:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дари, много съжалявам за сестра ти. Нормално е да се затваря в себе си в такъв момент. Дано успее бързо да го преодолее.
Екоели салатката е прекрасна  bouquet
Блонди стискам палци дано всичко мине леко и на финала да нагушкаш бебока Hug

# 76
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уф ама много ми е нервно  hit
ядосвам се за най - малкото, чак аз не си се понасям.
Отгоре на всичко, аха някой да ми каже нещо на криво и аз почвам да рева.
Казвам ви тотално съм се сдухала  smile3515

Добре, че другата седмица съм в отпуск, идва ми да се затворя и да не виждам и да не чувам никого.

# 77
Суити, добре дошла сред нас!

Блонди, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно!

еко, успокой се, миличка. Мисли само за хубави неща и за предстоящата отпуска. Hug

# 78
ecoeli75   какво става с теб ,не ми харесваш така(то и аз оня ден като се роди бебока на колегата и колежката,под действието на водката се по растроих,тро деня съвпадна и с друго събитие в сем.,и ревнах си) изспускай напрежението,профилактично е полезно даже.И после си с положителните мисли и отворена за живот.Аз днес ходих до Бургас в инвитро лаболаторията им.Пуснах за щитовидната,минах на ендокринолог(има леко възпаление) и ехограф(всичко е ок).а  сега на кого да се вярва,ама в понеделник като взема изследванията ще коментираме всичко с ендокриноложката.Дразни ми на гърлото и тва си е,какво е  newsm78 .Ще пусна и за хламидията  Whistling та да видиме.Айде спокойни вечери и на плажуващите приятна почивка,аз нямам време нещо,все утре,утре и не мога да стана  Joy 

# 79
Суити, добре дошла!  Hug Скоро да се похвалиш с две чертички и да се отправиш към някоя от отчетните теми!  Hug
Дари, не се обвинявай, не си виновна! Напълно разбирам сестра ти. И аз бях така - ревях, не исках да чувам никой, но както казват времето лекува. Пожелавам и на нея, и на теб късмет! Hug
Ели, то май от жегата идва нервността. Желая ти хубава отпуска!  Hug
Блонди, стискам палци!  Hug

# 80
Момичета  Hug, ами Звезди то и аз не се харесвам, ама на момент от проблеми и глупости ми идва в повече, а и както е казала Фортуна и жегата допълнително ме изнервя, просто ми е нужна пълноценна почивка  Simple Smile

п.п. Звезди ще чакаме да разкажеш след срещата с док

# 81
Благодаря на всички ви от сърце.

Аз днес малко се поотпуснах и се наревах. Сега се чувствам малко по-добре.

Знам, че всичко е Божа работа.

На ми се пише.

Само ви благодаря, че сте тук да ме изслушате и да ударите едно приятелско виртуално рамо.
На всяка една от вас и на всички заедно ви пожелавам много любов .....

# 82
  • Пловдив
Здравейте!

и аз така  Grinning понеже днес почивам.

Дари-нали знаеш,че времето лекува...........така е...........всичко ще се нареди.Скоро и двете със сестра ти ще сте горди мами и ще се усмихвате сещайки се за миналото.
Блонди-стискам палци!Дано всичко мине бързо и безпроблемно и да си гушнеш малката госпожичка! Hug
Суити- welcomeДано не оставаш дълго в редиците на чакащите!
Перу-супер сте с тия танци!Много ви се радвам.Сигурна съм,че ще ги шашните гостите ви.
Ели-дръж се!Два дни ти остават..............преди отпуска винаги е така,тотално сдухване и умора.А за "приятелите" и подмятанията................трябва да се научиш някак си да не ги отразяваш въобще.Има хора които са оперирани от чувство за такт.Аз имам една колежка,която 5 години преди да забременея,системно на месеца поне по 2 пъти ми казваше "айде де,какво се мотате с бебето,то времето си върви",при положение че всички знаеха,че ходим по лекари и какво ли още не.Сега пък от година на сам "хайде де,правете едно братче на Гери,че остаряхте вече".Ужасна жена  ooooh!

Хайде лек и прохладен ден ви желая!

# 83
Жълта роза,Фортуна и Кали, благодаря за гостоприемството! Simple Smile
Тук май всички се познавате и знаете историите си...Аз като новаче се лутам и щурам... Laughing
Я чакайте да ви питам всички: Ясно е,че всяка една от нас иска бебче,но имате ли своите страхове и притеснения във връзка с евентуална бременност и раждане? newsm78
Аз лично изпитвам умерен страх от раждане.Направих глупостта да гледам едно доста натурално(да не кажа брутално) видео на раждане и доста зле ми се отрази.
Знам,че има жени,които се притесняват за фигурата си,други за това дали ще продължат да са привлекателни за половинката си с надут корем...и куп други страхове...
Знам,че не е точно по темата "Искам бебче",но има пряка връзка с нея...
И така-споделете,ако искате.... Simple Smile

# 84
kali-m-g и пре мен код Мързел е в сила Simple Smile
Иначе аз днес съм по - спокой, поне за сега....
Суити 74 и аз така бях гледала филм за раждане и то във вана, обаче някак си не ми пука защото мнооого искам да си имам детенце. Аз за фигурата си не се притеснявам, то и сега съм си дебеличка, достатъчно си я развалих преди време. А притеснения винаги ще имаме - докато забременеем, докато ги износим, после за самото раждане и накрая в отглеждането Simple Smile

А аз лично тези "притеснения" ги чакам с нетърпение  Hug

п.п Блонди ти как си Hug

# 85
Суити, единствените притеснения, които имам са дали бихме били добре родители.
От друга страна пък не мога да дефинирам "добри родители".

Много е жега ... и то при толкова много зеленина на двора и вятър от морето. Направо не ми се прибира в събота в София .........

# 86
Здравейте, момичета!

Аз вчера малко поизтрезнях относно реалната възможност и при нас да се получи бебето  Sad
Подробно си разгледах и проучвах лабораторните резултати от моите хормонални изследвания и СГ-та на ММ. То наистина човек трябва сам да се интересува, търси и пита, иначе ако разчитаме само на докторите.....мани-мани  Mr. Green
Значи доки ми каза (даже два гинеколога гледара моите резултати), че всичко е наред. Е, да, ама не  Sad ФСХ за трети ден от цикъл трябва да е около 7, моя е 17  Shocked Питах в темата за резултати и денис ми отговори, че може и нещо временно да е, та сега като ми дойде М пак ще пускам хормони  Crossing Arms
За СГ-та на мъжо - там ако не се оправят нещата с това слепване на спермитата, подвижността няма да се подобри и реално няма как да има оплодена яйцеклетка, защото спермата е на групички събрана и няма отделен силен сперматозоид, който да плува към яйцето  Confused Добрата новина е, че това може да е следствие на инфекция и се лекува с антибиотик. Вчера говорихме с ММ и решихме най-накрая да ходим на репродуктивен специалист. Днес ще се обаждам да видя за кога имат свободни часове; ако има нещо в близките 3-4 месеца ще съм истинска късметлийка. Понякога имам чувството, че тук нещата стават суууууупер бавно  Close
Дари - само искам да ти дам кураж на теб и на сестра ти, че да, сега ви е тежко и трудно, но и този период ще отмине и после и на вашата улица ще изгрее слънце. Сестра ми имаше 6 спонтанни аборта м/у дете # 2 и дете # 3. И въпреки всичко не се пречупи, не се предаде и не се отказаха от мечтата си за трето дете. Вярвай и доброто ще ви сполети и вас!
 Sweety74, аз лично нямам ама абсолютно никакви притеснения относно евентуална бременност нито пък от раждането ме е страх. Напротив, дай Боже да ми се случи! Тук някои от нас вече имаме по едно или две деца  Grinning Щом страха ти е само умерен значи ще си ОК, то докато дойде време да раждаш има едни дълги 9 месеца които са предостатъчни да се подготвиш за великия момент!

П.С. Редактирам се, за да добавя, че имаме записан час при специалист за средата на август  newsm44

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 21:26 от Фики

# 87
Чак сега,четейки писмото на Фики си дадох сметка колко сложно може да се окаже това човек да има проблеми със забременяване-толкова изледвания,процедури(предполагам и бюрократични спънки).
Ние сме семейство едва от един месец и този месец за първи път опитахме да си правим детенце.
Опитвам се да не си мисля,че може да се проточи дълго,да не се получава,или да се наложи репродуктивна помощ...
Но на 38 години едва ли ще стане лесно... Sad

# 88
Включвам се с щъркелова новина директно от августовската тема цитирам:

Момичета включвам се с приказната новина Party
Имаме си още едно бебче КАШПИЧКА  СИ ИМА МОМИЧЕНЦЕ.Родила се е днес. Казва се ИВАЙЛА С достойните мерки на манекенка 2900 г , 50 см. Кашпи звучеше много добре и развълнувана. Благодари на всички за палчетата днес  Peace Peace Peace
...

Честито момиченце на Кашпичка! Да й е живо и здраво; кротко да спинка и много да папка и да носи само радост и много щастие!

Кашпичка отдавна не е списвала в нашата тема, но аз я помня от преди и много се радвам за нея.

# 89
Здравейте, дами,
Включвам се и аз в групичката на бъдещите мами над 35 и пожелавам успех на всички.
bye

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 21:44 от romamma

Общи условия

Активация на акаунт