От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дзвер-Пътувал,не е ясно кога ще пристигне.

Да попитам за КД - попълвайки адреса за доставака в графата Address line попълвате "125 Cherry Orchard Rd, Croydon" или само "125 Cherry Orchard Rd" ? Croydon е градът ,но трябва ли да фигурираи при изписване на "улица" ?
Не,само 125 Cherry Orchard Rd  Peace

# 676
  • София
Мерси Dzuls .  bouquet

# 677
Здравейте! Виждам, че няма информация за един превозвач, който аз съм ползвала http://portokal.co.uk/online/ - може да е интересен за хората, които си поръчват нещо по тежко, тъй като цената за над 5кг е доста ниска (например 11кг е 9.80 GBP до офис), а имат офиси в доста градове. Аз съм ползвала за Варна и съм много доволна.

# 678
  • Варна
Здравейте! Виждам, че няма информация за един превозвач, който аз съм ползвала http://portokal.co.uk/online/ - може да е интересен за хората, които си поръчват нещо по тежко, тъй като цената за над 5кг е доста ниска (например 11кг е 9.80 GBP до офис), а имат офиси в доста градове. Аз съм ползвала за Варна и съм много доволна.

R_D_D -Не ти ли е малко скъпичко? newsm78
http://portokal.co.uk/calculator/?destination=bg или аз се бъркам някъде,но до колкото виждам до 5кг,че е 5 лири.Ти винаги ли вземаш 5кг,защото при мен варират,но доста често са под този грамаж,а ако чакаш само 1кг да плащаш 5 то де Илия на Кирия.Доста сайтове предлагат доставка до БГ малко над тази сума,защо ти е тогава превозвач?
Според мен е изгодно ако е по-тежка пратката инъче останлите превозвачи са доло горе на лира за килограм. Peace
 Не го примеай Лично и за съм от Варна и  не се заяждам просто проявих интерес,защото в момента ползвам Пловдивски такъв от който съм много доволна не само заради бързината им,но и цените са съвсем различни от тези на Портокал.

sunny-n Права си там не се задъбочих,но се върнах да погледна и забелязах,че и срока на доставка е 14 дни,което не е малко.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 11:51 от desuri

# 679
  • Бургас
Даже и за по-тежките не ми се вижда много изгодно, тъй като смятат по тарифно тегло, т.е между реалното и обемното, което е по-голямо, него вземат...

# 680
Искам да ви питам за КД - къде се получават пратките им в Англия. Имам 2 доставки от асда и пише, че са доставени в Letterbox - това нормално ли е? Писах и на КД, но нямам отговор от тях.

# 681
  • София
И на мен скоро ми се случи същото, бяха дошли куриерите след работно време. Нямах проблеми, получих си пратките  Peace

# 682
  • София
здравейте, опитвам се да използвам услугата на Риминикидс покупка. От няколко дни имам проблеми със сайта им, като не ми е активна частта за поръчка.
 Дали някой друг е имал подобен проблем? newsm78

# 683
Здравейте момичета! Можете ли да ми кажете на кой мейл мога да пратя запитване кум UKtoBG?

# 684
  • софия
Здравейте момичета! Можете ли да ми кажете на кой мейл мога да пратя запитване кум UKtoBG?
info@uktobg.com

# 685
info@uktobg.com
Благодаря   bouquet
Може би не тук е мястото, но ме интересува за Англия каква е сумата, над която стоката отива на митница за ДДС и/или мито?

# 686
За стоки от ЕС не се дължи ДДС.

# 687
за варна кой ще ми препоръчате

# 688
Някой да знае нещо за движението на последната доставка на СмартДеливъри от Англия?

# 689
  • София
Някой да знае нещо за движението на последната доставка на СмартДеливъри от Англия?
чакали камиона в края на следващата седмица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт