:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • В градината...
Фики, че аз се бях психясала бе, душа. 6 месеца мерих, тестове правих, фоликулометрии, тъпчех се с то не беше вечерна иглика, вит.Е, фолиева к-на... Всичко си ми беше наред, ама никакъв резултат. И защо още да се тормозя  newsm78

# 661
Перу, знам, че задвижихте документите за осиновяване, но не сте ли мислили и за ин-витро? Щом толкова време не става пък всичко ви е наред, може би една инсеминация или ин-витро? Знам, че е лесно да се напише и не толкова лесно да се пристъпи към тази крачка.
А ти стимулация правила ли си?

# 662
  • В градината...
Фики, не ми се тръгва пак по тези пътища - пътувания, отсъстване от работа, празни надежди. Да се чувствам като болна. Не сме правили инсеминация. А и тя кога се правеше  newsm78
А за инвитро - пак не знам - ами ако не стане от първия път и хвърлим сума ти пари, няма ли повече да се отчая.
А ми се иска да даря съпруга си с наше дете. Толкова много го обичам.

# 663
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу, наистина е сложно човек да вземе решение и никога  няма да си сигурна, но все пак, ако искаш ваше собствено и ин витрото е шанса, може би е добре двамата да го обсъдите и ти да с опиташ да се настроиш психически ( не че е лесно ).

# 664
Перу  Hug не знам подробности за инсеминацията. Аз съм си дала още 6 месеца в които да следя БТ, ще пия много сериозно добавки, ще се опитам да се храня добре, и ако до 6 месеца не видя двете чертички тогава вече ще се насочим към инсеминация. Ин-витро не можем да си позволим  Embarassed
И защо празни надежди? Ако се подходи с позитивизъм нещата може и да се получат!!!

# 665
  • В градината...
Ще видим.
Поне се наревах здраво. До следващото ПМС.

# 666
Ох, милата тя  Hug  Hug  Hug  Сипи си нещо алкохолно да отмиеш мъката  Hug

# 667
  • В градината...
Ами поне мъжа ми да си беше вкъщи, а той до 9 е в къщата /на обекта на ремонта/.

# 668
  • София
Мойта бременост не успя да естествена, но хората помогнаха  Mr. Green

Няма никакво значение каква е.Simple Smile сигурна съм,че ще е най-хубавото бебе! Hug

# 669
Перу голяяямо  Hug, пък и мъжа ти ще се прибере вечерта, аз моя за този месец съм го видяла за 5 дни и скоро не се очертава да е различно, знам че ти е тежко миличка, наплачи се, пийни нещо, гушни мъжо довечера и така   action032

# 670
  • В градината...
Мерси, момичета  Hug Hug Hug

# 671
Добро утро Simple Smile

# 672
Перу, ако те тупна няма да станеш Thinking.
Как така ще отказваш инвитро. Никой не е казал че е лесно и че ще стане от раз, ама те уверявам че си заслужава  Naughty

# 673
хъм, как ме нямало снощи ...

Перу, какви са тия приказки? Я да си взимаш отпуска и да отскочите до най-близкия репродуктивен център!

Между другото .... аз съм ти направо сърдита! Първо - снимките от сватбата ... имаше едно демо, ама колкото така да не е без ич ... а снимки от ремонта на къщата? Или ще се измъкнеш, че не си обещавала????????

(Перу, прегръщам те силно! Жените сме по-силния пол и ще се справим с всичко! Заради това сме изпратени при любимите си мъже - да ги подкрепяме и ръчкаме когато трябва! Щом се обичате - ще успеете!!!!!!)

Добрутро, Ели! Тоя дребния е от моята партия с трудното събуждане ми се струва Simple Smile)

Момичета, времето е хубаво. Ще пием ли по чайче довечера? Аз съм на линия - пуснете на лични, ако решите да се събираме дори и за малко.

И една история на мои приятели - от 2004 година вървят по трудния път, инсеминации, 7 опита инвитро .... сега вече имат две красавици Simple Smile Всички имаме шанс, просто трябва да повярваме и да не спираме!

# 674
  • В градината...
Дари  Hug Hug Hug Ще направя снимки от измазаната вече къща и ще постна. А още чакам официалните ни снимки от сватбата.  ooooh!
А иначе - чудя се накъде да подхващам пак нещата - до Варна ли да ходя, до къде... Точно пък сега ми започват делата  и е почти немислимо да отсъствам   Tired

Общи условия

Активация на акаунт