Заспа половин час преди консултацията и разбира се трябваше да я събудя, та този сън изобщо не го броя
Много енерджи много нещо , кафе дори се отказах да пия, та се успокоих с един шоколад 
Цели 7100 грама е(+220), дребчето ми и 66 см (+1) 
http://www.madaracosmetics.bg/bg/info/dangerous/ и http://www.matatama.com/blog/9-te-sastavki-v-kozmetikata-koito-t … bva-da-izbyagvate 

А май не ми се купува такава мерилка... пък може и да размисля. Дано изследванията ти да са ок и прегледа да мине добре
Мисля, че ти е малко бирата, щом до тук си стигнала
Ая е същата, като хареса някоя играчка, спи, яде, излиза и се къпи с нея, така ми мъкна една 10 литрова туба един ден, вчера така разнася едно гумено прозрачно топче... абе редовен номер й е, днес ми е хванала един потник и сега спи с него 

Доста добре й се отразява планината, хубаво расте, да видим как ще се отрази на Айчето. Да те питам в Батак има ли денонощна аптека? (за всеки случай да съм подготвена)
Днес е адска жега
Излизахме с Алинка сутринта,но се прибрахме доста бързо,то не се диша навън
Това време съвсем се побърква....
Ама тогава пък няма да ти се иска да я оставяш...На мен сега Боян много ми липсва,хич не исках да го пращам на село,защото знам и бабите как го глезят и какво става после като се прибере и....Ама какво да направя,малко и аз да си почина,пък и на него там е по-интересно,отколкото тук,та така... 

Мисля,че е нормално.
Завид,завид
Значи и ти си имаш палавници
И сега гледам по площадките,че някои момченца също правят тези номера и дърпат количките на момиченцата.
А за ориза-по принцип педиатърката каза,че е препоръчително в началото да давам кафяв ориз,ако й готвя,но аз като гледам,то всички пюрета,които съм давала досега,са били наблъскани с бял ориз,пък и тя вече е на 1 година,мисля че и с бял да е,няма да има проблеми....
А за десерта с киселото мляко....Не слагам цели малини,слагам сок от малините...Изчиствам ги хубава,заливам ги с гореща вода,след което ги пъхам в сокоизтисквачката и преди да използвам сока,презеждам го през марля,за да не падат семчици
Смесвам малко сок с кисело мляко,след което слагам повечко бишкоти,за да стане по-гъсто и така го яде Алина...Малко е като манджа с грозде,ама на нея като й харесва...
Как може да ви надраскат колата?!И то явно и нарочно е направено,щом и двете врати са надраскани 

На Ели много добре й се отрази - по цял ден навън, спи навън, гледа си баирче, горички... Ехааа, рай! Обаче не спа повече от обикновено - може много впечатления да й се събраха - ново място, много хора - всички в хотела се закачаха с нея, а тя да не повярваш на всички едни усмивки. Скри ми шапката направо. Научи се да дава боц, много е сладка
И си пляска с ръцете сама, като направи нещо.
Въобще за 4-5 дни това дете направо изведнъж порасна.
Нааааай - после!
Радвам се, че вече ми е смешно! Ама много го живях!

Е бива ли?
Ама такива сме си. А би следвало сами да предложат, не ти да питаш и те да вдигат рамене. Убедена съм, че ако служителките бяха казали "минете вие, че сте с бебе" едва ли някой щеше да посмее да си отвори устата.
че много щедър бакшиш съм дала.
Викам 58 и 14 прави 72лв. Та така. 
,да се закача с по-големите дечица,ако има някоя бездомна котка-веднага тръгва след нея,абе въобще....Стягай се,наистина е така
Дано все пак да го прояде!Пробвай да й го дадеш смесен с плодово пюре 
И честити ви зъбчета!Да са белички и здравички!
А за паспорта....Мда,думи нямам!Българска му работа...А по принцип знам,че като сте с бебе,трябва да сте с предимство.Не помня къде четох,но е така!!!Ама то щото и служителите много "образовани",толкова и знаят те
Радвам се,че го приемаш от смешната страна на нещата,щото то иначе....
Не че и аз много я обичам,ама прости сметки поне мога да правя....Колко пъти съм щяла да бъда на далавера,ама нали все им казвам грешката и им връщам парите....Не знам кога ли ще ми писне и ще си взема парите и да не са се бъркали.Аман пък от тях,да се научат да смятат.То вярно,че понякога стават неволни грешки,ама има такива дето няколко пъти подред се бъркат....
Май трябва да взема да се оплача на шефа им
Ще взема и аз да я пробвам тази рецепта за пикантните макарони, може пък и на моите гладници да им се услади! А относно козметиката, и аз и децата сме на еко козметика - Мадара. Страхотна е. Аз още с Мишо много четях за състава на бебешката козметика, ползвах Веледа, но честно казано не ми допадаше много аромата, и смених с Мадара, ползвам рядко обаче.
Прегледа беше много подробен, около час, професорът каза, че едното изследване, което са ни направили в България, тук не се прави от 30 години
, защото показвало нещата много по-зле отколкото са в действителност и в повечето случаи се правят ненужни операции. Препоръча ни да направим сцинтиграфия (която в България се прави с пълна упойка на бебета и малки деца, а тук не се слага такава), и сега ще видим какви са резултатите от нея. Тук му взеха урина и му сложиха абокат. Аз толкова внимателно отношение към детето ми в болнично заведение не бях виждала досега
да не говорим за материалите, които използват и хигиената. Ще кача снимки ако успея от кафето на болницата, а в педиатрията в чакалнята имаше токова играчки, че Мишо не искаше да си тръгва
И никой явно не ги краде и чупи
За Ваксините - Самуил не е освободен от нищо засега, в началото на септември ще се решат за него нещата, и той е само с хепатитните и БЦЖ. Мишо е трайно освободен от коклюш, поради изключително тежка и лоша реакция към един пентаксим в началото.
Toddler Gauge - това е детската мерилка 
Ще я оправят, ама си е разправия...
Живот си живеят тук хората, няма напрежение няма бързане. Но тук са свикнали всичко да им е наред, при най-малкия проблем се обръщат към съответните институции. Обществото не спи. Аз споменах ли ти как се загубих докато пътувах за Плевен от София в края на юни, минах по някакви селски пътища и накрая стигнах до Ловеч, много бързах, иначе задължително щях да се обадя.
Ама и аз как успях да объркам пътя, поне 20 пъти съм го минавала този маршрут. И през цялото време си мислех как не може Ловеч-Плевен да е много като разстояние щом си ходила да раждаш в Плевен...Абе много си мислих за теб оня ден
А как така на Ели й е малка количката
И честити зъбки 
Марс?
ти направо ме разби и добре , че попита вземи си абсолютно всичко необходимо като лекарства и храна за Айчето в Батак има две аптеки в тях има само витамини и лекарства от сорта на аналгин
нищо което съм търсила не съм намирала или става със поръчка за другия ден , а ако е петък чак в понеделник , пюрета има само на Ганчев и АМ има НАН нищо друго памперси има на памперс и други но не съм ги заглеждала ама като цяло е гола вода по добре тръгни подготвена . Ти кога отиваш ?