"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 003
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
"Под стряхата на любовта" ("Der Mann im Heuhaufen") го бях гледала, но пак ми хареса  Peace Принципно Stephan Lucka много ми харесва като актьор  Peace

Дано успея да гледам "Шепотът на любовта" ("Die Liebesflüsterin") от 20ч.

# 286
"Под стряхата на любовта" ("Der Mann im Heuhaufen") го бях гледала, но пак ми хареса  Peace Принципно Stephan Lucka много ми харесва като актьор  Peace

Д

Здравейте!!!
АЗ днес успях да гледам този филм, много приятен и свеж, хареса ми. Другият няма да мога да гледам, на тези, които ще го направят пожелавам приятно гледане!!!

Hug

# 287
  • София
Гледам филма за "фон", надявам се на повторението да гледам по-задълбочено.

# 288
Привет и при мен така се получи! Но днес по обяд успях да изгледам почти целия "Магията на музиката" и се оказа много хубав, с твоя любимец Ерол Зандер, дано съм запомнила правилно и моята любимка Барбара Вусов. bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 21:55 от arpha

# 289
Ето го, но оригиналното заглавие е съвсем друго:

"Магията на музиката" - Wenn der Vater mit dem Sohne

# 290
"Шепотът на любовта"  

романтичен филм с уч. на Корделия Веге, Хенинг Баум, Ивон Шьонер, Иван Шведоф и др.

http://www.collinafilm.de/de/filme/bisherige-produktionen/die-li … erin/index.html#2

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 22:06 от arpha

# 291
"Под стряхата на любовта" ("Der Mann im Heuhaufen")
го бях гледала, но пак ми хареса  Peace Принципно Stephan Lucka много ми харесва като актьор  Peace

Д

Здравейте!!!
АЗ днес успях да гледам този филм, много приятен и свеж, хареса ми. Другият няма да мога да гледам, на тези, които ще го направят пожелавам приятно гледане!!!

Hug

Благодаря!

Момичета, наистина се оказва интригуващ, имам пак някакви далечни спомени....

# 292
  • София
ехх, изпуснала съм Ерол Зандер  Confused

# 293
wavey wavey waveyПривет, добър ден! Grinning Grinning Grinning Днес имам три Катерини, заповядайте:

# 294
Изгледах много веселяшки филм по обяд -

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 14:25 от arpha

# 295

"Смели мечти"
романтичен филм с уч. на Аглая Шишковиц, Оливер Момсен, Мари-Лу Селем, Аксел Милберг, Рике Шмид и др.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 15:47 от arpha

# 296
  • София
Може ли някой да ми каже как завърши "Смели мечти", пропуснах последните 5мин  Confused

# 297
Привет, аз също не гледах подробно края, но двойките се разделиха: по - възрастният лекар последва сестрата на булката. Тя се скара със съпруга си заради пустинята и заради това, че той не е искал деца..... Булката разбра, че е бременна..... Накрая по - младият кардиолог отиде някъде и там завари другата кардиоложка да се вози на въртележка, бяха много щастливи.... За съжаление не чувах какво си говорят и какво се разбраха....

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 20:30 от arpha

# 298
Днес ще съм в разход и ако успея да гледам довечера, ще е постижение..... Успешен ден! Grinning Grinning Grinning

# 299
  • София
И аз днес няма да мога да гледам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт