:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари да ти е жив и здрав любимия и много да те слуша Simple Smile

Перу, много хубава лятна закуска.

Аз съм ок за четвъртък, така че ако кажете съм на линия след 16.30 Simple Smile

п.п. Почвайте да мислите заглавие на новата тема - приемам предложения Simple Smile

# 631
  • В градината...
Дари, абе само хубави емоции нещо - то годишнини, то рожденни дни - нещо витае из въздуха над вас, така да знаеш ... и в тази връзка - едно подаръче от мен

# 632
Момичета, благодаря ви за разбирането и подкрепата  Hug Леко ми се насълзиха очите като ви четох  Embarassed То днес нещо съм много чувствителна  Grinning По радиото сутринта имаше някаква реклама с плач на бебе и пак ми се напълниха очите със сълзи, от умиление, не друго  Wink  Ще помисля какво да направя с дрешките, въпреки че са ми много скъпи и хубав спомен от когато дъщерята беше бебе!

Дари, верно много празници покрай вас, нека все така хубави емоции да има  Peace Да ти е жив и здрав мъжо, много да се обичате и скоро да се сбъднат мечтите ви!   bouquet

# 633
Дари, да е жив и здрав мъжо ти! Много да те слуша и подкрепя!  Hug
Фики, всеки има такива дни!  Hug

# 634
  • София
 wavey с някои се знаем,с други не..и преди съм писала в тази темичка и..сега отново Flutter ако кажете щЪ сЪ представя Simple Smile)) Фики хай Whistling

# 635
  • В градината...
Привет, Магнитче  Stop

# 636
Ооооооо  Laughing magnet баш ми е драго да те видя тук  Hug Hug Hug За второ ли ще опитвате? Ех, прекрасно, успех!

# 637
  • София
хА дано ми се отвори парашута за разрешение за опити за второ,идния понеделник съм на лекар и понеже съм с бая проблеми...се надявам да даде зелена светлина, да е ок матката след секциото, трябва и ТСХ да пусна тази седмица...

Фики да ти кажа за дрешките..ми и аз си ги пазя, не мисля,че те биха повлияли негативно на каквото и да е,ама както Перу казва-ако те човръчка нещо ги дай Simple Smile
Аз пък знам,че даже е хубаво ако искаш бебе да си имаш нещо бебешко близо до там където спиш примерно...я чорапче,я боди...

# 638
  • В градината...
Магнитче, браво, много се радвам да те видим тук с нова мисия - дано най-скоро е успешна  Peace

# 639
magnet, Все пак повече от година е минало от раждането, би трябвало матката ти да е окей  Peace Да се похвалиш след като ти даде док зелена светлина  Praynig

Аз днес си купих масло от вечерна иглика, Вит. Е и Вит. Д и почвам пак (продължавам) да ги пия. Също поръчах на сестра ми и ще ми прати от България 6 опаковки М2-ТОН и чай от бял равнец и почвам и тях на своя глава да ги пия Embarassed

В края на седмицата ще направя графиката ми видима, който разбира от БТ да се изкаже  Wink Днес вече съм с ПМС и Т падна, то е ясно, че и този месец няма да ме пропусне, но дано поне графиката ми покаже имало ли е О. или не  ooooh! Щото ако не овулирам, тогава вече и аз не знам какви ще са ми вариантите  newsm78

# 640
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

magnet_for_happiness , добре дошла отново. Ами ако искаш все пак ни кажи няколко думи за нас новите муцуни, които не те познаваме Simple Smile

Уф аз пак съм с лелище и направо ми писна, ама какво очаквам като мъжо все го няма.

Айде малко закуска  Mr. Green

# 641
Добрутро мацки!

Магнитче, тамън е дошло времето и със сигурност след такъв период не би трябвало да има проблеми. На мен след операцията ми казаха 6 месеца и тогава между другото споменаха, че няма проблем за бременност 9 месеца след секцио. При теб - гледам са година и 3 месеца. Хайде успех Simple Smile макар да не се знаем с теб.

Фики, махай ги графиките и температурите. Те те тормозят, не бебешките дрешки!

От мен един сутрешен поздрав Simple Smile

# 642
  • В градината...
Привет, мацки! Ели - вземам си розовата чашка с ягодката  Peace
Дари, много вдъхновяващ поздрав, обаче щеше да е друго да ги гледаме тези пейзажи на живо Blush И да се радваме на въздуха, водата и слънцето .... Ех, лято....

И аз от вчера съм с ПМС. Вчера като се прибрах, яко ме налегна. И намерих една статия за ПМС-то, която ММ ме видя да чета и после и той я попрехвърли. Накрая заключи - точно така, всичко от статията напарви днес - рева, яде шоколадови бонбони /с кутийката в леглото/, сърди се....  Embarassed

http://www.cosmopolitan.bg/tvoeto-tyalo/poburkva-li-te-pms.html

# 643
до мацките с ПМС Simple Smile колкото и трудно да ви изглежда - наблегнете на интимности с половинката Simple Smile много помага.

# 644
Момичета, много сте активни днес. Grinning
Няма сега на един ПМС да се давате, я се стягайте. Laughing

Магнитче, привет! Познаваме се с теб от проблемното. Дано скоро да ни зарадваш с хубава новина! Hug

Дари, мерси за поздрава, страхотен е! Тези хавайски пейзажи са много вдъхновяващи рано сутрин. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт