НПМГ

• 272 911
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 75
Рени се казва, и е с Мат./Инф. с АЕ.
Каза, че се е сетила коя е Даниела.

# 76
  • гр. София

Значи трябва да питам и аз  Simple Smile Говореше ми все за деца от химията, биологията или химия и биология, защото ние сме с биология и АЕ, но може да съм пропуснала нещо  newsm78

# 77

Напоследък нямаше новини в сайта на НПМГ и бях решила да не влизам там до завръщането на момъка. Благодаря ти Leila, за препратката! Впечатли ме стила на поканата. Харесва ми начина по който се отнасят към децата ни - с уважение, с чувство и идея за общество. Този подход ми харесва. И за да ми е още по-хубаво, посетих сайтовете на СМГ, НЕГ, АЕГ, ФЕГ... - скучни, служебни съобщения.  Още една червена точка за добрия ни избор на у-ще. 

# 78
  • гр. София

Значи трябва да питам и аз  Simple Smile Говореше ми все за деца от химията, биологията или химия и биология, защото ние сме с биология и АЕ, но може да съм пропуснала нещо  newsm78

Оооо и Дани веднага ми обясни за Рени. Искала й е спирала  Wink Сети се веднага. Само нейния отбор е решил задачата по информатика на състезанието каза. Поздравления за отбора и участниците   bouquet 

# 79
Да, а Рени се сети да ми каже за спиралата, чак сега като и казах. Те няма да са в една смяна, така че и това е достатъчно като за начало. Поздрави и ще се видим 17.09.  bouquet
П.П.Цветя ще носите ли?

# 80
  • гр. София
Да, а Рени се сети да ми каже за спиралата, чак сега като и казах. Те няма да са в една смяна, така че и това е достатъчно като за начало. Поздрави и ще се видим 17.09.  bouquet
П.П.Цветя ще носите ли?

Да. За цветята ще носим, но мен не ме искат май.  Sad

# 81
  • София и там където не се пуши

но мен не ме искат май.  Sad

А крийте се и отивайте - просто да го приемат като нормално. Така доста родители ги накарах, когато моя меше 8 клас, после всичко беше ок. 

# 82
Значи ще вземем цветя. Аз ще ходя, иска или не няма друг начин ние не сме от София. Но и тя е без претенции.

# 83
  • София
Честита Нова Учебна Година! Да е здрава, лека и успешна за всички!
Добре дошли на зайчетата! Чакаме ги утре с моркови и зеле!  Wink И дано и в карая да са щастливи от избора си!  На добър час! Hug

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 00:07 от Morrighan

# 84
Честита Нова Учебна Година! Да е здрава, лека и успешна за всички!
Добре дошли на зайчетата! Чакаме ги утре с моркови и зеле!  Wink И дано и в карая да са щастливи от избора си!  На добър час! Hug

Благодарим за топлото посрещане, за морковите и зелето на откриването! Wink
Честита нова учебна година и от нас! Днешния ден за нас беше свързан с вълнения и надежди. Желаем на дечица и учители здраве, търпение и лесно адаптиране.
Мисля, че това ще стане, защото децата се бяха опознали на лагера и това определено помогна много в първия учебен ден - намериха се лесно и се зарадваха един на друг.
Искам да попитам как стои въпроса с учебниците - всеки сам ли си ги купува или се организират децата? Не видях програмата публикувана, нито учителите, които ще ни преподават - принципно публикуват ли се или аз нещо не мога да ги открия  Thinking
За нас са казали само математиката днес, но не успяхме да го купим - дано не е проблем.

Очаквам повече хора да влизат тук да четат и пишат   Peace

# 85
  • София и там където не се пуши
Поради възможността да се вземе и втора употреба, не се организират масови покупки.

# 86
Късмет, търпение и много здраве за децата ни! Дано са любопитни, търсещи и откриващи!

# 87
  • София
Предполагам скоро програмата ще бъде публикувана в сайта. Учебници, тетрадки, сборници, всеки преподавател ще си каже изискванията. Simple Smile

# 88
  • гр. София
На нас също са ни казали засега изискванията на г-жата по математика, защото тя ни е класна. Учебника е на издателство Анубис. Утре очаквам и изискванията на още две госпожи. Разбрах, че масово купуване ще има за учебниците по чужд език - те не могат да са втора употреба. Аз вече взех от борсата за учебници този по математика. Струваше 7,70 лв.

Късмет и от мен на децата през новата учебна година!  Peace

# 89
  • дълбоката провинция
Програмата е готова, ако вчера децата не са я получили, то днес вече ще я имат за цялата седмица.
В скоро време ще я качат и в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт