"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Че дали не я омъжиха и насила за някакъв перверзник, е не го показаха, че е точно такъв, но май не и' даваше да види децата си или само едно дете беше! newsm78 newsm78 newsm78

# 166
  • София
точно така пише в биографията й  Peace Има 2 деца, влюбва се във фотограф, после я омъжват, има си пак любовник, заради тази връзка я вкарват в лудница и не вижда децата си  Confused

# 167
Да, тежък край има филма! А дъщеря ми писа нещо за Принцеса Сиси и ми каза, че и нейната съдба е доста тежка и нещата в тилогията са доста украсени....

# 168
Току що, мина реклама, че в събота и неделя от 20ч. по Диема фемили започват сериите от поредицата за хотелската верига в различни краища на света, дали не беше "Хотел на мечтите"....

# 169
  • София
Току що, мина реклама, че в събота и неделя от 20ч. по Диема фемили започват сериите от поредицата за хотелската верига в различни краища на света, дали не беше "Хотел на мечтите"....

супер  Peace

Да, тежък край има филма! А дъщеря ми писа нещо за Принцеса Сиси и ми каза, че и нейната съдба е доста тежка и нещата в тилогията са доста украсени....

да и на Сиси в действителност съдбата не е много лека   Confused Да не говорим, че усилено се пише за романс м/у нея и граф Андраши  Peace

# 170
Хотел на мечтите
2004г. - режисьор Ото Ретцер

Маркус Зимни (Кристиян Колунд) е мениджър на хотелската верига, притежавана от леля му Доротея Зийтоф (Рут Мария Кубичек). Заедно с дъщеря си, тийнейджърката Leonie (Мириам Моргенщерн) и леля си, се грижат своевременно да решават проблемите на гостите си. Леля Доротея постоянно купува нови хотели, обогатява веригата си и Маркус винаги трябва да бъде директор.

Първите 18 епизода са:
1 - Звездата на Тайланд
2 - Любовта към Мавриций
3 - Магията на Бали
4 - Изненада в Мексико
5 - Сейшелите
6 - Индия
7 - Африка
8 - Дубай - Абу Даби
9 - Карибите
10 - Китай
11 - Малайзия
12 - Нос Добра Надежда
13 - Chiang Mai
14 - Шри Ланка
15 - Малдивите
16 - Тобаго
17 - Виетнам
18 - Бразилия[/b]

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 22:58 от arpha

# 171
Звездата на Тайланд

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 23:03 от arpha

# 172
Любовта към Мавриций

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 00:38 от arpha

# 173
  • София
гледах "Любовта към Мавриций" снощи, много ми хареса  Peace В събота изпуснах филма от 20:00ч.  Rolling Eyes

# 174
 wavey wavey wavey Привет! Аз също не бях гледала съботната серия и истински се забавлявах! Grinning

# 175
  • София
този уикенд от 14:15 (21:50 повт.) ще гледаме:

"Тайни от червената къща"

събота (20ч.)
"Хотел на мечтите: Бали"

неделя (20ч.)
"Хотел на мечтите: Мексико"

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 16:30 от missence

# 176
Охо, това ми е съвсем непознато...... newsm78

# 177
  • София
Охо, това ми е съвсем непознато...... newsm78

и на мен. Ще видя резюмето дали ми говори нещо  Thinking

# 178
Намерих тази информация, приятно гледане! Grinning Grinning Grinning

Тайни от червената къща

DIEMA Family

събота и неделя – 14.15 часа

2005 / Германия / Жанр: романтичен

Режисьор: Йорг Грюнлер

В ролите:
Тим Бергман, Паулине Кноф, Наталия Вьорнер, Паула Каленберг, Фритц Карл, Макс фон Пуфендорф и др.

Безгранична любов… Безстрашно сърце…. В търсене на отговор на най-тъмната човешка тайна…

Млада гувернантка се влюбва в своя благороден работодател. Макар и той да я обича, отказва да се ожени за нея заради своята зла тайна – той е убиец! Отказвайки да повярва в това, тя е решена да открие истината, поставяйки себе си в смъртна опасност…

Базирана на новелата на Хедвиг Цортс-Малер, един от най-известните романтични новелисти от края на 19-ти век «Тайни от червената къща» представя една неостаряваща и неустоима игра на велики емоции и вечни въпроси: Мога ли да обичам убиец? Колкото далеч ще стигна заради човека, когото обичам? Режисьорът Йорг Грюнлер и сценаристът Зилке Церц поставят историята в локации с пищна красота и я оживяват със звезден състав, оглавяван от дебютантката Паулине Кноф, която внася деликатност и естественост в своята героиня.

# 179
Гледала съм го ! Много е интересен !
Миналата събота и неделя си пропуснах дозата романтика,ама сега ще наваксам  ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт