Благодаря ви момичета за пожеланията за ММ и сладкото бебенце , ходих до болницата видях и бебето много е сладък мъничък сладур

. А другата новина дано да се окаже 100 процента мн мн се зарадвах
. Искам и аз да си имам още едно мъниче ама нали 2 години трябва да се пазя че родих секцио и сега не става
. Ама Господ си знае работата
.

. Моите приятелки които са с момченца вече са на близо годинка и още не им се върви. Ама всяко дете си е различно.
. Дано успеете да си направите една разходка 

За ХМ хубаво си се насочила към онлайн магазина. Аз пуснах една поръчка, която чакам да пристигне към края на седмицата и ако всичко е ок, пускам следваща.
Харесала съм сега ето това http://www.hm.com/gb/product/98929?article=98929-E&variant=092 с горница http://www.hm.com/gb/product/01464?article=01464-D&variant=092, разбира се и много други неща.
В сайта с ползване на 2 кода за отстъпка и купувайки 3 за 2, 3 комплекта ще ми излязат около 45-46лв. За сравнение вчера ги гледах в мола, няма такава промоция 3 за 2 и долниците са по 14.90, а горниците 17.90лв. сиреч за 3 комплекта биха ми взели 100лв...
А имай предвид, че тя беше от 8 до 17ч на плажа. Иначе който я знае е дошла да види внучето и да помага.
. За гъбичките не ги мисли има как да ги бориш, ако наистина е такова. А за столчето, което беше публикувала гледам в продавалника много ги продават за по 70лв. Явно в някой английски сайт често са на промоция. 
А на Ая предлагам да е много послушна по време на пътуването.
Това не е моето дете.
и много много й стискам палци.
УСПЕХ! Дано се изчистиш бързо от гъбичките и Яна скоро да стане кака

Количеството зеленчуци е според желаното количество миш маш, но слагам домат, пипер, морков,лук (всичко е нарязано на ленти
) малко зехтинец и на котлона на бавен огън да си къкри, като си пуснат водичката зеленчуците ги оставям още малко , след което добавям сирене и яйчице (за мое "успокоение" слагам само желтък), та това е, а да накрая поръсвам с магданоз
Ая хапва с мерак
Има прекрасни деца, Зори е едно активно и комуникативно дете
Коколинчо не е темерут
Просто е умно сдържан и не се занимава с глупости
От месец аптеката под нас събираше детско - бебешки снимки и "уж" правиха конкурс, та си тръгнахме с награда за най-фотогенично дете

Беше страхотно, но определено е трябвало да го посетим преди да се сдобием с две деца 
А като пи АБ, нали си го съобразила и с това? Ти нали беше раждала секцио, какво мисли твоя АГ за евентуална сегашна бременност?
. Едва ли ще стане от първия път, Яна я "правихме" 7 месеца
Иначе гинекологът ми смята, че ако искам второ дете не трябва да се бавя, заради ендометреозата. Сега може да я няма, но по всяко време може да се завърне, да запуши тръби, да направи други поразии, така че не ми се чака. Също не искам да вляза във форма, да се върна на работа и после пак да родя, мисля че ще се навия много по-трудно. 

Толкова бях щастлива, че вчера минахме леко с даването на кръв(пак да проследим хемоглобина) и днес след като още нищо не излиза в онлайн справката викам чакай да звънна и познайте "налага се да доведете детенце за повторно взимане на кръв"
Ама като отида там ще им кажа аз какво се налага!
Хубаво си лежах на ушите и се ослушвах да не даваме кръв, кой дявол ме накара вчера да се правя на изпълнителна и аз не знам?!
Аз на моята коса съм и насъбрала(много ме дразни в тия жеги) и кога ли ще изпуша и ще си дръпна една черта...
Ами тя гривата ми стига до кръста вече, как няма да ми пречи и да ме дразни. Още повече, че покрай детето все е вързана, иначе много боли.
Оказа се, че тук има интернет и, въпреки че малко е трудно да се добера до него все пак ще мога да ви попрочитам. Ние пътувахме екстра, и двамата бяха много добрички, настанихме се и сега се радваме на почивката. Успяхме да се видим с Марси и Айчето, тя вече ви е писала. Много сладка, нежна и прекрасна е тя, даде ми да я понагушкам малко
Тя и Дарето ми припомниха колко сладки и нежни са момиченцата, бях забравила, че Коко си е по-бамбашка.
Така, че ти стискам палци скоро да ни зарадваш и ти с прекрасни новини. 
Мога с 409 да сляза на спортната зала, че мернах, че минава от там и да прецапам до морската. Ако не ме лъже поодъртелия ми мозък там някъде наблизо беше зоопарка, но ако ми дадете и друг ориентир мога и на друго място да се придвижа. Тъкмо ще си направим една сутрешно-предиобедна разходка, а ние следобяд ще си се върнем с тати на Чайка. Какво ще кажете?
Уж трябваше да тръгнем по обед, тръгнахме около 19 часа, всичко беше ок, докато не спряхме в Разград да видим свеки. Постояхме цял половин час и тръгнахме, да обаче колата, която аз карах реши , че й се почива вече и ни изостави пред блока на свеки. ММ нали купи нова служебна баничарка и добре, че имахме вариянт Б, та приместихме багажа и се натоварихме семейно в двуместната колица
Съответно сега спи
Мм, като започна да ми дава акъли как да си обличам детето (при температура около и над 25градуса) дискретно я изпратих да ходи да си претопля детето на друго място
Все пак "каквото се случи в Амстердам, остава в Амстердам"
Скорошно оздравяване , мила 
Милия ни юнак... само с глупости го занимават, дано поне резултата да е удовлетворяващ