат стократно върху всички копнеещи за рожбичка!
Блгодаря персонално на теб ecoeli75 за милия прием и търпението към една новобранка!   bouquet

# 54
  • В градината...
Добре си дошла, Суити! Разкажи нещо за себе си де, тук сме много любопитни  Hug

# 55

Слушам и изпълнявам!  Laughing
Педагог съм по образование.С половинката ми се запознахме преди три месеца,а от месец сме вече семейство. Любов от пръв поглед!  Simple Smile
Аз съм на 38,а той на 43.Попораснали сме,но имаме мечти и се обичаме.
Този месец за първи път правихме опити за бебче. Изчела съм доста за зачеването,бременноста и рисковете и трудностите на късната бременност.Така,че се опитвам да подходя към нещата спокойно и разумно.Но емоциите понякога взимат връх...Знаете как е. Simple Smile
Странното е,че от няколко дни имам болки ниско долу в корема,газове,поддуване и запек-четох,че това са признаци на ранна бременност,но не желая да залитам в самовнушения и после да се разочаровам.
Пожелавам на всички тук-една по една да изчезнем от темата....  bouquet
Усмивки!

# 56

Благодаря Перуника! Много си мила!   bouquet
Разказах накратко за себе си.....

# 57
Sweety74, добре дошла и скорошно забременяване желая  Hug

Аз бях снощи на преглед, всичко е на 6, продължаваме си с чакането  Simple Smile Само дано не е днес, че мъжът ми до 10 вечерта няма да го има наблизо  Crazy

Айде, да поръся  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 58
А такаааа хоп и съм под прашец от Блонди  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Блонди, ами тогава хайде да е утре  Laughing, стискам палци всичко да се нарези както трябва  Hug

Перу как вървят танците  Hug

# 59
Sweety74, добре дошла и скорошно забременяване желая  Hug

Аз бях снощи на преглед, всичко е на 6, продължаваме си с чакането  Simple Smile Само дано не е днес, че мъжът ми до 10 вечерта няма да го има наблизо  Crazy

Айде, да поръся  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Блонди благодаря!! Дай Боже да се сбъднат пожеланията ти! Simple Smile
Радвам се,че всичко е наред при теб!

Общи условия

Активация на акаунт