"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
този уикенд ни очаква "Сърцето на пирата" 1-ва и 2-ра част / "Störtebeker" е оригиналното заглавие/:

Като дете Клаус Стьортебекер е станал свидетел на жестокото убийство на родителите си. Оттогава той има само една цел:  да намери извършителя и да го накара да си плати за стореното.
Години след това, Клаус пристига в Хамбург, където не само намира брат си Ян Бродерсон, но и Елизабет, неговата детска любов, която е сгодена за богатия патриций Зимон фон Валенрод.
Когато обаче Клаус и Ян разбират, че семейството на Зимон има нещо общо с убийството на родителите им, ситуацията драматично се усложнява. Зимон прави всичко възможно, за да махне Стьортебекер от пътя си, а и той добре знае как да се защитава от тях. От този момент нататък Стьортебекер е вън от обществото и става пират.......

Филмът е по романа на Walter Kärger.

УАУ!  Embarassed
Този филм определно не съм го гледала ! И няма да го пропусна ! Naughty

# 151
Гледала съм го два пъти, много ще ти хареса! newsm10 newsm10 newsm10

# 152
  • София
и аз не съм го гледала  Embarassed В коя епоха се развива действието, че като гледам май няма да е в наши дни или греша?

# 153
Губи ми се точно века във филма, но визира пиратските времена, което значи 16, 17 век.

# 154
  • София
Губи ми се точно века във филма, но визира пиратските времена, което значи 16, 17 век.

ясно, мерси  Hug Ще го гледам  Peace

# 155
Привет! Grinning Grinning Grinning  Гледате ли? Ето за тези, които искат да си упражняват немския....

Stoertebeker - епизод 1

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 14:35 от arpha

# 156
Stoertebeker - епизод 2

# 157
  • София
този уикенд ни очаква:

"Страстта на принцесата" /ориг. заглавие "Софи, малката сестра на Сиси"/

Аз лично го очаквам с нетърпение  Peace

# 158
Прекрасен е!  Но ми беше много, много тъжен, не знам защо, може би моментно настроение.....А може и да се бъркам, но ми се върти нещо за неудовлетворяващ край! newsm78 newsm78 newsm78

# 159
  • София
Прекрасен е!  Но ми беше много, много тъжен, не знам защо, може би моментно настроение.....

на мен екранизацията за Сиси, много ми хареса. Не мога да се сетя този филм за Софи дали съм гледала  Rolling Eyes Кофти край ли има?

Снощният филм ми хареса, но краят беше покъртителен  Rolling Eyes

# 160
Да и в този имаше нещо с края....Дано не съм права! Praynig Praynig Praynig

# 161
  • София
Да и в този имаше нещо с края....Дано не съм права!

офффф,  Rolling Eyes

# 162
Дано да го бъркам с един, в който принцесата беше влюбена във фотограф, за него съм сигурна, че имаше нещастен случай в едно кино и или героинята или фотографът умираше при пожар, а тъкмо се бяха открили отново....

# 163
А имаше един, двусериен, в който принцесата се влюби в обикновен военен, но той беше веселяшки и имаше щастлив край....

# 164
  • София
Дано да го бъркам с един, в който принцесата беше влюбена във фотограф, за него съм сигурна, че имаше нещастен случай в едно кино и или героинята или фотографът умираше при пожар, а тъкмо се бяха открили отново....

ауууу, сещам се за кой филм говориш, дано не е този  Rolling Eyes

п.с. точно историята с фотографа е  Cry

http://de.wikipedia.org/wiki/Sophie_in_Bayern

Общи условия

Активация на акаунт