:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Sad момичета, палците не са били достатъчни и няма да ставам леля ......

Суити, добре дошла и дано за кратко. Не е толкова важно да си записана. По-скоро да върви приказката и да се окуражаваме взаимно.

Отивам малко да пострадам .....

# 61
Sad момичета, палците не са били достатъчни и няма да ставам леля ......

Суити, добре дошла и дано за кратко. Не е толкова важно да си записана. По-скоро да върви приказката и да се окуражаваме взаимно.

Отивам малко да пострадам .....

DarinaK балгодаря! Много си мила!  Hug
Не познавам историята на твоето чакане,но виждам,че си разочарована...
Никога не бива да падаме духом!
НАПРЕД И НАГОРЕ!  (малко еротично звучи,но.... Laughing  )

# 62
Суити, моята сестра, която е по-малка от мен, беше бременна. И тя е в нашата възрастова граница. И тъй като това се оказа сватбения ни подарък се бях похвалила на момичетат тук. Е, вчера нещата са приключили .... Аз съм далеч, мъжът й си е до нея. Тя и не иска сега да чува никого. Малко съм притеснена, тъй като тя е с доста чувствителна и не знам как ще й се успокои душата .....

# 63
Ех, Дари  Cry Така съжалявам за лошия развой на събитията при сестра ти  Sad Пожелавам й сила да може да преодолее случващото й се по най-безболезнения начин, до колкото това е възможно.

Добре дошла на Sweety74 и да не се задържаш много тук. Пожелавам ти скоро-скоро да се отправиш към някоя от отчетните теми!

# 64
Суити, моята сестра, която е по-малка от мен, беше бременна. И тя е в нашата възрастова граница. И тъй като това се оказа сватбения ни подарък се бях похвалила на момичетат тук. Е, вчера нещата са приключили .... Аз съм далеч, мъжът й си е до нея. Тя и не иска сега да чува никого. Малко съм притеснена, тъй като тя е с доста чувствителна и не знам как ще й се успокои душата .....

Ужасно съжалявам DarinaK ! Sad
В такива моменти всички думи са напразни...
Но все пак след болката идва надежда.....

# 65
Благодаря за милия прием и пожеланията Фики!
Да ти се връща скоро! Simple Smile

# 66
Дари, много съжалявам за сестричката ти. Нека не се отказва. Винаги има надежда и винаги, това, което ни се случва, е било за добро, в това трябва да вярва и да не пада духом  Heart Eyes

Суити, няма нужда да пишеш отделни постове за всеки отговор  Simple Smile В един за всичко и за всеки е ок и по-добре  Hug

# 67
Благодаря, момичета, за топлите думи. Знам, че Господ ни изпраща изпитания, които можем да преодолеем. Надявам се тя да се справи.

Сега, обаче, е моментът да стискаме палци на Блонди ......

(може ли, може ли, може ли ... после една снимчица?)

Чувствам се кофти. Тя беше помолила да не казвам на никого, но аз така се бях разревала от щастие, като ми каза, че мъжа ми разбра. А пък после с най-добрата ми приятелка не можах да не споделя. Пък сестра ми разбра и оня ден ме обвини, че съм го направила. Сега не се чувствам добре ....

# 68
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари  Hug, не се обвинявай миличка, радоста ти в момента е била хубаво нещо и си и пратила само положителна енергия, просто е имало да се случва. Убедена съм, че скоро и двете ще имате повод да се похвалите и да  гушкате бебчета.

# 69
  • В градината...
Дари  Hug, не се обвинявай миличка, радоста ти в момента е била хубаво нещо и си и пратила само положителна енергия, просто е имало да се случва. Убедена съм, че скоро и двете ще имате повод да се похвалите и да  гушкате бебчета.
Това бяха и моите мисли едно към едно  Peace Дари  Hug Praynig

# 70
Айде Блондииии  ти си на ход,вчера нашето бебе се появи.......със секциьо и пълна упойка,незнаех,че се прави пълна ,почерпахме се колегите.....

# 71
Даренце, мила  Hug Hug Hug Знам, че се чувстваш виновна, но вината не е в теб! Така е трябвало да стане. Случилото се е ужасно. Ще видиш, че като мине време двете със сестра си пак ще си бъдете близки. Остави я да поскърби, да обвинява дори. За нея сега е много трудно. Hug
Блонди, не съм пуснала палците за теб и Камито. Чакаме я с нетърпение! Hug
Звезди, да ви е живо и здраво бебчето!
Суити, добре дошла! Пожелавам ти скоро да забременееш!

# 72
Благодаря white duck! Hug
Дари, горе главата! След лошото винаги идва добро!  Hug
Звезди честита радост!  Hug

# 73
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте, момичета   bouquet

Как  сте днес  Hug, стоя и си мисля аз какво затишие откъм тестове в нашата тема, айдеее някой да се похвали вече с  EFP

Я да сервирам една салатка за обяд, докато чакаме  Mr. Green

# 74
Благодаря ви, момичета  Hug

Разбира се, че ще има снимчица, само да е наред всичко  Blush

Звездичке, честито ви бебе  Hug по принцип не се прави пълна, освен, ако не е по спешност и се бърза. Но в БГ все още няма навсякъде добри анестезиолози, които да прилагат епидурална, а има и градове, където изобщо не слагат  Crazy Тук например не може с пълна.  Simple Smile

Дари, изобщо не се обвинявай за нищо, а сестра ти не е права така да говори, без значение какво се е случило. Това е Божа работа. Пълното мълчание по въпроса изобщо не гарантира щастлив изход и това е ясно на всеки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт