От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета сега видях че имам емайл от КД но не мога да отида днес. Знаете ли кога мога да си я взема др път  Confused

# 661
  • София-Младост
Момичета сега видях че имам емайл от КД но не мога да отида днес. Знаете ли кога мога да си я взема др път  Confused
Ако си от София може и утре. Иначе предполагам, че при следващото раздаване. Пиши им мейл и питай или се обади по тел., да не ти вземат магазинаж за тази една седмица.

# 662
здравейте,някой ползвал ли е услугите /транспорт/на тази фирма www.evtino.co.uk.Нищо не успявам да открия за нея ,а цената ,която предлагат ме устройва и искам да разбера мога ли все пак да им се доверя.
Благодаря ви предварително

# 663
  • София
Момичета има ли още някой от София, който да чака мейл от КД. Два пъти им пиша и нямам отговор все още...

# 664
  • София
Момичета има ли още някой от София, който да чака мейл от КД. Два пъти им пиша и нямам отговор все още...

nikinorum, аз им се обадих вчера сутринта по телефона за да попитам за една моя пратка, която очаквах, момичето ми каза, че в момента пуска мейлите за София ... провери за моята, каза че е при тях и да я очаквам в сряда с куриер  Peace.
Попита ме дали искам да ми изпрати мейл ... казах не  Peace
Обади им се  Hug

# 665

nikinorum, аз им се обадих вчера сутринта по телефона за да попитам за една моя пратка, която очаквах, момичето ми каза, че в момента пуска мейлите за София ... провери за моята, каза че е при тях и да я очаквам в сряда с куриер  Peace.
Попита ме дали искам да ми изпрати мейл ... казах не  Peace
Обади им се  Hug

Мейли от КД аз никога не съм получавала, освен когато се регистрирах преди година  newsm78
Само по телефона ми се обаждат. Сега ми се обадиха в неделя да си чакам пратката с куриер в сряда в София. Даже ми няма пратката в профила, така че нямам никаква идея и колко кг и колко дължа  Crazy

# 666
  • София
Нина, scarly благодаря за информацията  Hug Отговориха ми, че разтоварвали и затова не могли да отговарят на имейли. Щели утре да проверят и да ми кажат точно какви пратки имам. Странно, след като съм сигурна, че имам пратки в курса, пристигнал на 11.11.

# 667
Ако си от София може и утре. Иначе предполагам, че при следващото раздаване. Пиши им мейл и питай или се обади по тел., да не ти вземат магазинаж за тази една седмица.
КД не взимат магазинаж и 2 месеца да не си вземеш пратката от офисите им.

# 668
Здравейте,
Работя с Габко за пакети от Англия до България, но живея във Варна. Доволен съм от услугите на Габко, но всяка пратка ми се оскъпява с транспорта София - Варна през спиди, който е общо взето колкото пратката от Англия до София.

Бихте ли ми препоръчали фирма, която има офис във Варна и мога директно през нея да получавам пратките си?

Ще съм ви много благодарен. Поразтърсих из интернет и видях, че са "напъплили" доста такива фирми с всевъзможни офиси - Русе, Стара Загора, Бургас, София и т.н.... но искам да ми препоръчате ВИЕ, ако използвате някое фирма с офис във Варна ?

# 669
  • Варна
opelcrumper , аз съм ползвала brits и kdshopping и съм доволна, трябва обаче да видите дали ви са удобни местата на офисите за раздаване.

# 670
Благодаря за отговора, сега разгледах kdshopping и имат офис във Варна, а и цената им е добра. В предишните страници от темата се обсъжда някаква фирма "КД" - това ли е въпросната фирма - kdshopping?  Simple Smile Те май нямат система за прослелдяване кое, кога ще пристигне.

А за бритц  Simple Smile не намирам информация нещо... бихте ли ми дали сайт да ги разгледам по-подробно. А до адрес на офис в гр.Варна - няма значение къде точно в града е офиса, важното е да е в града. Simple Smile

Също така се надявам тези фирми да са надеждни и сигурни, понеже често пътуват скъпи неща от Англия и никак не ми се иска нещо "да изчезне" от транспортната фирма - стил "България".  Rolling Eyes Иначе с габко не съм имал проблеми...

# 671
  • Пловдив
Благодаря за отговора, сега разгледах kdshopping и имат офис във Варна, а и цената им е добра. В предишните страници от темата се обсъжда някаква фирма "КД" - това ли е въпросната фирма - kdshopping?  Simple Smile Те май нямат система за прослелдяване кое, кога ще пристигне.

А за бритц  Simple Smile не намирам информация нещо... бихте ли ми дали сайт да ги разгледам по-подробно. А до адрес на офис в гр.Варна - няма значение къде точно в града е офиса, важното е да е в града. Simple Smile

Също така се надявам тези фирми да са надеждни и сигурни, понеже често пътуват скъпи неща от Англия и никак не ми се иска нещо "да изчезне" от транспортната фирма - стил "България".  Rolling Eyes Иначе с габко не съм имал проблеми...

Да, КД са kdshopping, няма проследяване наистина, но не е болка за умиране.Аз ги ползвам вече година и нямам изчезнала пратка, от комуникацията също съм доволна.

# 672
  • Варна
На 1ва страница, благодарение на Дзвер са данните за всички посредници, успех !

# 673
  • София
Някой да е чувал нещо за курса на СД от Англий с изгубените поръчки, който трябваше да бъде в началото на тази седмица  newsm78

# 674
  • София
Дзвер-Пътувал,не е ясно кога ще пристигне.

Да попитам за КД - попълвайки адреса за доставака в графата Address line попълвате "125 Cherry Orchard Rd, Croydon" или само "125 Cherry Orchard Rd" ? Croydon е градът ,но трябва ли да фигурираи при изписване на "улица" ?

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 12:39 от taffi

Общи условия

Активация на акаунт