"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 954
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Паул е писател, оттеглил се в планинската си къща за да напише любовен роман, но нищо не му хрумва. В момента се развежда, но запазва прияелски взаимоотношения със съпругата си Рози и дъщеря си. Вечерта избухва буря и като във филмите на вратата му се появява тайнствена непозната, претърпяла злополука, която Паул приютява за през нощта.... На сутринта пристигат съпругата му, издателят с напористата си дъщеря и събитията се редуват..... като в роман....

Utta Danella - Der Sommer des glücklichen Narren

http://www.youtube.com/watch?v=2jdmSiAtK7I

а стига бе #Crazy   !?
Преди години(когато ходих на училище) имахме задача да напишем на немски(естествено)преразказ на филм, който ние сме си измислили. Не беше задължително да е реален филм. и аз това и направих. Измислих си филм и си направих преразказ..........
и сюжета на този филм е като моя разказ в 11клас ха! Не мога да повярвам! Сигурно У.Даниела е плагиатствала от мен hahaha   Макар че има малки разлики...в моя филм той не беше в развод а на двуседмично уединение на село в красива къща отдалечена от селото и по скоро в гората и в последствие главния герой се връща в града при семейството си и това си остава просто една лятна авантюра
другата разлика е че главната героиня попада в къщата тъй като в момента е на оглед за купуване на собствена къща и е изненадващо застигната от лятна буря Crazy
newsm09 newsm09 newsm09 Филмът е от 2003 г., а ти си направи сметките..... Joy Joy Joy

# 121
хареса ми филмът, не бях го гледала  Peace
И на мен ми харесва, даже ще си го изгледам отново тази вечер, че досега все обръщах внимание на безочието и нахалството на бившата съпруга, на приятеля и', на издателя, на дъщеря му, а сега смятам да се порадвам на любовта и на естествените реакции на момиченцето му.... Grinning Grinning Grinning

# 122
  • София
хареса ми филмът, не бях го гледала  Peace
И на мен ми харесва, даже ще си го изгледам отново тази вечер, че досега все обръщах внимание на безочието и нахалството на бившата съпруга, на приятеля и', на издателя, на дъщеря му, а сега смятам да се порадвам на любовта и на естествените реакции на момиченцето му.... Grinning Grinning Grinning

Wink

# 123
Привет, отново е събота! newsm68 newsm68 newsm68  Я да видим какво ще гледаме!  newsm78 newsm78 newsm78

# 124
" Любовни приливи " -  сега ще потърся резюме!

# 125

Катрина Ланг продава билети, но за един ден се превръща в собственичка на крупна корабна компания. Такава е последната воля на покойния вече шеф Борис Бергер, когото Катрина изобщо не познава. В борда на директорите е и Мориц – привлекателен, енергичен и загадъчен – достатъчно, за да се влюби Катрина в него.

Ингрид – вдовицата на Борис - е бясна, че не е получила контролния пакет акции на съпруга си, а трябва да го дели с някаква непозната продавачка на билети. Ще се сработят ли двете жени в името на просперитета на компанията?

# 126
Звучи интересно и обещаващо ! Simple Smile

Мерси за инфото !   bouquet Щях да го пропусна, ама сега вече не !

# 127
Гледала съм го, много е приятен, само ще проверя дали не беше две серии....

# 128
 Не е!

Утре ще гледаме "Невинни лъжи" – романтичен филм с уч. на Линда де Мол, Роберт Лор, Симон Верховен, Пола Филипи и др.

# 129
Изчезвам да посвърша малко работа до 14ч. Joy Joy Joy

# 130

Катрина Ланг продава билети, но за един ден се превръща в собственичка на крупна корабна компания. Такава е последната воля на покойния вече шеф Борис Бергер, когото Катрина изобщо не познава. В борда на директорите е и Мориц – привлекателен, енергичен и загадъчен – достатъчно, за да се влюби Катрина в него.

Ингрид – вдовицата на Борис - е бясна, че не е получила контролния пакет акции на съпруга си, а трябва да го дели с някаква непозната продавачка на билети. Ще се сработят ли двете жени в името на просперитета на компанията?

Благодаря за инфото!!!  newsm51 newsm51 newsm51

с удоволствие ще го гледам  smile3501

# 131
  • София
аз ще го гледам чак довечера  Rolling Eyes
Приятно гледане  Hug

# 132
Благодаря, милички, и при мен се получи отлагане, та и аз чак довечера, и..... Naughty  
Скрит текст:
пак заради филм! Joy Joy Joy Препоръчвам ви го, макар, че е даван много пъти - " Истинска измама " - екшън - комедия с Том Круз и Камерън Диас, падам с този филм, разкошен е! rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 14:42 от arpha

# 133
Много сладко филмче са тези Любовни приливи !  Simple Smile
Не го пропускайте довечера е моят съвет ! А каква прелесна рокля има във филма....мечта !
Искам и аз такаваааааааа  Praynig ...... ама и да ми я подарят по същия начин !   Embarassed

Скрит текст:
Ще ги видя Том и Камерън ! Мерси за инфото !   Hug Не съм го гледала този филм !

# 134
Много сладко филмче са тези Любовни приливи !  Simple Smile
Не го пропускайте довечера е моят съвет ! А каква прелесна рокля има във филма....мечта !
Искам и аз такаваааааааа  Praynig ...... ама и да ми я подарят по същия начин !   Embarassed

Скрит текст:
Ще ги видя Том и Камерън ! Мерси за инфото !   Hug Не съм го гледала този филм !

наистина се оказа много хубав и разтоварващ филм. Гледайте го, на мен тези филмчета ми се отразяват изцяло положително.

Общи условия

Активация на акаунт