Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
jasmin_veni, честита годишнина! Много, много любов, усмивки и щастие!  bouquet

# 241
Момичета, много ви се радвам. Всеки път като отворя темата и се зареждам много положително.
Съжалявам, че ще разваля позитивното настроение тук, но имам един въпрос, на който не мога да намеря отговор и той е:
  - Защо не мога да простя? И на себе си не мога да простя!
Опитвах много пъти и уж успявах, но после все се случва нещо, което отново връща болката и отново започва да ме обзема яд, тъга, самосъжаление. Лошото е, че тези чувства са насочени към мен самата, а не към източника, който ги предизвиква. Ако продължавам по този начин ще се саморазруша.
 Явно докато не си науча урока, ситуациите няма да спрат да се повтарят, но ми е много трудно да го направя..

# 242
Момичета, много ви се радвам. Всеки път като отворя темата и се зареждам много положително.
Съжалявам, че ще разваля позитивното настроение тук, но имам един въпрос, на който не мога да намеря отговор и той е:
  - Защо не мога да простя? И на себе си не мога да простя!
Опитвах много пъти и уж успявах, но после все се случва нещо, което отново връща болката и отново започва да ме обзема яд, тъга, самосъжаление. Лошото е, че тези чувства са насочени към мен самата, а не към източника, който ги предизвиква. Ако продължавам по този начин ще се саморазруша.
 Явно докато не си науча урока, ситуациите няма да спрат да се повтарят, но ми е много трудно да го направя..

Защо не пробваш хоопонопоно?

Обичам те!
Съжалявам!
Прости ми!
Благодаря!

Тези думи вършат чудеса. Сигурна съм, че ще успееш да си простиш.

# 243
  • sofia
Dpv, какво се случва с вас? Ако искаш да бъдеш с този човек - бори се!!! Гледам си писала в темата за мъжете Раци - е там трябва да си много настъпателна, не чакай сам да се трогне - ти бъди дейната, покажи му, че ти пука. Рачешката му природа - много чувствителна и ранима...  
и да не е рак - няма значение. Това е начина - друг няма - ако искаш да бъдеш с този човек
Много съжалявам за това което ви се е случило.
Но не се предавай, я им натрий носовете на сестри, майки и тем подобни. ТИ си много по-влиятелна отколкото те - типично по женски  Wink
Говорете, говорете - никакви такива временни раздели! Действай докато е време!!!

Сори за офф-а от темата на другите четящи!

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 21:52 от emi_bademi

# 244
Flo_Rida, виж какъв хубав ник си си избрала, я бъде само първата част - цветенце и недей рида! Усмихни се!
Прошката е трудно нещо...не може ли да отхвърлиш това и да не мислиш за него повече, било каквото било - финиш.  Hug

Сега пък да ви развеселя малко с мои "преживявания".
Крайно време беше да си купя червени гащи, обмислях го, замислях го и вчера отидох в 1 магазин, от раз едни ми грабнаха окото (такива каквито тр да са!), порових за други, ама не!! моите си висяха на една закачалка и ме чакаха, изглеждаха ми леко малки, но и това не се оказа така, стават ми.
Четох, четох ритуала и го направих следобяда, даже и някаква песничка ми дойде на ума да си повтарям с измислен текс и на фона на музиката, НОооо  ooooh! не вс запомних, свалих първо гащите и тогава скачах и виках, обърках и думата..уффф мн съм смотана, но други гащи нямаше, така че за сега ще карам с тези. ТУК ВЪПРОС: може ли наново да направя ритуала със същите гащи или да си купя още едни? (а аз с удоволствие си купувам бельо).

Както и да е.. вчера/снощи никой не забеляза гащите на лампата, сложих ги така че да не хващат окото от раз..но одеве влиза мъжО в стаята (гащите са в друга стая), лицето му изглежда странно и ме пита: Ти луда ли, какво ти става, що има едни гащи на лампата?
Еее аз не обичам въпроси, само питах дали не ги е свалил и тръгнах да ги "спасявам".
- Ама какво правят тия гащи там? и какво ли още не пита....отговорих, че това е ритуал, който съм си направила и не искам да ми ги махат.
Тогава той почна да се смее и ме пита дали не е свързано с отслабването  hahaha hahaha е тук и на мен ми стана супер смешно, бъзикат ме вкъщи, защото съм се заела да влезна малко във форма, спортувам (което не е кой знае колко обичайно за мен), накупила съм си разни хапчелоци и пия и т н... та така, мъжО реши, че гащите висят на лампата във връзка с някаква диета.  Joy

Той ми ги беше свалил, но аз ги върнах, сега да правя ли на ново ритуала и с нови гащи ли питам?

Peace поне е весело!

# 245
Здравейте, Феи, имам нужда от помощ. Преди няколко дена на плажа си намерих странна фигурка.
Оказа се, че това е семе от растението "морски дявол" Shocked  Какво да го правя?

# 246
  • близо под тепетата
Вени, честита годишнина!  bouquet Много сладко семейно щастие ти(ви) пожелавам и да го оценявате без горчилката!!! Peace Hug

АниJoy hahaha
Не съм правила ритуала, но мисля, че не е нужно всеки път да си купуваш нови ГАЩИ Laughing
Успех със смъкването и стягането Peace и аз съм на тази вълна(но без хапчетата).

Лени, мерси за информацията. Беше ми интересно да я прочета, макар и да съм позакъсняла за изпълненито, но нищо  Simple Smile

Тези дни много ритуали си правя, но с един не се разбрахме..... #2gunfire  :

Симоронската грамота за освобождаване от всякакъв вид карма(в моя случай е "за безсрочно откомандироване (или отмяна) на песимизма на съпружието" и всякакви други негативи на бъдещото съпружие) Mr. Green ОБАЧЕ реших да я напиша на една картичка и после да я изгоря. Дотук добре, но пък се оказа, че картичката е с някакво покритие, което не гори  Banghead на 23ти я написах и вече 2ри ден я мъча! Днес даже с бензин я залях....ама не и не!Само по краищата е обгорена(като листчетата, които едно време си обгаряхме, за да изглежда по романтично Laughing ) и вече не знам какво да я правя - или в нафта да я накисна хубаво, или в Марица да я хвърля  ooooh! Ще видя какво ще я правя, ама ми взе здравенцето(явно има връзка и с това, че участникът в процеса, представляван от мен, е толкова упорит като картичката, ама щя ѝ видя сметката рано или късно  Crossing Arms Joy )

Dpv, съгласна съм с emi_bademi  Peace Аз също бих се борила(и го правя), за да не съжаляваш по-късно и да се обвиняваш, че нищо не си направила и не си се борила. Но все пак и мъжът трябва да покаже някакво желание да се разреши проблемът-както се казва "За танго са нужни двама". Ако насреща няма инициатива, по-щастлива ще си без него. Накрая всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин!  Hug

Кате, ами засей си го Laughing
Малко инфо:

Скрит текст:
Цитирам Peace
"воден орех, дяволски орех (Trapa natans). Реките, вливащи се в Дунав ги донасят до него, а той - до морето и много често "дяволчета" -плодовете, се намират изхвърлени на морския бряг. Предполагам, че се среща и по други бавно течащи реки, вливащи се в морето. Отдавна си мечтая да го имам. Семената му дълго запазват кълняемост. Опитай да го разрежеш и да видиш има ли жива ядка вътре. Ядките са ядливи. Растението се е срещало често в миналото, но сега е по-скоро рядко и е защитено. "
"Това е сладководно плаващо на повърхността растение. Има го в червената книга на България със статус рядък вид.Латинското му е Trapa natans."
тук също има информация, но е в малко по-различна насока Peace     

Хубава вечер!  Hug

# 247
 Mr. Green Мен това семе ми заприлича на прилеп в първия момент.

Hug Мари, благодаря, значи след някой и друг ден пак ще си направя каквото трябва за Червения ритуал  Laughing
Сега се замислям дали да не ги сложа и под възглавницата, че и такива идеи даваха там, откъдето четох..утре може да се наложи да не съм вкъщи и да не спя у нас, та не ми се иска ако друг (различен от мъжО влезе в стаята и ги види виснати  hahaha) за свеки иде реч де, не се апасявам от друг(а) в спалнята  Laughing

Това с картичката е интересно, като тр да се гори, освен да запалиш един огън в нещо метално на терасата  Crazy иде ми на ум, че става да се хвърли в печка, но в това време къде печки с дърва/въглища да горят  newsm78
Ако я накъсаш на малки парченца (или не е позволено, не съм чела признавам) няма ли да се запали?

# 248
Аз моите желания ги скъсах, ама и аз снощи не можах да прочета хубаво за какво иде реч, да видим какво ще стане. Thinking

# 249
  • Tам през Атлантическия океан
Dpv, какво се случва с вас? Ако искаш да бъдеш с този човек - бори се!!! Гледам си писала в темата за мъжете Раци - е там трябва да си много настъпателна, не чакай сам да се трогне - ти бъди дейната, покажи му, че ти пука. Рачешката му природа - много чувствителна и ранима...  
и да не е рак - няма значение. Това е начина - друг няма - ако искаш да бъдеш с този човек
Много съжалявам за това което ви се е случило.
Но не се предавай, я им натрий носовете на сестри, майки и тем подобни. ТИ си много по-влиятелна отколкото те - типично по женски  Wink
Говорете, говорете - никакви такива временни раздели! Действай докато е време!!!

Сори за офф-а от темата на другите четящи!

Споделям но не изцяло , нека пробва един път , не стане ли БаСта  Wink поне е опитала  Peace

Възрастта за жената не е най-главното: може да си възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни.

Coco Chanel

Момичета  Hug   

# 250
Благодаря на magito1986  Simple Smile Това със засяването и на мен ми мина през ума   Laughing  А за картичката пробвай да я залееш със спирт, има специален за горене. Успех.

# 251
  • Deutschland
Момичета, благодаря че се интересувате. Вчера беше направен пореден опит да ни разделят, имаше писаници във фейса по мой адрес и т.н Аз му написах едно писмо и му разказах. После видях че и той е ровил в профила ми/ знае ми паролата/ и е блокирал сестра си. Но на мен не пише. Все още. Само да вметна че въпросната сестра е над 40 - годишна, доста по- голяма от нас двамата, но се занимава с глупости.

Иначе да. Зодия Рак е. Раним, обидчив...

Сори за офф-а

# 252
magito1986 а трябва ли непременно да се гори? Thinking

dpv , трудна зодия е твоят човек,аз самата съм Рак,но мъжкия вариант е пред мен-баща ми. Ще ти е трудно,но и пред мен изниква въпросът дали си струва да се опитваш да поправяш отношения с човек,който се влияе от чуждо мнение,т.е. не държи достатъчно на теб(явно)?

# 253
  • Deutschland
Сладурка, той държи на мен. Цялата работа иде от там, че аз много лесно се паля и когато някой от техните ме подразни, си го изкарвам на него.

Иначе и аз вчера писмото до Вселената го изгорих. Можех да го скъсам, но не искам да попадне в нечии зли ръце .. и да прочетат части от него.

И понеже имам адски болки в единият крак, днес смятам да си поговоря с моят висш Аз, незнам защо, но така ми идва отвътре

# 254
dpv, тогава действително поработи върху себе си. Не си изкарвай нищо,на никого. Освен това ние,Раците,наистина сме много раними и обидчиви. Поговори си с твоя,а и с неговия висш Аз,според мен.

Общи условия

Активация на акаунт