"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 893
  • 743
  •   3
Отговори
# 435
здравей arpha този филм го търся от миналия месецно като го напиша в замунда не ми излиза моля ако някой знае как да си го изтегля да ми помогне.Благодаря предварително и лека на всички
Привет!  Grinning Grinning Grinning Пробва ли тук?

Момичета филмите могат ли да се теглят от някъде? Търсих в Мастерс, Замунда, никъде не ги откривам...

Здравейте!

Регистрирах се само за да ви информирам, че има доста от немските филми в avatar-bg.org.  Wink

# 436
  • София
Аз този уикенд пак няма да мога да гледам всичко, но се надявам поне някои от филмите да видя  Peace

# 437
По Нова всеки ден от 16ч. дават от предишната група немски филми......

# 438
  • София
По Нова всеки ден от 16ч. дават от предишната група немски филми......

И ги повтарят към 04ч. през нощта  Crazy

# 439
В момента по tv 7:
Бензин и романтика - Die Braut von der Tankstelle

Жанр: Романтична комедия
Държава: Германия
Година: 2005
Режисьор: Йош Броекер
В ролите: Рене Щайнке, Петер Фиц

http://www.sat1.de/film/der-sat-1-filmfilm/die-braut-von-der-tankstelle

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 15:19 от arpha

# 440
  • София
Днес хванах само края на филм по Диема за един хореограф  Rolling Eyes

# 441
Утре го повтарят, към 11ч., мисля.... Grinning

# 442
И още един филм с хубав край, пак по tv7, днес го гледах и сега чакам повторението от 0 ч. и 20 мин.

Писма до небето

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:34 от arpha

# 443
  • София
За съжаление в последно време не гледам нищо. Дано следващият уикенд успея да хвърля едно око  Rolling Eyes

# 444
Здравейте,момичета!Имам една огромна молба към вас.Преди няколко месеца гледах един немски филм,мисля че беше по Диема,но не мога да се сетя как се казва ,а го търся от толкова много време, беше много готина комедия и искам да го пусна на приятелки.И тъй като сте свежарки,мисля че ще можете да ми помогнете,за което ще ви бъда адски благодарна! И така,сюжетът е следния,до колкото си го спомням:

Мъж и жена възнамеряват да се женят,живеят заедно.Мъжът има няколко луди приятели и всеки с различен характер.Някой му беше казал ,че ако не върви секса и бракът няма да им потръгне ,затова той случайно попадна на една книга ,докато се разхождаха заедно и пазаруваха в една книжарница.В тази книга имаше съвети как да разпознаеш дали партньорката ти симулира оргазъм.И така той си направи дневник и всеки път,когато правеха секс той отбелязваше симптомите на истински оргазъм и ги сравняваше.Криеше щайга с портокали под леглото, за да сравнява големината им с гърдите й в моменти на възбуда.В последствие тя пък изпитваше други съмнения и намери тези странности и си спомням ,че тогава стана голяма комедия заради обърквацията.

Е,момичета,много се надявам да ми помогнете Sad Sad Моля,моля...

# 445
Привет, mokasinka! Разби ме с този филм и ме заинтригува, но за съжаление не съм попадала на него Wink Ще се радвам, ако някоя добра душа ни пише, бих го изгледала с удоволствие..... Joy Joy Joy

# 446
Привет! Grinning Grinning Grinning Знаех си, че ще дойде ден да харесам този филм, започвах го два-три пъти и все не бях в подходящо настроение.... Оказа се готин! smile3501 smile3501 smile3501

Парола "Любов" - Liebe vergisst man nicht

романтичен филм с уч. на Фриц Карл. Анна Луус,Феликс Щелц, Клаудия Хюбшман и др.

http://www.tvspielfilm.de/kino/filmarchiv/film/liebe-vergisst-ma … icationMovie.html

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 14:27 от arpha

# 447
  • София
Аз нямам никакво време да гледам  Rolling Eyes

# 448
Привет, след доста повторения на филмитова лято, попаднах на такъв, който не бях гледала, чак се изненадах, а и филмът се оказа изключително приятен, романтичен и весел:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 12:26 от arpha

# 449
  • София
В последно време нямам време за филми през уикенда  Embarassed Като захладнее времето, ще си седна на д-то и ще гледам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт