:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Степенувай нещата.
Дела винаги можеш да водиш! Добрите клиники работят и в събота!

Не знам къде си и къде ти е най-близо. Нали Щерев имат и в Русе клиника? Ако там е по-близо, защо чак до Варна?

(усещаш ли един ритник за начална скорост!? Wink)

# 676
Бойчев в Тутракан, Щерев в Русе.
Стига си се офлянквала. Щом не става има причина. И най-вероятно е няква малка пречка, но трябва да се открие.

# 677
  • В градината...
Може да се насочим към Русе. ММ работи там  newsm78

# 678
Може да се насочим към Русе. ММ работи там  newsm78
Перу, мила ин-витрото не е страшно. Трудно е в началото да преглътнеш мисълта за репродуктивни процедури, но веднъж започнеш ли не спираш докато не гушнеш бебчо. Heart Eyes

Само в Русе недей, аз съм от Русе. Филиала на клиника "Щерев" тук дори няма още разрешително за процедури, тук водят само стимулации, а за трансфери и пункции пак се ходи до София. Виж Тутракан е доста по-добър избор и е много близо до Русе. Hug

# 679
  • В градината...
Ето, започна се с питанките и съмненията  Thinking За това не ми се ще да започвам.

# 680
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу, питания и съмнения все ще има, просто трябва да затвориш очите и да тръгнеш с главата напред, иначе не става  Hug

# 681
  • София
Хей,Перу в никакъв случай не се отказвай, в никакъв! Hug

# 682
Филиала на клиника "Щерев" тук дори няма още разрешително за процедури, тук водят само стимулации, а за трансфери и пункции пак се ходи до София. Виж Тутракан е доста по-добър избор и е много близо до Русе. Hug

Е като за първоначани изследвания не става ли? Пък после да реши в коя посока. До колкото си спомням Фики пътува до София .....

Не ме разбирайте да хваля клиниката, това че мен ме е завял вятъра в нея в София е друга работа ... беше чиста случайност. Ама ние сме още на началната права, че с толкова празненства тоя месец, направо ......... А на всичко отгоре и каско и винетка за паркиране ..... Може да помисля да разпродам малко от селската зимнина за закърпване на бюджета  Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
Не съм била аз дето е пътувала до София  Grinning

Ето, започна се с питанките и съмненията  Thinking За това не ми се ще да започвам.
Перу, това изобщо не е оправдание. Началото ще е трудно, но веднъж започнете ли и после хич няма и впечатление да ти прави  Wink

# 684
  • В градината...
Ами аз преди много години ходих в "Малинов". Ама като се сетя колко висях само за първоначален преглед  ooooh! Т.че изследванията не ми пречат, ама това чакане... В Тутракан съм чакала с часове, а са на тълпи кандидат-мамите. И доколко се обръща внимание на всяка, не знам.

# 685
Да бе! Звездичка беше! Сори, Фики.
Перу, повече от 5 мин не ми се е налагало да чакам. Освен за резултати.

# 686
Момичета, направих графиката си видима  Wink
Ако има разбиращи да си кажете мнението. Според вас графиката ми показва ли дали съм имала овулация?

# 687
  • В градината...
Момичета, направих графиката си видима  Wink
Ако има разбиращи да си кажете мнението. Според вас графиката ми показва ли дали съм имала овулация?
На  13 ден  Peace

# 688
Благодаря, перу!   bouquet

# 689
  • София
13-14-ти ден.Понякога е и в деня на повишаване на БТ.

Общи условия

Активация на акаунт