Оказа се , че е просто раздразнен стомах не е от жлъчката както си мислих , а по скоро е начална форма на гастрит , а диетата ми се изразява в ядене на нищУ
а тя -има , има виж колко неща са изброени
ориз картофи варени зеленчуци и то много малка част
аз и казвам че ям изцяло плодове и салата , а тя ми казва можеш да ядеш домати като им махнеш люспата и семките
ми то май ще остане дръжката на домата
и за ядене пак нищУ
а за десерт едни един гол банан и пъпеш 
после яде от чипса на ММ и накрая Помбер
Вече като го пусна от количката първата му работа е да се залепи на люлката и чака да го кача.
Какво полезно има в течен шоколад и чипс за толкова малко дете 

Аз ще сляза на спортната зала и от там - в морската. Само дайте да уточним някакъв ориентировъчен час и местенце, към което да се придвижа. Може би нещо от порядъка на 10-10.30 ли да е?
Да беше наблизо Йоан да ги оставим да дивеят 
Скоро ще стигнете и 100, все пак е започнал да се качва 
Дано скоро и сополче да няма 
Инструктирала съм цялата рода да не купуват музикални щуротии, направих грешката да взема едно пияно и повече играчка без бутон за намаляне на звука май няма да купя
Но пък забелязвам, че на децата им харесват много 
Не виждам изобщо как някой би делял децата- не че няма такива хора, но тук в темата сме се събрали умни мами и със сигурност няма да има делящи
Дано днес да сте много повече идеи по-добре 

Отпадаме за четвъртък със сигурност. Звездичке, докога сте тук? Надявам се да се оправим, много искам да се видим.
Просто е трябвало да бъда по-настоятелна с предлагането, аз веднага се предадох и не опитвах, да не би да го "насилвам". Стела започна да си хапва много добре, като види чашката, в която й сипвам или бурканчето и вика амам и стиска ръчички. Казва мама, дай, там - дори да не питаш нея и да е в края на стаята сама с играчки ако чуе да си говорим: незнам къде може да е, например, тя веднага: Таммм - звучи като камбанка
А и вече съм мобилна, така че където и когато кажеш. 
Жалко, че ще се размине разходката ни в четвъртък. Дано бързо решите жилищния проблем. Да ти кажа и аз не харесвам новото строителство. Кой ги проектира тия кутийки, идея си нямам, ама не струват.
Иначе е страхотно, че Стела хапва. 

Дано да не се задълбочават. И дано си намерите апартамент, който да ви хареса и удовлетворява. Вярно е че са малко странни новите, но пък са новички, чисти. Ние сме в старо строителство, което е добро, но все гледаме към новите..., кога ли ще е...
Ако са ти забранили и мръвките
Ааа ама ти каза, че ядеш само салати и плодове. На мен ако ми забранят мръвката и бирата, направоооо ще ми съсипят живота
Заради хроничния фарингит ми забраниха черния пипер и лютото, ама аз така обичам и хич не се съобразявам 
Иначе всичките ни пеещи играчки, които съм й купувала до сега са на фирми, които са известни с производството на качествени бебешки играчки и песничките и звуците са много добри и въобще не дразнят слуха. Помня на детето на моя приятелка, когато им бях на гости му бяха подарили една кукла, която пееше Барби гърл
Направо ми бяха малко бирите да изтърпя това БаЛби 
на теб и всички празнуващи
Аз всъщност никога не съм в част с празниците, освен официалните, така че ако не бях прочела в темата нямаше да разбера, че днес има празник 
Ние си живеем на квартира в София, от време на време се питаме няма ли да купуваме нещо, но няма да е преди да се върна на работа. Когато търсихме новата квартира, обикаляхме много и видяхме много апартаменти. За новото строителство те разбирам напълно какво имаш в предвид. Аз като влязох в няколко такива апартамента, след това директно ги отхвърлях от избраните обяви. Ми то кухнята и хола на едно - големи, пък спалнята като кутийка, има място само за легло. ММ беше харесал точно такъв апартамент и аз го попита къде ще спи бебето, той се почеса зад ухото и аз пак попитах - на терасата ли? В единия апартамент терасата беше по-голяма от апартамента
Сега сме в ЕПК 2-стаен с килер. И пак едвам си събрахме боклуците, представям си ако трябваше да живеем в тия кутийки, трябваше да живеем без лични вещи
Аз не разбирам много от жилища, но ако купите панел, трябва да знаете, че рано или късно ще го приемат тоя закон със санирането и ще трябва да отделите средства за това. Което всъщност е добре, това ще удължи живота на панелката. Аз като се замечтая, искам да живея в къща като мама Еми ама без нея вътре 
Моя е много стар и железен направо и всъщност нямаше да си го купя ако не ми бяха откраднали стария, та и този няма да го сменя докато не му се случи нещо. Връзката ми с него е по-дълга от връзката ми с ММ 
непосилни за нас.А панелките,да пръднеш с извинение и ще те чуят комшиите 
А ми защо ме питаш изобщо.Преди беше донесъл билети на Веско Маринов,но на него и пари да ми дават няма да отида.А сега за Комиците ме пита.Ей бясна съм.

Варненки,честито и на вас 

Благовест спи при нас откакто се е родил и на мен ми е супер
Идвайте към Пловдивско, у наше село е много хубаво и вода си имаме колко щеш 
Любимия ми Самсунг беше осмукан от Благовест и след няколко ремонта приключи спортна кариера