Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ама стига сте мъчили картичката бе хора!  newsm09 Оставете я да си почине от естествена смърт. И Светата инквизиция би се ужасила, ако прочете на какво я подлагате.  smile3518

# 256
  • Бургас
magito1986 а трябва ли непременно да се гори? Thinking

dpv , трудна зодия е твоят човек,аз самата съм Рак,но мъжкия вариант е пред мен-баща ми. Ще ти е трудно,но и пред мен изниква въпросът дали си струва да се опитваш да поправяш отношения с човек,който се влияе от чуждо мнение,т.е. не държи достатъчно на теб(явно)?
Три години бях с един Рак,сестра му,която е по-малка от него ни раздели или по това време така си мислех,но сега мисля различно след толкова години, той се влияеше много от чуждото мнение,а това е много пагубно за една връзка.Дори и да има шанс да се сдобрите помисли дали си струва цял живот да водиш война с някой от неговото обкръжение,който е против теб.Аз с това момче вечно трябваше да се защитавам от някого,първо от родителите му,послед от сестра му,после от приятелите и дотам,казах край.Сега всички съжаляват,но вече е късно,останаха ни едни добри приятелски отношения,което не е малко,но моя съвет е бягай докато е време   bouquet

# 257
Ани, пиленце, и аз съм на фазата "мятане на гащите на полилея".
Купих си 2 бройки, едни секси прашки и едни памучни, ама много готини бикини за парички  newsm68 newsm68 Купих ги още от първия магазин за бельо, в който влязох, а се бях настроила, че ще падне голямо издирване. Снощи ги изпрах, пробвах ги преди това, много са яки, чак ми се иска да  започвам да ги нося, ама няма, ще ги мятам на лампата и това е  Joy Joy Joy
Мисля, че домашните ще реагират по подобен на мъжО ти начин, но съм решила да ги пазя да не ми ги пипат.
Според мен не прави нов ритуал, ти вече си ги заредила с положителна енергия, така си мисля аз  newsm78
И да докладваш резултатите да сравняваме  Mr. Green Mr. Green
Аз днес инструктирах майка ми да зарежда една шепа жълти стотинки, които сме събрали. Тя прие много отговорно мисията  newsm44 newsm44
Утре ще ходи да ги "загуби" по пътя за пазара, прие го като на живот и смърт мисия, голям смях падна у нас докато се уговаряхме.
Първия път, когато й звъннах да обяснявам как да включва на пълнолуние зарядното и да си зарежда телефона, много се усъмни, че съм добре, после започнаха да й се случват разни случки, взе да си намира по 20 и 50 лева и вече сама си следи нещата  Laughing Laughing

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,24.msg22567.html#msg22567

# 258
  • Deutschland
Защо зареждаш само по пълнолуние? Аз го правя когато имам нужда.

# 259
Защото ме мързи  Blush Blush

# 260
  • София
  bouquet

Здравейте! Да се запиша при вас да си дигам настроението! Peace

# 261
  Подхванах аз ритуалите и молитвите за изобилие и парички, че както бях привършила рано-рано заплатата....ииииии вчера получих скромна финансова инжекция в банковата сметка - подарък  newsm44 Днес си купих бански и вече сънувам почивката и наяве, не съм ходила на почивка от три години и много се вълнувам  newsm68

# 262
  • Deutschland
Хайде и а да се похваля. Пак се получиха нещата много бързо. Говорих с неговият висш Аз и след няма и час имах няколко смса от него, че ме обича, че знае техните какво целят, но ако не обръщам внимание няма да постигнат нищо, че иска да говорим .... ей такива неща. Ще видим как ще се развият нещата. Пак ще говоря с аз-а, няма да го оставя на мира...

# 263
dpv , Hug,браво! Няма да се отчайваш,но поработи и върху себе си Peace

shiningsmile ,я кажи бързо какви ритуали прави за парички,че и на мен сега ми трябват спешно?

# 264
Аз да ви питам как по точно говорите с вашият или неговият АЗ. специална техника или какво. Аз отивам за червени гащи.Гlедайки окиченият полюлей, реших, че мога да метна 2 вида гащи а 2 желания. Поправете ме ако греша. Обичам ви.

# 265
  • Tам през Атлантическия океан
Хайде и а да се похваля. Пак се получиха нещата много бързо. Говорих с неговият висш Аз и след няма и час имах няколко смса от него, че ме обича, че знае техните какво целят, но ако не обръщам внимание няма да постигнат нищо, че иска да говорим .... ей такива неща. Ще видим как ще се развият нещата. Пак ще говоря с аз-а, няма да го оставя на мира...

а , защо не говориш с техните  Hug кажи им че обичаш този човек , бъди себе си, искренна  Grinning

Един от компонентите на емоционалната интелигентност е способността ни да разбираме чувствата на хората, с които общуваме. Това е т.нар. емпатия – умението да погледнем на света през очите на другия човек като се свържем с чувствата, които той изпитва. Да сме способни на емпатия означава да сме способни да се свържем с другите хора на най-истинското ниво – там, където е сърцето и душата им. А това е богатство, което многократно се отплаща.

Общуване с емпатия

Hug

# 266
  • София
Понеже често се правят ритуали за пари, реших да ви споделя това:

http://kadebg.com/wp-content/uploads/2012/06/мини-книжка_за_личните_финанси_-_автор_рая_христова_kadebg.com_.pdf

Надявам се, че ще ви е полезно  Hug

# 267
Понеже често се правят ритуали за пари, реших да ви споделя това:

http://kadebg.com/wp-content/uploads/2012/06/мини-книжка_за_личните_финанси_-_автор_рая_христова_kadebg.com_.pdf

Надявам се, че ще ви е полезно  Hug

Пише, че не е намерена страницата. Peace

# 268
 dpv  newsm74 чувството, че си се справила сравнително сама е невероятно, нали
 kris 71, писала съм в миналата темичка как си говоря с моето Висше Аз, ако не го намериш ми пиши на лични, при мен ефекта е страшен, както виждам и при dpv  newsm53
а сега и аз да се похваля, всичко в живота ми е наред........
...........от снощи
снощи в 12,00 приятеля на сестра ми удари детето ми (не припадайте от изумление, моля, удари я по крака, защото биричките му бяха в повече newsm61) съответно до 1,00 часа беснях и виках в нас, заплаших го и него и сестра ми, че ако не се изнесе ще се обадя на 112 да дойдат да го приберат и към 2,00 сестра ми почна да му прибира багажа, а в 3,00 вече се изнесе, А ЗА ТОВА СИ МЕЧТАЕХ ОТ БЛИЗО МЕСЕЦ, ОТ КАКТО Е В НАС newsm44, то в колелото му ли не се спъвах една седмица, докато не откачих и не го захвърлих на тавана, то по половин час ли не го чаках да се изкъпе принца за да ползвам аз собствената си баня, то беше чудо на чудесата в нас.........
още по-хубаво стана, че БНД беше в нас докато виках, обиждах и заплашвах, ама да не си помислите, че е взел отношение, стана и си тръгна на 10-тата минута и сега си имам перфектното оправдание да не се виждаме и чуваме в името на детето, то пък от неговото нахалство не мога да се видя с ЧОВЕКА, а се привързахме вече един към друг, а пък с детето ми се отнася последните няколко пъти като с принцеса  4470, той милия си има само едно момче
май Вселената реши да сбъдне мечтата ми по малко странен начин снощи, но сигурно така е трябвало да стане за мое добро, защото съм сигурна, че тази ситуация се разреши веднъж за винаги thumbsup
иначе
обичам
прощавам
съжалявам
благодаря
въобще не ми подейства снощи, но вълшебното броене свърши страхотна работа, направо като лексотан действа Laughing
 hahaha сега прочетох колко объркано съм го написала, ама здраве да е  Joy

# 269

Общи условия

Активация на акаунт