:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Магнетче, привет!  Hug Ако знаеш колко сили и вяра си ми вдъхвала с постовете си!  Hug Стискам ти палци доки да ти даде зелена светлина и скоро да се похвалиш с хубави новини!  Hug

Фики, имай предвид, че може да нямаш О един месец, но след това да имаш. Така че споко. Поне 3 месеца мери БТ и прави графики, за да е ясно. И ти препоръчвам да следиш темата за БТ във форума - научават се полезни неща.  Hug Аз бях доволна и от руския сайт (уф, как му беше името  ooooh! , а babyplan.ru - нещо такова).  Hug

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да се надяваме скоро ПМС-то да се превърне в симптоми на бременност  Grinning

# 647
  • София
Здравейте, аз чак сега се включвам,ситния заспа, а сабале бяхме на разходка да тича, да се поумори,че иначе е лошо Mr. Green
За Графиките  аз съм твърдо ЗА и противно на повечето твърдения,че натоварват-на мен ми беше изключително удоволствие да си ги правя, сега даже е много готино да си чета коментарите по време на бременността...а преди +тест, с какъв копнеж дали ще се вдигне БТ...дали ще минат 15-16 дни след овулация Heart Eyes днес къде ме човръчка,утре пак там ли е и т.н Simple Smile Имах в Зачатие,babyplan.ru i fertility friend Crazy последните два засичат овулация кога е имало/уж/.

Дарина охххххх,уж време ама да видим, на мен д-р Сигридов друго ми е казал,та се надявам да се променят нещата Praynig

ecoeli75 на 37 съм с едно слънчево хлапе на хоризонта,придобито след голяма борба и зверски мъки 3,5 години,заченато по естествен начин. Имам 3 поредни аборта, доста сериозни проблеми с износването на плода,но с конска терапия и яко кинти успяхме!

Фики хич не искам да чета мисли,че не пукаш фоликули-само това ти "трябва"! Моля ти се не си докравай зорлем и ЛУФ синдром. ooooh! Мисли позитивно ей и М 2 ТОН-а ще помогне да падне ФСХ Wink
Давай графиката да видиме! Grinning

# 648
Магнитке, кога малкото човече стана на 1 година и нещо  newsm78
Жив и здрав да ти е Жорко  Hug

# 649
  • Истински се вижда само със сърцето.
Магнитче  Hug, чакаме хубавите новини от док  Simple Smile

# 650
Момичета, чудя се дали да не си вземем ротвайлер или пък питбул или пък нещо по-дребно? Wink

# 651
  • София
Аййййй големи са сладури вси-чките! Heart Eyes

Сигме я,честита бременност! Нека е много лека без никакви ядове и да е увенчана с най-най-сладкия ревящ финал Hug
Ами мина и замина годинката,малката така желана точка е тичащо хлапе с голям характер, говорещо и искащо,отворено за света съкровище,което след малко ще водя в детски клуб Mr. Green /чакам го да се изака,че навън не си е работа/

# 652
О мерси, мерси.
Мойта бременост не успя да естествена, но хората помогнаха  Mr. Green

Айде на вас приятно акане и после клуб  Laughing

# 653
  • В градината...
Дари, вземи си "нещо подобно"  Peace

# 654
В началото и аз мислех, че графики и мерене на БТ ще бъде трудно и ще ме натоварва, но ето, вече почти 3 седмици меря и даже сама се събуждам събота и неделя в 6 сутринта  Embarassed
Комбинацията от БТ и тестове за О. е за мен за сега единствения начин в домашни условия да проследявам нещата и да се установи имам ли О.
Хубаво би било да мога да ходя на ФМ, но за съжаление не мога да си го позволя финансово  Embarassed
Смятам поне 3 месеца да следя БТ, точно както и Фортуна ми е писала  Hug
Графиката си ще споделя в петък/събота. Темата за БТ я следя, много е полезна!
sigma, няма значение начина по който зачеваме, важното е да се докараме до бременност  Laughing Ето, ти успя, желая ти лека бременност  Praynig

# 655
Фики,  мен ме ""ужасяваше" мисълта да меря БТ и то по най-правилния начин - ректално. Но свикнах дотолкова, че я мерех до 20 ден закъснение, мисля  newsm78. Трябва да я видя в руския сайт и да я публикувам. Друго, което правех са тестовете за О и следене на цервикалната слуз. И като се засекат трите показателя и секс, но не всеки ден, а през ден, за да има матриал  Wink , че се е случвало и да няма. Късмет!  Hug

Я да видим дали ще се види последната ми графика :
http://www.babyplan.ru/index.php?app=core&module=usercp& … aydate=2012-01-07

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 17:44 от Fortuna

# 656
  • В градината...
Не ща да видя вече термометър и тестове  Crossing Arms

# 657
перу, що така, чадо?

Фортуна, не се отваря графиката, иска парола и потребителско име.

# 658
Фики, съжалявам. Забравила съм как се качваше графика.  ooooh! Утре ще опитам отново, че сега трябва да излизам.  Hug

# 659
Фортуна, няма проблем  Peace

ecoeli75, подготвяш ли новата тема? Ако искаш, може към заглавието да добавиш и номера на темата; последната, която Блонди пусна беше Тема 35; тази е # 36, така че следващата ще ни е Тема 37!

Общи условия

Активация на акаунт