От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София-Младост
Иде ми да се гръмна Sad На 18.06 направих поръчка от МС, на адреса на Габко...обаче незнайно защо и то чак сега виждам, че за билинг адрес е новият им актуален, а за деливъри старият ...  пратката е доставена, даже се чудех що не ми я транспортриат вече. Някой с подобен случай? Писах на Габко, но дали ще има някакъв вариант според вас да си получа нещата Sad Ей за пръв път на 13-петък все неразбории... Whistling

# 16
Иде ми да се гръмна Sad На 18.06 направих поръчка от МС, на адреса на Габко...обаче незнайно защо и то чак сега виждам, че за билинг адрес е новият им актуален, а за деливъри старият ...  пратката е доставена, даже се чудех що не ми я транспортриат вече. Някой с подобен случай? Писах на Габко, но дали ще има някакъв вариант според вас да си получа нещата Sad Ей за пръв път на 13-петък все неразбории... Whistling

http://www.uktobg.com/Contact.aspx
Ако става въпрос за този адрес,пиши им,че пратката ти е при тях и как да си я получиш  Peace

# 17
  • Sofia
Ще следя темата.

# 18
  • София-Младост

http://www.uktobg.com/Contact.aspx
Ако става въпрос за този адрес,пиши им,че пратката ти е при тях и как да си я получиш  Peace
Страхотна си, много ти благодаря, точно за този адрес става въпрос.
Направо се обадих по тел., др. седмица Габиели ще я изпратят на Габко и аз ще си я получа от тях.
Явно Габко се мотаят, да видим как ще реагират, защото човека каза, че ги е уведомил...

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 18:38 от Ала-Бала

# 19
  • в 1001-та нощ
аз дори не съм разбрала, че имат някава промяна в адресите  newsm78

адресът за доставки не е променян, правилно ли съм разбрала  newsm78

# 20
  • София-Младост
аз дори не съм разбрала, че имат някава промяна в адресите  newsm78

адресът за доставки не е променян, правилно ли съм разбрала  newsm78
Сега не е променян, обаче го направиха преди време. А аз от МС съм поръчвала преди повече от половин година, когато бяха на стария адрес, този които сега ползват уктобг. И уж при новата поръчка смених адреса, ама не е станало както трябва. Получих и мейл от Габко, че щели да се опитат да вземат пратката...и т.н.
Скрит текст:
Оставм с леко впечатление, че двете фирми не се обичат много, а дали не е станало и някакво разделяне на собственици...но това си е мое предположение. Защото когато се обадих в укто и казах, че съм написала старият адрес на Г., човека се дръпна по тел. и каза, това никога не е бил адрес на Г, отав си е наш адрес...

# 21
  • в 1001-та нощ
явно, наистина е било отдавна, защото аз - откакто ги ползвам са все на този адрес  Peace дано всичко мине по мед и масло  Peace

# 22
  • Варна
Напоследък все ползвам бритс, но сега излизат в отпуска, чудя се какви други до Варна има без емпреса, че тях съм ги блеклиствала.  Britanyserv правят ли транспорт или са само посредници?

Мисля че се занимават само с посредническа дейност, но със сигурност нямат офис във Варна.

# 23
  • Пловдив
Напоследък все ползвам бритс, но сега излизат в отпуска, чудя се какви други до Варна има без емпреса, че тях съм ги блеклиствала.  Britanyserv правят ли транспорт или са само посредници?

Мисля че се занимават само с посредническа дейност, но със сигурност нямат офис във Варна.

KD имат офис във Варна, UK Addict са си варненска фирма, но транспортът им е скъп.

# 24
  • sofia
Тези някой да е ползвал  newsm78  -   

http://www.buyers.bg/

KD ми бяха много удобни до като не смениха офиса си на една туба бензин от в къщи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 25
  • София
Тези някой да е ползвал  newsm78  -  

http://www.buyers.bg/

KD ми бяха много удобни до като не смениха офиса си на една туба бензин от в къщи  ooooh! ooooh! ooooh!

КиФла, да, аз съм ти ползвала  Peace
Инцидентно, за 3-4 поръчки от H&M, след като Габко спряха да приемат поръчки от магазина на техен адрес.
Доволна съм, никакви проблеми, всичко пристигна, даже едната ми поръчка беше много тежка, помолих да изпратят с БГ пощи, ако имат възможност, уважиха ми желанието  Peace
Добра комуникация, вдигат телефона, с две думи - коректни са  Hug

Малко по-бавно, отколкото при Габко (ползвам по принцип тях) се случват нещата, липсваше ми инфо за това, коя поръчка къде къде се намира и кога ще пристигне (уведомяват, като пристигне в БГ), но може би, защото отново сравнявам с гъбите  Peace

# 26
  • Варна
Здравейте, искам да попитам за КД, колко пъти в седмицата има курсове и за колко време пристигат, аз съм във Варна. Искам да изпратя фотоапарат до техния адрес, но се притеснявам дали ще пристигне навреме, преди до отидем на почивка. Мерси предварително! Simple Smile

# 27
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам за КД, колко пъти в седмицата има курсове и за колко време пристигат, аз съм във Варна. Искам да изпратя фотоапарат до техния адрес, но се притеснявам дали ще пристигне навреме, преди до отидем на почивка. Мерси предварително! Simple Smile

Имат курсове 2 пъти седмично, за около 12-14 дни пристигат пратките.

# 28
  • Варна
Благодаря Горгона,
дали са фиксирани дните на курсовете, за да мога да си направя сметката?

# 29
  • Пловдив
Благодаря Горгона,
дали са фиксирани дните на курсовете, за да мога да си направя сметката?

Не, не са фиксирани.Обявяват ги в деня на тръгване, а не предварително.

Общи условия

Активация на акаунт