:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
здравейтее.добре дошли на новите попълнения и късмет на всички.При нас ремонта върви усилено с много нерви,а бебеправенето...е стараем се между всичката какафония.БТ не ми се покачва с повече от 36.7,а днес ми е ден 16 от цикъла-дано има добре овулация Praynig

# 91
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро   bouquet

Честито бебче на Кашпичка - да е живо и здраво и много да радва мама и тати!

Добре дошла на romamma  bye - разкажи ни нещо за теб Simple Smile

Ася хайде дано скоро приключите ремонта и вече да го хванете това яйце  Hug

Фики стискам много палци и ще чакаме да се отчетеш след срещата с този Док  Hug

Sweety74 не се настройвай така, човек никога не знае кога и след колко време ще се получи, вие явно опитвате от скоро така че има време  Hug

Ииии сега закуска за петъчно настроение Mr. Green

# 92
  • В градината...
Зкусвам и тръгвам по полянката  Peace

Честито на Кашпичка - сякаш вчера разбрахме, че е бременна. Много, ама много се радвам за нея  Hug

# 93
Честито на Кашпичка!
Добре дошла на Romama!
Фики успех и скорошна радост!
Благодаря за милите думи ecoeli!   bouquet
Ася, хайде сега е ред на бебешко креватче в ремонтираното жилище! Simple Smile
Хубав,усмихнат и пълен ден на всички!   bouquet

# 94
Момичета, да не вземете да ме изтриете,ей Grinning Аз съм си тук при вас, даже Ели ме е написала в очакващите бебче Grinning Grinning Grinning

Моята чудна бременност си напредва с пълна сила, още една седмица и ще вляза в 5тия месец. Засега всичко е ок, но не можахме да видим какво ще е бебчето- то Козирогчето се въртя ли въртя и не се показа Grinning ама другия път вече няма мърдане. Ще го разгадаем. С БХС-то всичко е ок, днес лекарката каза, че няма нужда от амниоцентеза , което си е чудесна новина Grinning Grinning Grinning Ама от жегите така ми се подуват крачетата....ставам като слон,а аз не съм от манекенките Grinning Днес обаче вече не мога да  стъпвам на левия крак, което е тревожно.Но не се отчайвам GrinningИ вие недейте, моля ви!

На кашпичка- честито и от мен:)

Суити, аз май не съм толкова смела, имам доста страхове, но гледам да не мисля за неща, за които в момента не мога нищо да направя. Въпреки това ме е страх,ама се правя на смела Laughing

Прегръщам ви Hug Hug Hug Hug Hug

И за всички очакващи  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 95
Търкуууууул в прашеца  Mr. Green

Гретхен, чудесни новини! Брех, че бързо минава времето, кога каза, кога вече в пети месец ще влизаш  Hug А за пола - това са подробности  Laughing важното е всичко друго да е наред!

Добре дошла на romamma   bouquet

# 96

Ооооо пращец  newsm79 newsm79 newsm79

Гретхен  Hug много се радвам за теб Simple Smile

# 97
Честито на Кашпичка, да и е жива и здрава малката принцеска!

Добре дошли на новите момичета  welcome   bouquet !

Фики, моят  ФСХ се е качвал до 18. Владимир е заченат нормално, докато си чакахме часа за репродуктивен специалист  Grinning .

Ася, работете до покачвана на температурата и поне ден-два след това.

Дари, съжалявам за сестричката ти  Sad . Може и да не и се вярва, но това е за добро. Грешката е станала още при срещата на сперматозоида с яйцеклетката, а някой там горе е оправил нещата.
А времето не лекува. Просто започваш да мислиш по-малко и по-рядко, но болката си е същата.

# 98
Ох, Фики, как минава времето идея нямам,ама на мен даже ми е бавно.Вече нямам търпение  Sunglasses

# 99
Кашпичка, да ти е живо и здраво бебчето и да ти носи много радости!
Ася, дано да сгащите яйцето!
Фики, стискам палци за прегледа! дано сте уцелили най-добрия специалист и бързичко да ви помогне да осъществите мечтата си!
Ромама, добре дошла! Дано скоро се похвалиш с две чертички!
Екоели, прекрасна закуска като за петък!
Гредхен, Козирогчетата са своенравни! Нека е добре бебето и когато то си реши да ви покаже пола си! Laughing

# 100
благодаря момичета-дано стане вече-ето днес ми 36.8,ама ще натискам мъжо ooooh!снощи беше скапан милия и пропуснахме Tired,но каквото стане.лек ден  bouquet

# 101
Добро утро  Heart Eyes

Аз от днес най после съм в отпуска Simple Smile

Да си ви сложа закуска момичета, да не ви оставям гладни  Mr. Green

# 102
МОМИЧЕТА СТРАХОТНА НОВИНА ОТ БЛОНДИ - ЦИТИРАМ ОТ ОТЧЕТНАТА ТЕМА:

"Имаме си бебееее,Камито се роди,3 342 гр,50 см,всичко е минало гладко и бързо,с малко контракции,даже вече се кърмят."

Блонди да ти е жива и здрава, щастлива и усмихната малката принцеса и да носи радост на мама и тати  Hug

# 103
  • Пловдив
Ех,че хубави новини!

Честито на БЛОНДИ и КАШПИЧКА!!!Да са им живи и здрави момиченцата и много радост да внесат в домовете им!

Гретхен-радвам се,че при теб всичко върви добре.Верно страшно бързо лети времето.А отоците в тия жеги са неизбежни.И моите крака отичаха доста и знаеш ли какво ми помагаше най-много?...........ходене............по разходки и редовно и отоците намаляваха.Като се заседях из нас и пак ставаха страшни.
Хайде и аз под прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79   макар че вече приключих с меренето на БТ,ОВУ тестове и кексане по разписание...........каквото е писано,това ще стане.

Ася-стискам палци за  fertilization  ,а  с приключването на ремонта и едно  EFP  да се появи! Praynig

Ели-хубава отпуска ти желая!А нас кой ще ни храни до къто ти си почиваш?  chef

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 15:45 от kali-m-g

# 104
Здравеи те и от мен и аз от този месец сам от бебеправиштите Grinning сега чакам да видим дали ще ми доиде или не на 1 август като се има в предвит 4е ми точен на 28 дена ову не засякох с тест не ми отчете нито веднъж но пак имах зацапване на 25 а забравих да ви кажа че по калкулатора овуто ми е между15 19 дата на другия ден след зацапването имах и течение бледо кафяво и така други симптоми нямам и пуша и пия и дано да е станало че да ги спра тия цигари Laughing Laughing простете за грешките другото писане ще се постарая сега бързам да ви пиша Wink това е

Общи условия

Активация на акаунт