:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 417
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Не според мен в Русе дори за първоначални изследвания не става. Освен да се даде кръв в Русе и да я изпратят до "Щерев" София или до Плевен, но тогава какъв е смисъла да се ходи в Русе изобщо. newsm78

Щом русенки ходят до Плевен и Тутракан за какво говорим. Tired

# 691
Чак сега видях за срещата днес...ама и без това нямаше да мога да дойда,че доста натоварен ден беше:) Дайте знак за другата седмица каква е програмата на пиещите чай/ явно топъл вече/:)

Аз бях на преглед вчера, всичко изглеждаше ок, само дето едното му краче било в сянка, не се виждало хубаво,ама по- криво ли било....офффффф, иде ми да ревна. Ще ида и при друг лекар,че до 10 октомври, когато е другия преглед няма да изкарам.

ПРЕГРЪЩАМ ВИ!:)) Hug Hug Hug

# 692
Гретхен  Hug сигурна съм, че всичко с бебчето ти ще е наред  Praynig Сигурно бебчо не е бил застанал в удобна поза да го види добре док на УЗ, за твое успокоение отиди при друг док да те види! Бъди спокойна и позитивна!  Hug

# 693
Здравейте момичета!Много ви се радвам на всички!На 38 съм и ..много искам второ детенце...Таткото  ни е на 46.Много въпроси ме вълнуват,не е ли късно,трудно ли е,опасно ли е?Прекалено много въпроси ..затова и не се решаваме ...Много се радвам ,че ви намерих давате ми кураж!Много ми се иска да съм по смела ,че времето тече!Успех на всички!

# 694
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Дари и аз късно видях.
Гретхен  Hug иди на друг док мила, ще видиш че всичко е наред.
Здравей Мина и добре дошла при нас    bouquet

# 695
Мина, привет Simple Smile Стига сте се чудили, ми почвайте да работите по въпроса и скоро да се похвалиш с две чертички!

Гретхен, Ели, то така или иначе се развали времето до вечерта ... само щяхме да изпоизмръзнем по улиците ... карай - някой друг път ще пием по чайче.

При така представените възможности на филиала в Русе, не виждам и аз смисъл да се ходи до там. Но щом в Тутракан и Плевен има добри варианти - струва ми се достатъчно по-близо от София. Ама пък в края на краищата - Перу ще си реши ...

сааааааааа на мен ми хрумнА следното зЪглавие

Таз година две черти, догодина – пелени (бъдещи майки над 35, том ....)

Ама не ми се прави на мен нова тема ....

# 696
Добре дошла, Мина! Дано скоро да ни зарадваш с добри новини! Hug

Гретхен
, всичко ще е наред с бебчо, сигурна съм.  baby_neutral

Дари, много ми допада на мен заглавието, което си предложила. Simple Smile

# 697
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари новата тема е готова  Grinning, чакам само да изпишете тази и да я пусна  Hug

# 698
Като гледам - бързо ще я изпишем Simple Smile

Я някоя да даде идея - трябва ми часовник, виртуален или картинка, на която мога да наместя стрелките в определени часове. Целта е да се направи картинна програма на един момък в предучилищна.

# 699
  • В градината...
Мина, добре дошла и, както казва Дарито - не му мислете, ами действайте  Peace

Дари, суперско заглавие - право в целта  Heart Eyes

Гретхен, знам, че на нас ни е трудно, но на забременелите тревогите са още повече. НО! Действай и разсъждавай разумно - иди отново на лекар /ако трябва и друг/ сега, а не да чакаш и да се тормозиш!

Розичке, знам, че е така. То за това в Тутракан са тълпи от момичета от цяла североизточна Бг. От там е и проблемът - дават ти час за, да речем в 4, а чакаш до 9 вечерта. Докторът е много натоварен - до обяд прави по 5-6 операции /на мен преди 2 години ми маха едн малък полип и знам/, раждания, слетобед започва с прегледите в частния медицински център, където го чакат 20-30 кандидат мами. Всички са много доволни, защото винаги е усмихнат и се държи добре. Но ако имаше и време, супер щеше да е.

# 700
Перу, докато мръзна в къщи с плетката си мисля за Русе, Плевен, Варна ..... След като всички тук знаем какви са първите изследвания, що просто не ги пуснете на най-близкото и удобно за вас място, пък после вече да тръгвате да пътувате? В същност не знам - изобщо правили ли сте някакви изследвания или не. Извинявай, че така открито, ама нали уж за това сме се събрали тук - да си даваме идеи и кураж.

# 701
  • София
Перу щом си минала първичен в Малинов-сега би трябвало да е по-лесно...лично според мен там са най-добрите  Peace по-точно екипа на Надежда, те скоро ще се местят от Малинов.

# 702
Много ви благодаря за топлото посрещане!Наистина май няма какво да чакаме ..по млада няма да стана Simple Smile.Като гледам колко сме много..по смела ставам!Дай боже да не чакаме дълго!Успех на всички Heart Eyes!

# 703
Перу щом си минала първичен в Малинов-сега би трябвало да е по-лесно...лично според мен там са най-добрите  Peace по-точно екипа на Надежда, те скоро ще се местят от Малинов.

Точно това щях  да напиша и аз Peace.
Но то  защото имаме резултати от тази клиника.

# 704
  • В градината...
Дари, аз пък докато мръзна в кантората и ти отговарям. Правили сме почти всичко - хормони, цветна снимка, спермограма, 4-5 фоликулометрии. Последно, миналата есен се оказах с високо ТСХ /хипофункция на ЩЖ/, което отдавна коригирах.
Е, изследванията ми са вече старички и ако пак тръгнем по доктори, ще си направя нови. Аз си знам пътечката - за да не губя време, винаги ходя с готови изследвания.
Само че, моят съпруг ми каза да изчакаме малко, каза ми -тъкмо се успокои. И наистина, след сватбата много се успокоих. Аз мисля ви бях разказала, че бях преживяла един развод, негативите по който май ми скапаха нормалната функция на щитовидната жлеза. А и цялата ми нервна система. Така яко се бях спекла и отчаяла. Сега започвам отново да се чувствам жива. За това не ми се щеше веднага да тръгваме по процедури. За това и имах усещането на надежда, че всичко само ще си дойде на мястото /а и не са за пренебрегване парите, след като в  момента сме на етап основен ремонт на къщата/.
Пък да бия път до Малинов, много време бе...

Общи условия

Активация на акаунт