"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 976
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Дружки, попаднах на филма " Съблазнител " по НВО и го споделям с вас! Grinning Grinning Grinning

http://www.hbo.bg/movie/%D0%A1%D1%8A%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0% … 0%B5%D0%BB_-70381

Животът на Хенри е пълен хаос. Кризата на средната възраст дебне зад ъгъла, жените идват и си отиват, а мечтата му да напише гениален сценарии, който да го направи богат и известен, изглежда все по-илюзорна и непостижима. Внезапно щастието му се усмихва - получава предложение да екранизира бестселъра на бившето си гадже Катрин. Но плановете за триумфално ново начало са посечени от появата на 8-годишната Магдалена – плод на една единствена страстна нощ, която Хенри прекарва с майка й Шарлот. Шарлот трябва да замине за Щатите, за да се яви на съдебно дело, и решава, че никой не може да се грижи по-добре за дъщеря й от собствения й баща. Нещата скоро излизат извън контрол.

Може да се сваля : http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=300733&hit=1

# 91
  • София
звучи интересно, ще го дръпна  Peace

В събота ни очаква: "Тайната на нашата любов"

# 92
О, чакам с нетърпение.... Grinning Grinning Grinning

# 93
  • София
не съм го гледала, надявам се да е хубав  Peace

# 94
Само по снимката не се сещам и аз, но по - късно ще го потърся... Dаs geheimnis unserer liebe, така трябва да е оригиналът, нали?

# 95
  • София
Само по снимката не се сещам и аз, но по - късно ще го потърся... Dаs geheimnis unserer liebe, така трябва да е оригиналът, нали?

да, точно така е (с леката поправка, че в немския език всички същ. имена са с главна буква  WinkPeace

# 96
Благодаря, забравила съм, много малко съм го учила немския, но все още ми излизат думи тук таме! Joy Joy Joy

# 97
  • София
Благодаря, забравила съм, много малко съм го учила немския, но все още ми излизат думи тук таме! Joy Joy Joy

чудесен език  Peace Аз лично съм му голям фен  Peace Ако искаш можеш да опиташ да преведеш резюмето на филма  Peace

# 98
Да, ако беше преди 15 години, тогава се наложи да помогна на съпруга си с този език и ходих при учителка да проверява, какво пиша.... Тя беше много изненадана, че само с един курс може да имам тези знания. През годините всичко постепенно изчезваше и сега вече само се наслаждавам, слушайки езика и както вчера, ако ми излезе превода и се окаже верен.... Joy Joy Joy

# 99
Записвам се и благодаря за темата.
Тези филми са много приятни, не натоварващи и аз ги обожавам.
 Hug  Hug  Hug

# 100
Между другото missence, все забравям да ти напиша, че на онази търсачка за филмите на Розамунде Пилхер, няма никакво движение, ни вопъл, ни стон....

ето тук има още 10 нейни филма  Peace

благодаря на всички за линковете, с удоволствие при малко свободно време , ще ги изгледам!!! Hug

# 101
Привет и добре дошла, 100% САРПка!  bouquet Радвам се, че се засичаме тук! Grinning Grinning Grinning

# 102
Привет и добре дошла, 100% САРПка! Радвам се, че се засичаме тук! Grinning Grinning Grinning

много благодаря  Hug
приятно ме изненадахте с такава тема, наистина съм голяма фенка на немските игрални филми. Винаги са с хепи енд!!! Party

# 103
 smile3521 smile3521 smile3521 Може ли да копирам снимките за Стенли и да ги постна и в другата тема, в която пиша или ако искаш ти?

# 104
smile3521 smile3521 smile3521 Може ли да копирам снимките за Стенли и да ги постна и в другата тема, в която пиша или ако искаш ти?

може, разбира се. Hug

Общи условия

Активация на акаунт