Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 932
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро  Grinning Благодаря ви момичета за пожеланията за ММ и сладкото бебенце , ходих до болницата видях и бебето много е сладък мъничък сладур  Heart Eyes

Дарина е добре като гледам май ще си останем само с два зъба  Mr. Green скоро ще правим и пръщапулник започнах и аз да купувам за есента дрешки и така .

Хубалена много е неприятно това със свекърва ти , но докато не и скръцнеш със зъби така ще е

Марси приятна почивка питах те как правиш миш маш на Ая , но сигурно не си видяла пиши когато можеш  Hug

Съни голям смях му дръпнах с динозаврите  hahaha

Приятен и прохладен ден от мен ставам да се оправям, че на обед съм на гастро  ooooh!

# 646
Анбибиан, стискам палци за бременност, щом е целенасочено. Как така бързо се решихте за второ дете? Другите майки с първо дете, а и тези с две, които смятат да имат трето кога смятате, че ще се решите? Аз от преждевременното раждане и всички последствия от това съм доста наплашена, но да видим. Много искам да имаме 2-3 деца, но ако се повтори пак този ужас...А и сега нали работя, така че няма как веднага пак да излизам майчинство.

CVM,
успех на гастрото Hug

И аз трябва да купувам дрешки за есента, но още не смея, че не знам точно кой размер Rolling Eyes А и да огледам какво имаме от пролетта и й става.

# 647
  • Някъде там
Добро утро момичета  Hug
Анбибиян Дано бързо се пребориш с гъбичките  Praynig  Praynig  Praynig. А другата новина дано да се окаже 100 процента мн мн се зарадвах  Heart Eyes. Искам и аз да си имам още едно мъниче ама нали 2 години трябва да се пазя че родих секцио и сега не става Sad. Ама Господ си знае работата Simple Smile.
cvm Дано прегледа при гастрото мине добре и да няма нещо сериозно  Praynig  Hug
Ceca Браво на Йоанчо със самостоятелните крачки. Оправен мъж  Heart Eyes. Моите приятелки които са с момченца вече са на близо годинка и още не им се върви. Ама всяко дете си е различно. Grinning. Дано успеете да си направите една разходка  Hug
Силви-85 Може да го пробвате в някой магазин дали ще седи в колата, ако му хареса направо му я вземайте. То и  на повечето играчки пише за над 3 годишна възраст ама Лили си играе с тях  Mr. Green
Хубалена Много е неприятно това със свекървата. Дано скоро осъзнае как да се държи с детето. При мен седят нещата така каквото аз кажа това става, ама няма даму дам да опита от това да опита от онова явно много съм строга и си налагам мнението не им давам избор  Mr. Green.
Съни Хайде времето започва да се оправя така че ще се възползвате пълноценно от моренцето. Ох наистина е неприятно като няма ОИ. Това е че наистина само се чудиш какво да ядете, а пък да не говоря за цените в Созопол направо се оливат ама....H&M  май няма нищо общо с този който е в БГ. Всеки път като отида в магазина и дрехите а им като втора употреба измачкани отвсякъде. Само детските изглеждат що годе добре.
 Лили иначе е добре да чукна на дърво. Вече по цял ден ме търси и всеки път като мръдна нанякъде и МАМААА само това се повтаря  Laughing.
Тони Изгуби се някъде да не сте на почивка. Как е сладката Калина?
Марси Приятна почивка  Hug
 Това е засега от мен  Hug

# 648
  • Варна
Добро утрооо!
Съни пожелавам ти да е много слънчево, но не горещо и да се нарадвате на плажа.  Hug За ХМ хубаво си се насочила към онлайн магазина. Аз пуснах една поръчка, която чакам да пристигне към края на седмицата и ако всичко е ок, пускам следваща.  Peace Харесала съм сега ето това http://www.hm.com/gb/product/98929?article=98929-E&variant=092 с горница http://www.hm.com/gb/product/01464?article=01464-D&variant=092, разбира се и много други неща.  Joy  В сайта с ползване на 2 кода за отстъпка и купувайки 3 за 2, 3 комплекта ще ми излязат около 45-46лв. За сравнение вчера ги гледах в мола, няма такава промоция 3 за 2 и долниците са по 14.90, а горниците 17.90лв. сиреч за 3 комплекта биха ми взели 100лв...   Shocked А вие как така сте нямали динозаври?!  Mr. Green
Ceca честит ви трон! Пожелавам ви много пътувания да направите с него.  Peace
Дони ето още един вариант за столче Бритакс http://www.amazon.co.uk/Britax-Eclipse-Group-Seat-Black/dp/B0069 … 838337&sr=1-7 . nnnnn имат такова. И Ели са с Бритакс, предполагам знаеш. А относно свеки ..... Без коментар! Моята беше тук една седмицаjavascript:void(0);, няма да ти кажа колко бавно ми минаха тези 7 дни...  ooooh! А имай предвид, че тя беше от 8 до 17ч на плажа. Иначе който я знае е дошла да види внучето и да помага.  Naughty
anbibian ехеее много ме усмихна! Дано да се похвалиш с  EFP . За гъбичките не ги мисли има как да ги бориш, ако наистина е такова. А за столчето, което беше публикувала гледам в продавалника много ги продават за по 70лв. Явно в някой английски сайт често са на промоция.  Peace
Ceca студено му е на детето пък ти безотговорно го оставяш да ходи по чорапи.  Laughing Те да се радват, че чорапи си му обула, а не е като нас бос.  hahaha
Вчера се загледах в сандалките в ХМ - бяха по 2 и 5лв.  Shocked Но като премерих - едните са ни тесни за крачето, а следващия размер - големи. Но на някой може да са по мярка.  Wink
Mars весело пътуване, дано да си поздравила Звездичкова. Тия дни и аз ще се организирам и ще се видим с Коколинчо.  Peace А на Ая предлагам да е много послушна по време на пътуването.  Wink

Моето дете още спи...  #Crazy Това не е моето дете.  Mr. Green

# 649
  • Sofia
Мацки, здравейте!
Завърнахме се ние пак от Кюстендил, но този път с ентеровирус. И двете с Елиза сме го хванали. И майка ми беше така, но бързо се оправи, а ние още се влачим. Лизи само дриска, слава Богу не повръща, за сега сме на лечебната Хумана и прахчета против обезводняване. Нашата хомеопатичка за сега не иска да й изписва нищо конкретно за разстройството, защото тонуса й е ОК. Но кажете ми какви бяха тези прахчета, които давахте в такъв случай, те за разстройство ли бяха или за повръщане? Да съм подготвена аз във всякаква ситуация. И ако при мене нещата не се подобрят, аз какво мога да пия? Само че кърмя и не знам изобщо какво да взема.

Като прочета повече, ще се включа. Само видях, че Анбибиян има шанс да е с  EFP и много много й стискам палци.  Grinning  Hug  Hug

# 650
  • Някъде там
Хариелка Линекс са мн хубави имат Линекс бейби и само Линекс за големи. Само това я оправяше Лили. Дано бързо се оправите  Praynig  Hug

# 651
Хариела - на нас ни помогнаха Вомитусхил S и най-вече смектата.

# 652
  • Нейде из лудите гори...
Мимолетно метнах око и няма как да не се разпиша
Анбибиан  Praynig Praynig УСПЕХ! Дано се изчистиш бързо от гъбичките и Яна скоро да стане кака  Hug Hug
СВм извини ме  Blush Количеството зеленчуци е според желаното количество миш маш, но слагам домат, пипер, морков,лук (всичко е нарязано на ленти  Peace ) малко зехтинец и на котлона на бавен огън да си къкри, като си пуснат водичката зеленчуците ги оставям още малко , след което добавям сирене и яйчице (за мое "успокоение" слагам само желтък), та това е, а да накрая поръсвам с магданоз  Peace Ая хапва с мерак  Mr. Green

Пихме кафенце със Звездичка Heart Eyes Има прекрасни деца, Зори е едно активно и комуникативно дете  Heart Eyes Коколинчо не е темерут  Naughty Просто е умно сдържан и не се занимава с глупости  Mr. Green Чудеснички са  Heart Eyes

Забравих да се похваля снощи, вчера имахме тържество на квартала  Heart Eyes От месец аптеката под нас събираше детско - бебешки снимки и "уж" правиха конкурс, та си тръгнахме с награда за най-фотогенично дете  Mr. Green Разбира се за всички дечица имаше награди, като цяло съм против детските конкурси за красота, но тъй като този беше абсолютно символичен реших да включа Айчето, та така си тръгнахме с наградка за фотогеничност  smile3509

Хайде бай бай, довечера като разтоварим багажа у сестра ми ще се включа по-адекватно  Hug

# 653
Нямам време да се разпиша и хоп - интересни неща.
Анбибиан, дано се оправи проблема с гъбичките. А не разбрах ти искаш ли да забременееш или не?  Rolling Eyes

Марсика, честита ви награда!   bouquet

Чудя се аз ли съм единствената, която не желае да има повече деца?!

Толкова нанагорно ми идва всичко, че сега се упреквам защо изобщо избрах този мъж, защо трябваше да се занимавам с него. Толкова безотговорен ми се струва, харчи пари за глупости, когато нямаме за елементарни неща. Плюс това и пуши. Абе при толкова приятели непушачи защо точно пушача избрах?! Значи може да нямаме какво да ядем, но той ще има цигари. Абе толкова нанагорно ми е дошло, че ми идва да си грабна багажа и да си отида при майка. Не че ще ме чака с мед и баница, но поне ще има туй-онуй.  Rolling Eyes

А утре казах на свекърва ми да дойде да погледа Християн, че аз да си изчистя. Че нямам време и да си изчистя. Сега е някакъв ад с него - зъби му никнат и е кисел, не иска да спи, не може и за 2 мин да остане сам. Като заспи гледам да сготвя нещо и то не ми остане време да изчистя. А пък е почнал навсякъде да пипа и не мога да оставям мръсно. Много нанагорно ми е дошло всичко. Плюс това няма умора. Аз се изморя, гледам да поседна, той не се уморява.

Та хубаво се оплаках, обаче като че ли очаквам нещо хубаво да се случи скоро, но да видя какво. ИСка ми се да се случи нещо хубаво, че усещам как ще изтрещя тотално.  Twisted Evil

# 654
  • София
Здравейте момичета,
Ние се завърнахме от лудия Амстердам.  Crazy Беше страхотно, но определено е трябвало да го посетим преди да се сдобием с две деца  Mr. Green Видяхме почти всичко, което можеше да се види с деца. Бяхме може би една от десетте двойки с малки деца, които видяхме за 3 дни в Амстердам и всички ни гледаха доста странно  hahaha

Анбибиян, дано тази минимална възможност да се окаже положителен тест Simple Smile А като пи АБ, нали си го съобразила и с това? Ти нали беше раждала секцио, какво мисли твоя АГ за евентуална сегашна бременност?

Хариелка, бързичко да оздравявате. Да не би да имаш предвид прахчета Хидрасек - те са при повръщане и разстройство.

Нури, и аз се размечтах за такава къщичка. Някой ден, дано! Иначе тук най-масови са тези, тези и тези Като последният вид става и на самостоятелна количка, купува се отделно едно предно колело и готово. А и не са къпи 100 долара някъде.

Хепи, пожелавам ти от сърце скоро да ти се случи нещо различно и хубаво. Имай предвид, че приказката "Малки деца, малки проблеми" е вярна. Ако сега не изясните нещата помежду си, когато поотрасне детето и има нужда от още повече внимание и възпитание, тогава пак няма да имаш минута спокойствие, и нещата ще стават още по-напрегнати. Поговорете сериозно, кажи му какво те дразни и така.

Смуси, двете ми деца са почти с две години разлика. Третото няма да е с по-голяма разлика от второто, т.е. като стане на годинка поне Самуил ще мислим вече по въпроса. Те при нас поне нещата стават от аз (базирайки се на опита досега)  Blush

Марсика, честита ви награда  Heart Eyes

# 655
Благодаря за подкрепата момичета  Hug. Едва ли ще стане от първия път, Яна я "правихме" 7 месеца  Laughing
endira в месеца в който забременях с Яна пих 3 вида антибиотик, цял месец бях болна и накрая забременях, което беше най-учудващото и неочаквано за мен, поради което около 14 февруари доста прекалих с виното, но всичко е наред  Grinning Иначе гинекологът ми смята, че ако искам второ дете не трябва да се бавя, заради ендометреозата. Сега може да я няма, но по всяко време може да се завърне, да запуши тръби, да направи други поразии, така че не ми се чака. Също не искам да вляза във форма, да се върна на работа и после пак да родя, мисля че ще се навия много по-трудно.

# 656
  • Куциндрел
Добро утро.
Вчера ходихме до Банкя и после на фризьор. Йоан почти не спа през целия ден, защото зяпаше какво става наоколо и снощи докато го сложа в леглото и заспа. Тази сутрин се събуди след мен. Mr. Green Купихме му една играчка китара и сега от детската стая се носят рок-звуци.
Вчера аха да заспи в Банкя в парка и видя, че ядем. Като се наточи от количката.... Зяпа като пате. Дадохме му малко хлебче. После при фризьорката пуска чар, говори си с бебето в огледалото, накрая дойде една клиентка с малко куче и нашия тотално откачи.
Ендира, добре завърнали се. Hug
Хепи и аз нямам време да чистя. Все сме с Йоан навън, той пък много се забавлява с другите деца. Пробвай да водиш Хриско по детски площадки, за да изхабява енергия.
Хариела, добре завърнали се. Дано скоро се излекувате. Praynig

Ох, аз вече съм постригана и боядисана, доживях. Чувствам се нов човек. Mr. Green
Лек ден ви желая. Hug

# 657
  • Варна
Ей, иде ми да застрелям някой!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Толкова бях щастлива, че вчера минахме леко с даването на кръв(пак да проследим хемоглобина) и днес след като още нищо не излиза в онлайн справката викам чакай да звънна и познайте "налага се да доведете детенце за повторно взимане на кръв"  #Cussing out Ама като отида там ще им кажа аз какво се налага!  #2gunfire  Хубаво си лежах на ушите и се ослушвах да не даваме кръв, кой дявол ме накара вчера да се правя на изпълнителна и аз не знам?! 
Ceca честита ти прическа! И какво викаш друго си е да се почувстваш човек!  hahaha Аз на моята коса съм и насъбрала(много ме дразни в тия жеги) и кога ли ще изпуша и ще си дръпна една черта...  Crazy Ами тя гривата ми стига до кръста вече, как няма да ми пречи и да ме дразни. Още повече, че покрай детето все е вързана, иначе много боли.  Shocked

# 658
Добро утро момичета-кокичта  Grinning Оказа се, че тук има интернет и, въпреки че малко е трудно да се добера до него все пак ще мога да ви попрочитам. Ние пътувахме екстра, и двамата бяха много добрички, настанихме се и сега се радваме на почивката. Успяхме да се видим с Марси и Айчето, тя вече ви е писала. Много сладка, нежна и прекрасна е тя, даде ми да я понагушкам малко  Heart Eyes Тя и Дарето ми припомниха колко сладки и нежни са момиченцата, бях забравила, че Коко си е по-бамбашка.
Анбибиан, все забравям да ти пиша, че се радвам за добрите резултати от урината. Дано всичко да си е наред от тук нататък. И щом искате бебенце ви го пожелавам от сърце и душа! Лекарят ти е прав да иска да те подсигури. Една приятелка е със запушени тръби от ендометриозата и минава през ада, в момента са в процедура за втори опит за инвитро и така ми се иска този път да успеят, със сигурно ще се радвам повече отколкото на моите положителни тестове.  Praynig Така, че ти стискам палци скоро да ни зарадваш и ти с прекрасни новини.  Hug
цвм, честит РД на мъжа ти на гоооооляма патерица!
Съни, разбрах, че се на моренце, пожелвам ви да си изкарате страхотно!
За съжаление не можах много да прочета, че малко трудно се добирам до интернета, но ще гледам и през телефона да хвърлям по едно очо когато мога.
Варненската дружинка, хрумна ми една идея, какво ще кажете направо една среща в Морската да направим, примерно в четвъртък или петък? С огроооомно удоволствие и радост ще се видя с всички варненки и варненчета.  Grinning Мога с 409 да сляза на спортната зала, че мернах, че минава от там и да прецапам до морската. Ако не ме лъже поодъртелия ми мозък там някъде наблизо беше зоопарка, но ако ми дадете и друг ориентир мога и на друго място да се придвижа. Тъкмо ще си направим една сутрешно-предиобедна разходка, а ние следобяд ще си се върнем с тати на Чайка. Какво ще кажете?
Ставам сега да храня гарджетата. Ако има много грешки в написаното извинявайте, но аз съм свикнала на БДС, а тук има само фонетична кирилица.  Embarassed Прекрасен и слънчев ден ви желая!

# 659
  • Нейде из лудите гори...
Привет, момичета.
Вчера ГОЛЯМО пътуване му направихме, направо каталясах  Whistling Уж трябваше да тръгнем по обед, тръгнахме около 19 часа, всичко беше ок, докато не спряхме в Разград да видим свеки. Постояхме цял половин час и тръгнахме, да обаче колата, която аз карах реши , че й се почива вече и ни изостави пред блока на свеки. ММ нали купи нова служебна баничарка и добре, че имахме вариянт Б, та приместихме багажа и се натоварихме семейно в двуместната колица  Mr. Green Е около 23 вече бяхме в сестра ми, ама то голямо пътуване - голямо нещо - 150 км  Mr. Green Айчето се превъзбуди и то 2 часа сме играли  Whistling Съответно сега спи  Mr. Green
Съни, взех Galaxy S Advance, харесва ми  Mr. Green Вчера даже си поръчах допълнителен силиконов калъф с протектор за екрана за сумата от 9 лева  Mr. Green Да живее ибей  Mr. Green Хайде разкажи ни за динозашЪрите  Mr. Green
Цеца, хайде честита прическа, ще взема и аз да се възползвам от сестра ми и да ида да се фъкна малко  Mr. Green А относно загрижените баби - думи нямам, то да бяха само те. Вчера се виждам с едно квартално майче - бебката й е на 2 месеца, ама тя я увила като пъшкул, облякла... а Айчето по боси крака и голи ръце  Crazy Мм, като започна да ми дава акъли как да си обличам детето (при температура около и над 25градуса) дискретно я изпратих да ходи да си претопля детето на друго място  Mr. Green
Ендирка, добре завърнали се. Със сигурност и децата ще искат да се върнат в Амстердам без родителско тяло  Joy Все пак "каквото се случи в Амстердам, остава в Амстердам"  Mr. Green  Само , за да мога да гледам снимки може да активирам пак ФБ профила  Mr. Green
Хариелка  Hug Скорошно оздравяване , мила  Hug
Петкова...как може така да ви разкарват , че и пак да го бодът  ooooh! Милия ни юнак... само с глупости го занимават, дано поне резултата да е удовлетворяващ  Hug

Ох, да се хващам аз с работа, че тъй като занулих майчинството, трябва да изкарам някоя паричка за фонда "и аз съм човек"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт