:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Перу, невероятна булка си, сватбата е много стилна, думи нямам! А колко сте влюбени двамата си личи от километри!
Даре, прекрасен разказ в картинки ни спретна! Пожелавам ви дъъълги години да се обичата и подкрепяте както сега! И разбира се къщата ви да се оглася от детски смях! Hug
Фортуна, кога мина това време! Пожелавам ти незабравима среща с малкото човече!
И ние сме подкарали зимнината. Миналия месец правихме печени чушки и доматен сос, вчера компоти и конфитюр, а следващата седмица живот и здраве лютеничка. Перу, много лошо с тези капачки. Сега тези бурканчета за нищо ли не стават?

# 616
Момичета, да изчакаме ли да мине дъждовния период на септември и тогава да се организираме или на нас не ни пречи? Чакам инфо кой, кога може, че да мислим да срещата?
Прегръщам ви! Hug Hug Hug
Перу- много си красива:)Нека има много любов за вас:)

# 617
  • В градината...
Пате, 90 кила домати отидоха на боклука  Tired Дано вие сте сполучили, че друго си е домашното, а не купешките боклуци.

# 618
Ооооо на тема зимнина ли сме вече? Аз, откакто се сдобих със свекърва на село съм направо на далавера Simple Smile Пък и селото далеч за редовна помощ.

Гретхен, аз със сигурност няма да бъда в София от 25-28 септември, че сме запланували едно леееееееееееко сватбено пътешествие. А после може и да отидем за седмица до село, но не е сигурно в момента, че има малко проблеми с отпуските при мъжа ми. Това е моят план. Иначе - на мен дъжда не ми пречи особено. Не че ме радва де ..... Времето е само за търкаляне с любим човек на топло под завивките.

# 619
Ох, Дари, аз направо вече си се търкалям:)))) Ама ще те изчакаме да се завърнеш и дано да можем да се организираме за една срещичка:)))А на теб- приятно да ти е, хубаво, любовно:)))

# 620
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Момичета, когато кажете съм на линия, ако искате Дари като се прибере, тъкмо да има да разказва  Wink

Да ви се оплача от себе си, какъв багаж съм събрала на ММ в петък, забравила съм съм сума ти неща и най - важното лекарствата, и разбира се по закона за всемирната гадост, той вчера  се разболя горкия, а по Австрийско нищо не работи в неделя. Дано днес е по добре, че има да ми трие сол на главата каква съм забравана  Laughing

Такаа, днес да ви честитя празника и дано Вярата, Надеждата и Любовта да не ви напускат никога   bouquet

Я и една закуска за добър старт на седмицата  Mr. Green

# 621
Честит празник на всички именици и ученици /вторите не са във възторг, че въканцията свършва, но както и да е/  bouquet
Перу, искрено ти съчувствам за доматките, че като си представя колко труд сте хвърлили Cry
Даре, чудесни идеи имаш за прекарване на лошото време и преборване на есенната депресия Laughing
Екоели, много вкусничка изглежда закуската, може ли на вечеря да я хапна? Mr. Green

# 622
  • В градината...
Пате, и аз да споделя от опит - много успешно се бори депресията от подранилата есен с посочените от Дарито методи. Ама си има и старнични ефекти. Които са с латентен, 9-месечен инкубационен период  Joy hahaha

# 623
Тия странични ефекти са силно желани и никой да не е посмял да се оплаче от тях! Ох, няко й път ви чета от телефона и мн ме мъчите от него да ви пиша на кирилица!

# 624
На мен много ми стана жал за 90-те кила опропастени домати на Перу  Sad
Сега съм много гладна и зяпам закуската на екоели  Blush

Я да ви питам нещо да видя вие какво мислите  newsm78
Значи аз имам едно дете, и от нея пазя почти всички бебешки дрешки - сигурно поне 90% от всичките й дрешки размер новородено до 2 год.
Мисля си, че пазейки тези дрехи аз не позволявам енергия да се освободи и новото бебе да дойде в семейството ни  ooooh! Сигурно налудничаво звуча  Thinking Едва ли няколко кашона детски дрехи са причината да не идва бебето, ама и аз вече се захващам за какво ли не  Embarassed
Вие какво мислите (тва при условие, че някой е схванал налудничавата ми идея де Laughingnewsm78

# 625
  • Истински се вижда само със сърцето.
 И аз искам от тоз страничен ефект Simple Smile, ама при тая липса на ММ в къщи не е ясно кога ще се случи.

Фики не е налудничаво, но това не е причината. Брат ми и снаха ми пазеха дрешки от големия, а когато решиха да си имат второ си стана без проблем.

Но ако ти ще се чустваш по добре психически, просто ги махни.

Ние така с ММ имахме чувството, че в старата квартира всичко ни подтиска, нямаме никакъв късмет и решихме да сменим жилището. Е сменихме го, но от цялата работа ефекта е че съм по близо до работа и вси пак в новата квартира се чувствам много по спокойна.

# 626
  • В градината...
Фики, почти всичко е в главите ни. Ако те притесняват тези дрешки, подари ги. Не споделям тези неща за енергията. Вярата има значение  Peace

И една от последните летни закуски

# 627
Фики, както е писала Перуника, всичко е в главите ни. Ако мислиш, че това ще те успокои, подари дрешките. Аз запазих дрешките на моята щерка с идеята, че един ден ще имаме второ или поне ще ги ползва зълва ми. И така стояха в едни чували на село. Зълва ми не ползва почти нищо, но аз ги изпрах, сгънах ги в шкафа и сега само трябва да ги изгладя и ще ги ползвам, живот и здраве.  Grinning
Вярно, че не остана, момичета. Напоследък ми дотежава, но това е сладка тежест. Трябва да устискам до началото на октомври, че другата седмица моята докторка няма да я има.
Хубав ден на всички!  Hug

# 628
Фики, и аз като Перу мисля, че всичко е в главите ни. Но ако наистина имаш такива мисли, по-добре махни тези дрешки от дома си, дари ги. Аз лично моите стари дрехи в САЩ ги дарявам на магазините "Good Will". Тогава ще се почустваш спокойна и чудото ще се случи.  Hug
Също така вярвай много силно и се моли на Света Богородица и Господ! Hug

# 629
Момичета, продължавам с виртуалната грижа за телата ни Simple Smile))

Последно за този месец! Да почерпя за РД на любимия ми мъж Simple Smile

Фики, според мен не е налудничево - щом това ги е минало в главата - промени го.

Към софиянки - дъждовното време се промени. Ако искате - да пием по кафе четвъртък, петък .... когато кажете? За след отпуската си е отделно.

Общи условия

Активация на акаунт