Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Здравейте,феи,
от доста време не съм ви посещавала и сега разбирам,че съм изпуснала много.
В момента ми трябва ритуал за намиране на изгубена вещ,спешно ми е,а не успях да го намеря на първа страничка.Ако някой се сеща какво се правеше,моля да пише.

Благодаря ви,предварително.  bouquet

# 272
  • Пловдив

Първия път, когато й звъннах да обяснявам как да включва на пълнолуние зарядното и да си зарежда телефона, много се усъмни, че съм добре, после започнаха да й се случват разни случки, взе да си намира по 20 и 50 лева и вече сама си следи нещата  Laughing Laughing

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,24.msg22567.html#msg22567

newsm78 уф аз нещо не съм рабрала мислех че при нова луна се прави това със зареждането на портфейла , може ли повече инфо как е правилно или линк , че съм се омотала от четене   bouquet  bouquet  bouquet

# 273

dpv , трудна зодия е твоят човек,аз самата съм Рак,но мъжкия вариант е пред мен-баща ми. Ще ти е трудно,но и пред мен изниква въпросът дали си струва да се опитваш да поправяш отношения с човек,който се влияе от чуждо мнение,т.е. не държи достатъчно на теб(явно)?
Мойто мъж също е РАК ,.Аз затова го давах под път и над път , ама никой не го иска. Наистина много се влияе от чуждото мнение и като се замисля ние или затова се караме , или заради възпитанието на детето. И той си има една "хубава" сестра , която даже и в момента не ми говори и тя незнае защо , но аз както винаги не и обръщам внимание. Постоянно си вре носът помежду ни , опитвам с Хонопонопо..., но нещо не става - нито тя се променя , нито път и аз мога да простя нейните изцепки.....
Здравейте,феи,
В момента ми трябва ритуал за намиране на изгубена вещ,спешно ми е,а не успях да го намеря на първа страничка.Ако някой се сеща какво се правеше,моля да пише.

Благодаря ви,предварително.  bouquet

Аз правя следното - връзвам една хавлия на кракът на масата в къщи и сядам да си помисля къде може да е изгубената вещ - обикновено ми "светва"като лампичка  мястото . Ако търсиш нещо в дамската си чанта завързваш дръжките на чантата... Така ме е "учила" баба ми /лека и пръст/.тя казваше , че по този начин връзва опашката на дяволчето и неможе да си играе вече с вас и да крие нещата , които търсите.

Моето синче се разболя яко - много висока температура вече втори ден със афти . Мажа с едно бъркано лекарство , но пищи , не яде , само вода пие. Горкото отпуснато лежи , гори ........дайте идея за ритуал , че нямам време и да търся- отивам да го овивам в кърпи

# 274
 Sladurka  веднага давам отчет  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523181.msg16218071 - даже на руски си я четох, защото поназнайвам малко,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533437.msg16636640- това го правя съвсем отскоро,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=526621.msg16615147, освен това четох хуна молитвата един месец, зареждам портмонето отвреме-навреме и това също http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639213.msg21296104;topicseen#msg21296104- най ми е присърце, усещането е много хубаво след като го направиш  Simple Smile Това и молитвата на Наталия Правдина ми помогнаха най-много според вътрешното ми усещане Simple Smile И цитринче в портмонето имам Simple Smile Най-съм щастлива, че майка ми си намери чудесна работа и го отдавам на всичките ритуали за благополучие и изобилие, които правя Simple Smile

# 275
Patte, за изгубена вещ при мен безотказно работи репликата "Дяволе не си играй, върни ми..../назовавам търсената вещ/".

# 276
  • Под кленовите дървета
аз да кажа, че днес ме поля едеин адвокат със стуен душ, оказа се, че важен документ се е изпарил от папката в нас и не го намирам.
два часа по-късно получих важен мейл за друг аспект от живота ми, който мейл дава напредък на всичко (надявам се де).

Имам нужда от ритуал за излизане от кофти ситуация без вреда за никого. Или молитва.
Като цяло денят ми мина в двете крайности - странна работа. Живот му се вика, нали?

# 277
  • Добрич
klem4e, хомеопатията много помага при авти. А иначе - ТЕС, за малко дете прокси.

# 278

newsm78 уф аз нещо не съм рабрала мислех че при нова луна се прави това със зареждането на портфейла , може ли повече инфо как е правилно или линк , че съм се омотала от четене   bouquet  bouquet  bouquet

MAMA GALQ, то май няма нещо фиксирано като време кога да се зарежда портфейла. Просто на мен ми се е загнездило в главата за пълнолунието и тогава го правя, каквто и винаги, когато се сетя. Ползвала съм линка от 1-ва страница с поста на Десс, мисля, че може да се зарежда нон стоп, стига да ти се занимава.   bouquet

Днес е денят на Св. Пантелеймон. Според майка ми, ако се помолиш с вяра, помагал за решаване на всякакви проблеми със здравето.

# 279
klem4e ,това,което описваш за детето е май е херпангина. Аз да ти кажа честно хич не обичам лекарства и АБ,ама това си е сериозно,не му търси ритуали,а го лекувай(според мен).

shiningsmile,нещо не можах да се ориентирам с тия линкове,отварят ми по-стари теми,но там не открих нищо конкретно като ритуал.

# 280
  • Пловдив
klem4e, как е детенце? Ние сме лекували херпангина с хомеопатия, то ние само с това се лекуваме.
Днес заминаваме на палатка за почивните дни и ще поема енергията на Вселената и ще успокоя душата си.

Пожелавам на всички приятни почивни дни! Hug

# 281
Здравейте,феи,

Благодаря ви,предварително.  bouquet

Съпругата ми ползва този метод доста успешно. Последния път забрави да почерпи с каквото беше обещала и дано Вован да не и е сърдит защото изглежда често ще и се налага да го ползва  Laughing

# 282
Момичета,едно от желанията ми,за което възлагах надежди и мислех,че ще стане се сгромоляса направо...А всичко подсказваше,че ще стане..Едно друго е на път да се изпълни.но се страхувам и то да не с епромени,заради моя леко неподходящо държане. Как да променя поведението си в дадена ситуация?

# 283
vanichka75 ,при какъв хомеопат ходите и как се казва ? Детенцето е много по- добре - лекувам го със хомеопатия , но по Боаронски , че класиката нещо не ни помага и със бърканото лекарство - важното е , че сме по- добре вече. Температурата спадна , афтите намаляха значително ,вече се  храни  по малко , дебна го и го тъпча с вода. Вчера говорих със висшето аз на детенце , помолих ангелите и Бог да ни помогне ..
sladurka , Вела....и всички момичета   bouquet

Мисля отново да си напиша автобиография по Саморонски , за работа но утре като се подобри още ..
Обичам ви !  Простете !  Съжелявам !  Благодаря !

# 284
  • Пловдив
klem4e, ние се лекуваме с Боаронска хомеопатия. Ходим при наша позната лекарка, тя ни изписва хомеопатия от както се е родил. Намира се в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт