От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някой да знае нещо за движението на последната доставка на СмартДеливъри от Англия?
чакали камиона в края на следващата седмица  ooooh!

Еййй, аман от този край на седмицата. Laughing Няма ли да променят нещо ?

# 691
  • София
Някой да знае нещо за движението на последната доставка на СмартДеливъри от Англия?
чакали камиона в края на следващата седмица  ooooh!

Еййй, аман от този край на седмицата. Laughing Няма ли да променят нещо ?

Техните камиони са непроследими и неоткриваеми.  ooooh!

# 692
КД винаги ли са трудни с отговарянето на е-мейли и даването на информация за пратките. Много голямо затъмнение ми е с тях. Досега съм поръчвала само с Габко и тяхната система на работа доста ми харесваше, но не ми беше изгодно после да ми пращат с куриер и реших да ги сменя с КД, но там няма никаква организация Sad Не знам какво става с пратките ми и изобщо дали са ги получили, кога ще пътуват. Много съм разочарована. Дано ми пристигнат поне нещата.

# 693
  • Пловдив
КД винаги ли са трудни с отговарянето на е-мейли и даването на информация за пратките. Много голямо затъмнение ми е с тях. Досега съм поръчвала само с Габко и тяхната система на работа доста ми харесваше, но не ми беше изгодно после да ми пращат с куриер и реших да ги сменя с КД, но там няма никаква организация Sad Не знам какво става с пратките ми и изобщо дали са ги получили, кога ще пътуват. Много съм разочарована. Дано ми пристигнат поне нещата.

Не знам от какво си разочарована след като няколко човека тук ти казахме, че с КД няма проследимост на пратките, организация си има и то добра.Не,не са трудни с отговарянето не мейли, но проверка на пратки в Англия със сигурност отнема време, ще ти пристигнат нещата - но няма да е по-рано от 2 седмици след като си поръчала. Peace

# 694
Моля, ако чете тук АННА РАДЕВА САБРИЕВА да се свърже с мен на лични, нейна пратка е при мен в следствие на допусната грешка от страна на фирмата превозвач.

# 695
Благодаря ви за отговора. За Варна като алтернатива явно ще мога да ползвам КД или пък да си продължа с Габко...

Имам обаче едно друго запитване, което за мен се оказа проблем. Имам роднини в Англия и трябва да им пратя една пратка. Мислех, че след като толкова много фирми транспортират от Англия до България, все някоя вече ще е организирала транспорт и към Англия (та нали тези камиони ходя до там) но до сега все удрям на камък. Писах емайли до поне 5 фирми (вкл. и Габко) и никоя не праща пратки до Англия.

Знаете ли за някоя такава фирма? Ще е много добре, ако тарифирането пак е на килограм. Вътрешно из Англия вече техните куриери ще си го поемат.........

# 696
  • София
Благодаря ви за отговора. За Варна като алтернатива явно ще мога да ползвам КД или пък да си продължа с Габко...

Имам обаче едно друго запитване, което за мен се оказа проблем. Имам роднини в Англия и трябва да им пратя една пратка. Мислех, че след като толкова много фирми транспортират от Англия до България, все някоя вече ще е организирала транспорт и към Англия (та нали тези камиони ходя до там) но до сега все удрям на камък. Писах емайли до поне 5 фирми (вкл. и Габко) и никоя не праща пратки до Англия.

Знаете ли за някоя такава фирма? Ще е много добре, ако тарифирането пак е на килограм. Вътрешно из Англия вече техните куриери ще си го поемат.........

Използвам http://www.dostavka-anglia.com/ за превоз от Англия. Знам, че извършват и обратни курсове. Но най-добре да пишеше или да се обадиш за подробности.

# 697

Използвам http://www.dostavka-anglia.com/ за превоз от Англия. Знам, че извършват и обратни курсове. Но най-добре да пишеше или да се обадиш за подробности.

Благодаря, пратих им запитване, понеже днес е Неделя и едва ли ще ми вдигне някой на телефона... А цената каква ли е? нищо не видях в сайта им за цени към Англия...  Rolling Eyes

# 698
  • София

Благодаря, пратих им запитване, понеже днес е Неделя и едва ли ще ми вдигне някой на телефона... А цената каква ли е? нищо не видях в сайта им за цени към Англия...  Rolling Eyes

Аз за съжаление нямам представа за цените от тук към Англия, защото ги ползвам само в другата посока, но щом си писал, те ще ти отговорят точно.

# 699

Аз за съжаление нямам представа за цените от тук към Англия, защото ги ползвам само в другата посока, но щом си писал, те ще ти отговорят точно.
Точно видях, че още сега са ми отговорили. Изключително подробен отговор. Благодаря Ви за информацията Simple Smile Simple Smile Simple Smile Приятно първо впечатление... дори в почивен ден имат ангажиран човек.

# 700
  • Бургас
Момичета, ще съм ви благодарна, ако споделите с кой посредник поръчвате от next.co.uk .
Информацията в първия пост вече не е много актуална, а и ми се ще да чуя отзиви от "първа ръка". Преди година имах отрицателен опит с изитубай ( много забавиха поръчката), бях доволна от britanyserv, тази я поръчвах с КД... Споделете, който не го затруднява, процентите които взимат и на колко смятат лирата.

# 701
  • София
Аз поръчвам с Габко. Взимат 8% комисионна, смятат паунда на 2,60 в момента. Поръчвам с тях, защото взимат 50% авансово, а не цялата сума наведнъж. Иначе КД правят общи поръчки, като там плащаш само 10% върху стойността на поръчката, без да се начислява доставка до англ. адрес ( 3,95 паунда), която се плаща при Габко. Но там доколкото знам трябва да се плати 100% предварително Peace

# 702
  • Бургас
Благодаря, Nelly ) последно точно с кд пуснах с обща, а някой да знае какъв процент взимат ако не е обща поръчката-не намерих информация на сайта им....

# 703
  • Пловдив
Благодаря, Nelly ) последно точно с кд пуснах с обща, а някой да знае какъв процент взимат ако не е обща поръчката-не намерих информация на сайта им....

5%

# 704
  • В полето, под тепето.
За КД не разбрах имало ли е раздаване след `12.11 в Пловдив newsm78 Два курса се обработват, а няма дата. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт