"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 006
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Завещание на любовта

# 316
  • София
жалко, че вече от 20ч.дават някакъв сериал, а от 12.30ч. "Незабравима"  Confused Така оставаме само с един немски филм на ден  Rolling Eyes

# 317
Сега го видях и аз, а специално си освободих телевизора да гледам .... Жалко! Между другото вече няколко пъти попадам на немски филми по Нова телевизия, около или след 22 ч., не знам дали е някакво изключение и ги бях гледала по Диема фемили ....

# 318
  • София
Сега го видях и аз, а специално си освободих телевизора да гледам .... Жалко! Между другото вече няколко пъти попадам на немски филми по Нова телевизия, около или след 22 ч., не знам дали е някакво изключение и ги бях гледала по Диема фемили ....

Така ли? Ще следя и тяхната програма  Peace Ако разбереш, свиркай  Wink

# 319
Разбира се! Дано не е било само случайно запълване на програмата! Praynig Praynig Praynig

# 320
  • София
Разбира се! Дано не е било само случайно запълване на програмата! Praynig Praynig Praynig

Дано  Wink

# 321
  • София
Не бях гледала днешния филм по Диема Ф . Много ми хареса  Heart Eyes

# 322
Привет, missence, аз съм го гледала няколко пъти, но сега нямам време да пиша, че ме чакат праскови за печене, може би по - късно през нощта..... Grinning Чао и весело посрещане на Новата 2013 г., ако не се засечем до утре.....

"Небето над Корнуел" - романтичен филм с уч. на Флориан Дейвид Фиц, Аня Крузе, Валтер Крейе, Аня Кнауер и др.

# 323
  • София
Да, точно този беше. Аз не бях го гледала и ми беше интересен  Peace

Весело посрещане на 2013г.!  Hug

# 324
Небето над Корнуол

Шарлоте Болд се връща обратно след дългогодишно отсъствие в Корнуел заедно с 21-годишната си дъщеря. Грейс. Грейс държи много да се запознае най-накрая с баща си лорд Джеймс Бликстън, който няма ни най-малка прдстава за нейното съществуване.

По онова време Шарлоте е работела като градинар в имението му и с него имат една изключително мъчителна авантюра преди да се ожени по принуда. Сега той е вдовец и живее с вече порасналите си деца Лилиан и Хари.

Още първата вечер в Корнуел, докато тича на плажа, Грейс се запознава с бъдещия годеник на Лилиан – Морис Грийн. И двамата веднага се харесват без да имат ни най-малка представа кой кой е. След първоначалния си шок лорд Бликстън изключително много се радва да срещне отново

Шарлоте и да се запознае с Грейс, като ги запознава с Лилиан и Хари. Противно на Хенри, който искрено се радва на увеличението в семейното родословно дърво, Лилиан е решена да направи всичко възможно да прогони пришълците там, откъдето са дошли.

http://www.tvspielfilm.de/kino/filmarchiv/film/rosamunde-pilcher … icationMovie.html

# 325
  • София
Днес 17.25ч. ще дават "Завръщане в Роуз Аби" - романтичен филм с уч на Аня Бохе, Флориан Фиц, Патриция Аулицки, Алберт Фортел, Михаел Грейлинг, Алекзандър-Клаус Щехер, Хайке Вармут и др.  newsm44

Гледала съм го, но дано имам време да разпусна малко преди "тежката" нощ  Wink

# 326
Благодаря за инфото, със сигурност ще го погледам, надявам да имам време преди " тежката нощ" -  Joy Joy JoyКато заглавие не ми говори нищо, но ми излизат два филма с абатства: в единия развъждаха рози и истирията се въртеше около нов вид риза и много хубава любов, а в другия пак имаше намесен пастор, като баща на едно момиче, чиято майка почина, беше болна май и таткото се върна отново към старата си любима.....

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 15:22 от arpha

# 327
  • София
За много години!

Днес 17:25ч. по Диема Ф "Нека е любов" - романтичен филм с уч. на Янина Флийгер, Рафаел Вогт,Петер Сатман, Даниела Циглер, Кристоф фон Фрийдъл, Астрид Познер, Брюн Лукас и др.

# 328
Честита, мирна, здрава и много успешна да е 2013 година за всички! Hug Hug Hug

За вчерашния филм така и не успях, но днес съм на линия! Grinning Grinning Grinning

# 329
  • София
Гледах го. Хареса ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт