Времето се оправи и е много хубаво.Вчера стояхме доста на плажа,децата много се радват,а Алина постоянно иска във водата,много й хареса
Днес стояхме до 13 ч.,повече за днес няма да ходим,достатъчно стояхме...около 4-5 часа,така че стига толкова.Ще ходим долу на басейна като се наспят децата
И после на разходка из Созопол пак....Утре ми се иска и до Несебър да отидем,но ще видим дали ще стане 
Сега ще чакаме и да пристигнат нещицата.
А Йоан с петелската прическа е мнооого сладък!
И как сладко си похапва салатка...
И ти скоро ще правиш прощапулник значи....Ей,пораснаха децата
Почнала си и ти с есенните дрешки...Успокоих се,че не съм само аз 
Само да мъчат детенцето 
Ама аман с тия болести вече 

Балканския въздух си оказва влияние 
Браво за покуппките, и аз съм решила да разуча нещата и да поръчвам,ама да видим,все ще се справя
И аз искам живот и здраве да бременея с вас,2015 добре ми звучи
Щом го желаете, ще се получи,сигурна съм
Аз докато бях бременна имах гъбички и ги лекувах 

сега съм на строга диета
така да мразя диетите , че .......почти нищо не мога да ям а най любимата ми кола остава в миналото да не говорим , че обожавам плодове , а сега мога да ям само пъпеш киви и банан
май дълго няма да изкарам 

съвсем скоро ще правя прощапулник Катето днес каза , че Дарина направила три обиколки на хола съвсем сама
изхвърлих всичко в коша сложих нови картофи и отидох да си е върна вмести извинение обаче получих ужасно отношение от страна на управителя и както се бях ядосала така целия магазин разбра кога какво развалено съм си купувала и че никога повече няма да стъпя там
много пъти ми се е случвало да купувам развалени неща от там ама да ме пита човек защо слушам мъжа ми 
Преди малко се разправях с работните майстори, които щяха да разбият апартамента в 15 и нещо, та отидох да им се скарам и още не смеят да зашумят
Благодаря , че сподели за USBто - още не съм го пробвала, то с Айчето не ми остава много време да разглеждам телефончето де 

Определено не ти е било ден вчера, никога не съм влизала в Т-маркет, много са ми съмнителни подобни вериги
Пени, ЦБА, дори Лидл не харесвам 
ММ няма нищо против , само че ми се иска каката да пожелае бебе (подобни на Зори
) Пък ще видим, то ако ставаше каквото искахме, ехеееее

Много обичам картофени кюфтета.
Ако си повторила процедурата, идвам.

Да, сега включих и Хидрасек иначе говорех за Хидратин алфа, те са само против обезводняване и се водят хранителна добавка.
Затова завиждам на всички морски мами. 

Няма по-голяма радост от тази, която ти доставят децата. Е, много често те и ядосват, и притесняват де, но няма как, това си е в реда на нещата. Само да са живи и здрави и ние покрай тях, за да ги гледаме и да им се радваме. Ако не трябваше да мислим и за финансите и аз бих се навила да пролежа още една бременност, защото доки ме предупреди изобщо да не си фантазирам, че при трета бременност няма да ме шие, но аз категорично му отвърнах, че трети път няма да има, а той 10 пъти ми повтори, че пак щял да ме шие и така, едно си баба знае, едно си бае...
Много се радвам на семейства с по 3-4 дечица, направо шапка им свалям, като знам в днешно време как се гледат деца. Не съм привърженик на приказката "Ти го роди, пък все някак ще се отгледа." или "Едното гледа другото." Не така! Каквото си дал и осигурил на едното, това и на другото, това и на всяко следващо, което си създал. За мен това е правилно. Малко се отплеснах по темата, но имам тук около себе си примери за една майка, която я поздравяват, че е народила 4, а тя хич не е за поздравяване, защото ги ражда, гледа ги по една година и после ги хвърля на бабата и хич не се интересува вече за тях, кое е яло, кое не, кое е без дрешки, кое е болно и т.н. Чак й се чудя на акъла защо ги ражда тези деца... Хора всякакви на този свят..., но от всичко страдат дечицата...
Предполагам, че днес или утре най-късно ще имам новини от сервиза(нали тия дни съм без кола) и почвам пак да бръмча. При всеки случай веднага щом стана отново мобилна и независима от ММ, ще ти звънна.
максимум 2014, ама нали знаеш, човек предполага, Господ разполага, така че...както така.
Както си говорихме с мм, и там бихме живяли
И мисля, че ще ти отиват поне 3 деца 

Аз от лакомия бях изяла една, докато разбера...Там не стъпвам повече
Дано ти помогне диетата!
Какво представлява тази диета, заради жлъчката ли ти я изписаха или заради болките в корема?

Ники беше с темп. в неделя, сега има сополи и кашля, той до 1 - 2 е на занималня, в четвъртък ако всичко е наред мисля да го оставя, тази седмица още не е ходил. Та така, ако може да се видим преди това за да сме спокойни.