Аз си запазих час при гинеколог за след обяд,но те болките спряха,течението също спря...Не знам какво става 
Пуснах и прахосмукачка,поизчистих....и мисля да почивам вече.Алинка ще кара на готови пюрета,а за Боян ще измисля нещо бързо да приготвя,че нямам сили вече....
Пиши как сте,какво става с вас...Всичко ли е наред вече?
Честито ти ходещо човече
,щом вече сама прави обиколки на хола...определено скоро ще е прощапулника
А за магазина думи нямам....Хем са виновни,хем се правят на ударени,че пък и преговарят
Пълна идиотщина!
А на Али още не съм й правила прощапулник,оставих го за по-нататък,но вече започвам да се замислям....Скоро ще е
Честит телефон
Дано оцелее покрай децата!
Че аз и за моя си пожелах същото

Радвам се,че Стела е започнала да си хапва добре!
А в Созопол наистина е доста скъпо,може и да има такива места,където е по-евтино,ама ние не можахме да открием 
Леща й дадох миналата седмица за първи път,много й хареса пюрето
Нищо й нямаше на Алина
Боб все още не съм давала....
Спокойно...и Боян си е опитвал от разни кремове
Нищо му е нямало,не знам и аз как успяват да ги отварят,уж затягам много,пък....И уж все ги крия и прибирам,а той все успяваше да си ги набара...
Тук в Белгия беше национален празник и нищо не работеше, та решихме за ден да отскочим до Ротердам. Много хубав град, първият модерен град, който виждам в Белгия и Холандия.
Задължително днес на лекар и после да кажеш как си
И аз си мислех за едно нещо, дано да не е това!

) първо премествам моето дете, после обяснявам че това е лоша постъпка, не е хубаво да се прави така, защото се нараняват други деца/хора. Опитвам се да му обяснявам като на голям човек, но с достъпни примери, за да ме разбере. А като причина за агресията, и аз казвам че не знам. Понякога се намесвам, защото детето трябва да се чувства сигурно с мен, трябва да знае че има кой да го защити. Винаги е според ситуацията.
И хубав апартамент да си намерите- с поне 30 квадрата тераса, ако може с изглед към морската и на хубава цена
Въпреки че как ще се лишиш от селската романтика незная- това плашила, птици, пчели, змии, а и кладенец можеше да си изкопаете поради липса на вода.... 

Тоест ако искам някога да посещава детска ясла или градина- трябва да му я бия??? В частната градина бихме ли имали проблем- вие нали бяхте в Джани Родари? И аз не съм въвела белтък на яйце, а и не смятам до тогава да го правя, но то АБКМ е просто формалната причина, аз просто не искам да я слагаме... Благодаря за инфото:)
Разбирам чудесно защо не искаш да я слагаш!
Аз съм ЗА града, просто защото на село бързо ми доскучава и ми омръзва спокойствието
А за злоядството на Ники не се обвинявай, защото той едва ли е злояд. Аз познавам само едно дете, което изпълва това понятие-не яде, изостава на ръст и тегло, постоянно е неспокойно. Майка му,баща му и всички баб и дядовци изпълняваха цяла циркова програма за всяка една лъжица в повече, караха му се, сърдиха му се, тикаха насила и резултатът не закъсня. Сега е на 6 години, а Лили, която също е слабичка, може да го сгъне и да го носи в малкия си джоб. Лили се захрани много трудно, беше набедена за злояда и сега все ме тормозят,че не ядяла,понеже била кльощава. А тя добре си хапва, когато наистина и се яде или когато мног и е вкусничко