Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
И аз съм лекувала 2 пъти дъщеря ми от афти-успешно с хомеопатия ,ползаме продукти на боарон също,но нашия доктор изписва по 1 вид и ако има нужда го сменя след 3 дни.

# 286
Patte, за изгубена вещ при мен безотказно работи репликата "Дяволе не си играй, върни ми..../назовавам търсената вещ/".
  bouquet  bouquet
Портмонето ми беше изчезнало преди повече от месец...незнам дали беше откраднато или загубено (по-скоро беше откраднато). Днес за първи път прочетох за тази реплика, казах я няколко пъти и току-що ми се обадиха, че са ми го намерили и ми го връщат Shocked Много благодаря!
п.с. ако има подобен успешен ритуал/реплика за по-лесно намиране на работа, моля ви споделете:)Wink
Редовно чета темата, но пиша рядко. Вече ще се включвам по-често. Страхотни сте Hug

# 287
Странно, уж копирах линковете от първа страница  newsm78
Скрит текст:
Молитва на Наталия Правдина При спешна нужда от пари :
Чуй, Богиньо,  призива наш,
Нека над всеки слънце да свети!
на съкровищата  приказния дар!
Да  излее като златен дъжд над нас,
И  сърцата, които  в унисон
Туптят със цялата Вселена в ритъм
Богатство да добият, да стигнат висоти,
И Ангелите да докоснат със души.
Те  дарове приготвили за нас са,
За всичките – несметни богатства,
Всичко е твое – иди  го вземи!
И влез в божественото братство!
Фортуна! Възроди ума ни!
За да се спусне манна от небето!
Дъното е равно на  върха
На познанието във века,
За всички има  чудеса!

В оригинал:

Когда СРОЧНО нужны деньги
Когда срочно нужны деньги, вам поможет молитва от Наталии Правдиной:
Услышь, Богиня, наш призыв,
пусть каждому сияет солнце!
сокровищ сказочный прорыв
на нас златым дождем прольется!
и те сердца, что в унисон
со всей Вселенной в ритме бьются
богатств достигнут и высот,
и Ангелов душой коснутся,
что приготовили дары,
для всех - несметные богатства,
всё есть твоё -
иди - бери!
вступай в божественное братство!
Фортуна! Возроди сознанье!
чтоб манну получить с небес!
низ равен верху в век познанья,
для всех достаточно чудес!

Симороновско сеене на жълти стотинки

Искам да споделя едно мое ритуалче в стил симорон, което действа суперуспешно. Вземам шепа жълти стотинки - по 1 и 2, и бездруго им се мръщят в магазина В четвъртък (деня на Юпитер - свързан е с пари, богатство, просперитет) ги пречиствам - прекарвам ги над дима на ароматна пръчица или се ръсят със светена вода, като промърморвам подходящите за целта думи. После ги благославям да носят късмет, здраве, щастие и тъ нъ на който ги намери. На другия ден ги "загубвам" една по една по пътя към работа. После си сядам на дъ-то и чакам добрите пожелания да ми се върнат утроени и удесеторени. Връщат се, пробвайте

Сутрешен ритуал за изобилен животТози ритуал се извършва сутринта, независимо от фазите на луната и всичко останало. Събудете се, пристъпете към прозореца, ,разтворете ръце и три пъти кажете на глас:

„АЗ СЪМ свободна от страх и съмнение!Прогонвам нуждата и несгодите,зная занапред, всичкото благо Изобилие е вечно спускащо се от висшите сфери!АЗ СЪМ ръка на собствената благодат на Бога,излъчваща съкровища на света,занапред  получаваща пълно Изобилие за изпълнението на всичките свои желания!”

Този забележителен сутрешен апел за  Изобилие дава резултати още от първия ден и постепенно в животът ви ще стават малки чудеса, обезателно благодарете на Вселената за тях.Е, след това идват и по-големи победи.Главно е да вярвате, ежедневно да го повтаряте и да благодарите за успехите.

Сещам се, че и чека на изобилието попълних....абе изобщо здраво ритуалничене пада  Joy Ама пък има полза  Grinning

# 288
  • София близо до Витоша
Patte, за изгубена вещ при мен безотказно работи репликата "Дяволе не си играй, върни ми..../назовавам търсената вещ/".
  bouquet  bouquet
Портмонето ми беше изчезнало преди повече от месец...незнам дали беше откраднато или загубено (по-скоро беше откраднато). Днес за първи път прочетох за тази реплика, казах я няколко пъти и току-що ми се обадиха, че са ми го намерили и ми го връщат Shocked Много благодаря!
п.с. ако има подобен успешен ритуал/реплика за по-лесно намиране на работа, моля ви споделете:)Wink
Редовно чета темата, но пиша рядко. Вече ще се включвам по-често. Страхотни сте Hug

Габи , преди година си изгубих обеца  на Булгари - 5 грама , все едно в дън земя изчезна . Знам мястото където падна , но не я намерих. Ще опитам отново .....

# 289
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте момичета. Вашата тема ме заинтригува и ще ми бъде приятно да ви чета.  bouquet

# 290
Здравейте, много хубаво място сте направили.
Желая на всички ви здраве и успех. Hug

# 291
big fi6 , Марѝ , добре дошли при нас е много интересно и победите са извънредно сладки  bouquet

# 292
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3525

Благодаря.

# 293
Simple Smile Искам да споделя за вълшебната Овенска, новолунска карта, преди няколко дена ми хрумна да си сложа нещо на нея, което много исках да имам (не беше новолуние, а след него) , от вчера вече го притежавам  newsm44 БЛАГОДАРЯ! Hug
Просто не знам как изтрещях толкова много, че да си го купя  Shocked

# 294
Simple Smile Искам да споделя за вълшебната Овенска, новолунска карта, преди няколко дена ми хрумна да си сложа нещо на нея, което много исках да имам (не беше новолуние, а след него) , от вчера вече го притежавам  newsm44 БЛАГОДАРЯ! Hug

Запали ми любопитството- хайде казвай като си започнала Crazy

# 295
  • близо под тепетата
от вчера вече го притежавам  newsm44 БЛАГОДАРЯ! Hug
Честито!  Peace Много положителни вибрации да ти носи  Wink

Аз имам 2 въпроса Flutter

1. Свързан с един цитат от форума
Цитат
Сега по отношението на визуализациите във връзка с взаимоотношенията с други хора. От известно време чета два страхотни англофонски форума с подобна тематика. Та там една много уважавана дама, казваше ,че ако искаме да променим взаимоотношенията си чрез визуализация, трябва много да се внимава, защото душата на човека който визуализираме, може да приеме това като вмешателство и нарушаване на свободната и воля и вместо отношенията ни да се подобрят, човекът може даже да се отдръпне. Затова тя съветваше когато се визуализира, да се оставя другия да действа а вие да се виждате през неговите очи, такъв какъвто искате да бъдете виждан от него(да ви обича,уважава ,цени), т.е другия човек трябва да е този който взима инициативата. Това също така допринасяло и за повишаване на нашата собствена любов към самите нас.

Нещо не мога да го схвана newsm78 т.е. не да си представяш ти какво правиш, а другият човек на теб какво прави, така ли?  Mr. Green Той/тя да взема инициативата?
Не ми се връзва много - нали пак ти контролираш какво да става  Thinking

и 2. Приятелят ми страда от някаква хронична умора,

Скрит текст:
апатия ли е, недостатъчен сън ли...не знам  ooooh! Но от няколко години е така - горе-долу 3. Вярно е, че много работи, но пък да няма желание да прави нищо, а само да легне и да спи newsm78 От работа - вкъщи и обратното, рядко излиза (само като съм с него(това не е често), за да не ми е скучно, отиваме някъде наблизо)- като е сам отива максимум до близкия мол да пие кафе #Crazy то няма и къде да се ходи-само събота и неделя при родителите си  Crossing Arms ама това всеки уикенд е толкова "забавно". Оф, не знам какво да правя - имам чувството, че е отегчен от живота  Confused а това се отразява и на настроенията и мислите му-отрицателни, изникват съмнения, оставя се на течението. Предложете и някаква техника да ми приложа Rolling Eyes той е малко скептичен към тези методи(а всъщност той ме запали!), но знам, че това е единствения начин да му помогна. А и от 3.5 години има болки в гърба - или по-точно при лопатките. Ходи на масажи и физиотерапия, но не помогнаха. Пращах го на акупунктура, но там, където живее, не е много разпространено и не съм чувала за добри терапевти.
И за тази болка искам да му помогна....много стана,  Rolling Eyes но не искам да го виждам такъв отчаян от всичко-той не е такъв човек Grinning 

Ако някой може да помогне с предложения какво да го правя  Laughing  Praynig  Hug

# 296
 Magi относно приятеля ти, разгледай темата за есенциите на д-р Бах. Много са компетентни и любезни момичетата  и ще те посъветват:) Аз се лекувам с тях и съм изключителнои доволна- и физически, и емоционално  Simple Smile

# 297
  • Tам през Атлантическия океан

Ты можешь сказать все что угодно, но твои действия показывают твое настоящее отношение.

Ти можеш да кажеш всичко каквото искаш , но твоите действия показват твоето настоящо отношение.

Успешна седмица момочета   bouquet

# 298
  • DE
Здравейте   bouquet

Не бях влизала скоро и тази сутрин с кеф си прочетох последните 15 странички  Sunglasses

Някой беше питал за ритуали за работа - на мен желанието ми да си намеря работа беше сред новолунските и се сбъдна  Party Бях си решила къде искам да работя, имаше обява и търсеха точно мен! Ходих на интервю, после докато чаках отговор в продължение на месец всеки ден отварях сайта, гледах обявата, повтарях си, че съм техния човек и колко искам да работя там и си го представях. После за около седмица престанах (пуснах си желанието) и един ден отворих сайта пак, обявата я нямаше, а в мейла ми имаше писмо, че са ми пратили подписан договор и ме очакват  Laughing

Отделно четох тук нещата http://dreamland-bg.com/index.php/topic,23.0.html
Сега преди да започна пак ще прочета, че все пак искам да имам и успех в работата освен работа  Simple Smile

Вие сте мехлем за душата ми! Благодаря, че ви намерих  Hug

# 299
  • Под кленовите дървета
GraGra много се зарадвах, че ти се е получило с работата.
Май първо трябва да си изясня къде искам да работя и после да си пожелая мястото.

Общи условия

Активация на акаунт