От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 285
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря Горгона,
дали са фиксирани дните на курсовете, за да мога да си направя сметката?

Не, не са фиксирани.Обявяват ги в деня на тръгване, а не предварително.

Много благодаря!

# 31
  • София
Привет момичета! Аз пак с един казус  Mr. Green
Има ли посредник от фирмите в БГ, които не само да ми платят продукта, който съм избрала, но и да го вземат на място от магазина? По принцип артикула е свършил в онлайн магазина и може да се вземе само на място, като аз единствено мога да го резервирам... много неприятно, ама факт. Обаждах се в еконт, те имат такава услуга, ама такива цени ми обявиха, че...  ooooh!
Ако някой е запознат, ще съм много благодарна за малко помощ!
Благодаря!   bouquet

# 32
Привет момичета! Аз пак с един казус  Mr. Green
Има ли посредник от фирмите в БГ, които не само да ми платят продукта, който съм избрала, но и да го вземат на място от магазина? По принцип артикула е свършил в онлайн магазина и може да се вземе само на място, като аз единствено мога да го резервирам... много неприятно, ама факт. Обаждах се в еконт, те имат такава услуга, ама такива цени ми обявиха, че...  ooooh!
Ако някой е запознат, ще съм много благодарна за малко помощ!
Благодаря!   bouquet

http://www.uktobg.com/Prices.aspx

UKtoBg имат тарифа за взимане от адрес в Лондон-24 лв.За плащане вече незнам.Мисля,че Габко и Емпреса също имат услуга за взимане от адрес,но пак не е особено евтино,според разстояните мисля,че беше тарифата.

# 33
  • София
То за взимане от адрес е лесно, мога да поръчам и английски куриер (правила съм го), обаче идеята е да ми го купят от магазин...  Thinking

# 34
Здравейте,искам да ви питам нещо Praynig
Ако имаш няколко пратки под килограм в един курс на киди какво ще платиш.На всяка по отделно или ще им сметнат общите килограми.

# 35
  • Пловдив
Ако имаш няколко пратки под килограм в един курс на киди какво ще платиш.На всяка по отделно или ще им сметнат общите килограми.

Всичко, което е в един курс се смята на общи килограми.

# 36

Всичко, което е в един курс се смята на общи килограми.
Мерси за бързия отговор  Hug

# 37
  • Варна
Здравейте,
uk addict не предлагат ли вече транспортна услуга? На сайта им няма никаква информация.  Thinking

# 38
Благодаря за новата тема   bouquet

# 39
Преди ползвах Гивтранспорт и бях много доволна, но ми бяха далеч и при тях е по-скъпичко.
От няколко поръчки  ползвам Габко и вече горчиво съжалявам.
Пристига ми втора пратка от тях с повредена кутия. И двете пратки бяха големи кутии с лего.
Първата беше от авариралия курс и аз реших, че може би това е проблема - нещо се е случило докато са пренасяли пратката от един камион в друг ( въпреки че едната страна на кутията все едно беше разрязана с нож )и реших да не правя проблем.
Сега втора кутия пристига в такова смачкано състояние, все едно някой е седял върху нея. Не знам как ще я подарявам в такъв вид. Имам чувството, че тъпчат камиона без грам мисъл, че могат да повредят пратките.
Утре ще им се обадя и ще им обясня какво мисля за тях, лошото е че с това нищо няма да се промени.
А техния адрес ми беше толкова удобен......

# 40
  • София
Вайда, от почти две години ползвам Габко и досега не съм имала повредена или смачкана пратка, а имам поне по 4-5 на курс. Имах една пооръфана, но беше много зле опакована. От авариралия курс имам 6 пакета, от които един скромно опакован детски лаптоп и всичко е ок.
Може при теб да е просто лош късмет. Ако не е тайна откъде е лего-то? Да не е проблема в изпращача  newsm78

# 41
Легото е от немския амазон на английския адрес на Габко.И аз си помислих, че може би е защото пътува по-дълго от Германия за Англия, но изпращачите са две различни фирми за играчки.
Знам ли, може бе е нещо с немските пощи.....

# 42
  • София
Аз съм получавала лего, влакчета, конзоли игри и всякакви по-големи кутии с разни подаръчни комплекти. Дори и от частни продавачи от ибей не е имало проблем. Дано следващите ти покупки пристигнат невредими, с който и превозвач да пътуват.  Peace

# 43
  • в 1001-та нощ
и аз имам около 100 пратки с Габко и нямам смачкана или повредена  newsm78

# 44
Дано следващите ти покупки пристигнат невредими, с който и превозвач да пътуват.  Peace

Дано, благодаря за пожеланието. Доста се бях ядосала, все пак комплектите струват немалко пари, но вече взе да ми поминава. Току виж дам трети шанс на Габко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт