Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 5

• 46 758
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
То и Лариса не е странно.  Simple Smile

# 676
Да де,но не е толкова разпространено (също и Катина),за това попитах само за Евелина. Simple Smile

# 677
Имената често са ..... причудливи, но това не означава, че трябва да пращаме родителите, дали ги на децата си на психиатрично лечение. Повече от ясно е, мисля, че всеки има мнение и право на такова, но изразяването му има хиляди начини, голяма част, от които възпитани.
Ок невъзпитана съм според Касита, че предложих консултация с психиатър, а не лечение. Сега харакири ли трябва да си направя, за да приключи това дъвчене?

Сетих се един мой познат - Радул

# 678
Ако те влече, може и сепуко.  Hug

# 679
# 680
Ето една статия за най- странните български имена
http://bgjokes.com/gotini-istorii/istoria/63/

# 681
Познавам една Лимонка и един Делю.Специално Делю(точно с "ю"накрая)не ми е толкова необичайно,колкото странно за име на малко дете в днешно време.Звучи ми толкова архаично( Делю или Дельо войвода)...

# 682
  • Софиянка в Пазарджик :)
Преди малко попаднах на това име за мъж,не бях го чувала до сега -СЕНОФИН

# 683
Теомир,Тияна,Даная - Мануела,Емиян,Нунцио,Юкио,Ксеня,Рая - Евелин,Адина,Емона,Бето,Лорис /момче/,Теофил,Алдимир,Ралиана,Зеррин,Златозария,Жаклина,Ариел-Ноа,Диляра,Берин /момиче/.

# 684
Относно Ксения винаги се сещам за нотариуса Ксения Белазелкова.

# 685
Тъкмо идвам да я напиша. Чета си аз нотариалния акт и попадам на това име и  Shocked
Явно за да си нотариус, трябва да имаш забележително име Simple Smile

# 686
И помощник- нотариусът при нея е със странна фамилия- Параовска.

# 687
ЛюбИмира
Марян
Жулия

Всичките са от конкурс във ФБ и лично на мен имената ми изглеждат все едно са с правописна грешка. От същия конкурс вадя две имена на момиченца, мулатчета (пиша това да се знае, че явно поне единият родител е чужденец). Тези имена са почерпка за редовно пишещите тук Simple Smile които обичат интересните имена (и понеже са двойни най-вече за Rois)

Исабелле Валерие и Николе Софие

# 688
Това е транскрибирана латиница - Isabelle Valerie и Nicole Sophie , само не разбирам защо така са ги "превели" Crazy

# 689
Ксения и аз съм чувала,но Ксеня (без "и"),не бях.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт