"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря и до скорошна среща, че изчезвам сега! Grinning Grinning Grinning

# 106
Привет, традиционно изпуснала началото, но все пак го гледам.... Joy Joy Joy

Франциска (Диана Amft) се грижи за депресираната си, овдовяла майка (Рита Russek) и се бори срещу разрушаването на техният магазин за часовници намиращ се в старата част на градче, разположено на езерото Starnberg. Главният прокурор Бенедикт (Марк Knüfken) идва на помощ с идеята да обявят сградата за старинна ценност, тъй като семейството пази акта за наем от края на 19 век. Двамата започват да флиртуват, още повече, че са отдавна влюбени, но бащата на Бенедикт (Чарлз Брюър), се противопоставя на аферата - неговите причини се крият в тъмното минало и в причината за смъртта на най - добрия му приятел, баща на Франциска .......

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 23:46 от arpha

# 107
# 108
# 109
Мдааааааа, добре завъртяно - всеки с тайната и с чувствата си, студеничко, рационално.... Дали е възможно в реалния живот? newsm78 newsm78 newsm78

# 110
  • София
на мен много ми хареса филма вчера. Не бях го гледала  Peace

Днес ни очаква: "Предан на живота" / "Der Sommer des glücklichen Narren"(какъв превод на заглавието само са спретнали  ooooh! ) /

# 111
Привет, ето снимчица, по - късно ще потърся и резюме.... Предполагам , че Нарен е фамилия, защото пък буквалният превод - щастливите глупаци, съвсем изненадва.....

# 112
  • София
то е по-скоро шеговито казано  Peace

# 113
# 114
Сетих се, гледала съм го. Има много хубави и смешни моменти....

# 115
Паул е писател, оттеглил се в планинската си къща за да напише любовен роман, но нищо не му хрумва. В момента се развежда, но запазва прияелски взаимоотношения със съпругата си Рози и дъщеря си. Вечерта, след развода, избухва буря и като във филмите, на вратата му се появява тайнствена непозната, претърпяла злополука, която Паул приютява за през нощта.... На сутринта пристигат съпругата му, издателят с напористата си дъщеря и събитията се редуват..... като в роман....

Utta Danella - Der Sommer des glücklichen Narren

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 20:58 от arpha

# 116
# 117
# 118
Паул е писател, оттеглил се в планинската си къща за да напише любовен роман, но нищо не му хрумва. В момента се развежда, но запазва прияелски взаимоотношения със съпругата си Рози и дъщеря си. Вечерта избухва буря и като във филмите на вратата му се появява тайнствена непозната, претърпяла злополука, която Паул приютява за през нощта.... На сутринта пристигат съпругата му, издателят с напористата си дъщеря и събитията се редуват..... като в роман....

Utta Danella - Der Sommer des glücklichen Narren

а стига бе #Crazy   !?
Преди години(когато ходих на училище) имахме задача да напишем на немски(естествено)преразказ на филм, който ние сме си измислили. Не беше задължително да е реален филм. и аз това и направих. Измислих си филм и си направих преразказ..........
и сюжета на този филм е като моя разказ в 11клас ха! Не мога да повярвам! Сигурно У.Даниела е плагиатствала от мен hahaha   Макар че има малки разлики...в моя филм той не беше в развод а на двуседмично уединение на село в красива къща отдалечена от селото и по скоро в гората и в последствие главния герой се връща в града при семейството си и това си остава просто една лятна авантюра
другата разлика е че главната героиня попада в къщата тъй като в момента е на оглед за купуване на собствена къща и е изненадващо застигната от лятна буря Crazy

# 119
  • София
хареса ми филмът, не бях го гледала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт