НПМГ

• 272 920
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 90
На нас също са ни казали засега изискванията на г-жата по математика, защото тя ни е класна. Учебника е на издателство Анубис. Утре очаквам и изискванията на още две госпожи. Разбрах, че масово купуване ще има за учебниците по чужд език - те не могат да са втора употреба. Аз вече взех от борсата за учебници този по математика. Струваше 7,70 лв.

Късмет и от мен на децата през новата учебна година!  Peace

И ние сме с класен математика, но господин  newsm78. Учебника е същия.

# 91
  • гр. София
Програмата е готова, ако вчера децата не са я получили, то днес вече ще я имат за цялата седмица.
В скоро време ще я качат и в сайта.

Надявам се скоро да видим програмата, както и разписанието на часовете. Интересува ме също и кога ще се провежда СИП-а.
А кой още е в паралелката биология с АЕ?  Simple Smile

# 92
И аз се надявам, че скоро ще публикуват, че срока свърши.  Crazy

Въпросче към по-горемите - кой клас е по-труден - 8 или 9? Sunglasses

# 93
  • гр. София
И аз се надявам, че скоро ще публикуват, че срока свърши.  Crazy

Аз не съм от по-големите, а от най-големите  Laughing , но..... Чувам от деца, а и от преподаватели, че 9 клас е доооста труден. Струпват се всички предмети вече, изисква се повече, а и по профилиращия предмет в НПМГ започва сериозна подготовка. В 8 клас само по езика им било по-трудно, защото е много часове. В езиковите ги съсипвали от нови думи. При нас незнам дали ще е точно така.  Simple Smile

# 94
Имате ли информация, докога трябва да се внесат сумите за учебниците по немски език?

# 95
Програмата е готова, ако вчера децата не са я получили, то днес вече ще я имат за цялата седмица.

Надявам се скоро да видим програмата, както и разписанието на часовете. Интересува ме също и кога ще се провежда СИП-а.

Успешна учебна година на милите ни "зайчета'!
Аз съм майка на 9-класник. СИП-овете се провеждат по време на редовните занимания. Включени са си в програмата.
Нашите тази година имат вече 10 часа математика седмично Wink

# 96
Здравейте, да се включа и аз с благопожеланията.  bouquet УСПЕХИ на всички.  bouquet
Незнам за Немския, но за Англ. език срока е до 2-3дни. На нас класната е по АЕ. Аз купих днес Математиката, Българския и Литературата съответно за 8, 5.50 и 8.50 на старо, че вече и домашно имат.
Да питам за СИП-а: него избирахме, когато се записвахме нали newsm78?

# 97
И аз се надявам, че скоро ще публикуват [програмата], че срокът свърши.  Crazy

Срамувам се да го кажа, но седмичната програма все още се прецизира и вероятно и утре (19 IX) няма да я публикуваме. Днес беше защитата на програмата (и други параметри на учебния процес) пред РИО-София град - винаги има нещо за доизкусуряване и нещата улягат чак към края на първата учебна седмица. Освен всичко тази година има неочаквано много СИП-ове и намирането на свободни кабинети в удобно време за децата си е допълнително предизвикателство (ееех, да беше сградата ни поне с 50% по голяма...)

За трудността на класовете:
Повечето НПМГенийчета не разсъждават с категориите "трудно", "лесно". Обикновено оценките им са "яко" Simple Smile , "интересно", "забавно", "купон" или "тъпо", "скучно", "сдухано". Обобщената им оценка за трудността на класовете може да се изрази с фразата "Лани беше гот, сега е куул (cool)!!!" (каквото и да значи това  Sunglasses ) Всъщност децата се забавляват да преборват все повече и по-сериозни предизвикателства и е голяма загадка как успяват ...

# 98
  • София
.."Лани беше гот, сега е куул (cool)!!!" ...
Joy Това беше яко! Ще го запомня!  Wink

petiaivanov, още ли сте с Кьосева? Ние вече не и страдаме...  Cry

Зайчетата няма ли да споделят първи впечатления?

# 99
  • дълбоката провинция
Лично аз страдам за Кьосева. Избрахме СИП-математика заради самата Кьосева.

Към родителите-зайци Wink, на вас може да ви се стори, че нищо не учат в 8 клас, че годината им е загубена, обаче бъдете сигурни, че децата много ще си харесват училището.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:17 от forttuna

# 100
  • гр. София

Успешна учебна година на милите ни "зайчета'!
Аз съм майка на 9-класник. СИП-овете се провеждат по време на редовните занимания. Включени са си в програмата.
Нашите тази година имат вече 10 часа математика седмично Wink

Това е за 9 клас. Ние редовни занимания по биология нямаме, а това ни е СИП-а. Той се провежда в Биологическия факултет доколкото знам, така че няма как да е в редовните занимания. Тъй като сме втора смяна вероятно ще са нулеви часове. Незнам  Thinking Затова и чакам програмата.

Здравейте, да се включа и аз с благопожеланията.  bouquet УСПЕХИ на всички.  bouquet
Незнам за Немския, но за Англ. език срока е до 2-3дни. На нас класната е по АЕ. Аз купих днес Математиката, Българския и Литературата съответно за 8, 5.50 и 8.50 на старо, че вече и домашно имат.
Да питам за СИП-а: него избирахме, когато се записвахме нали newsm78?

Да, точно така. Учебника по математика /7,70 лв/ и аз го купих, по-късно днес ще купувам и тези по български и литература. Ние още нямаме домашно.

# 101
.."Лани беше гот, сега е куул (cool)!!!" ...
Joy Това беше яко! Ще го запомня!  Wink

petiaivanov, още ли сте с Кьосева? Ние вече не и страдаме...  Cry

Да, все още сме с Кьосева. Аз я харесвам. 
Нещо не схванах аз: на вас не ви липсва особено  Wink или нещо друго?

Моят син днес става на 15. Приемете една виртуална почерпка от мен (не знам как се слагат картинки   Embarassed ).

# 102
  • София
Да ти е жив и здрав, голям мъж да порасне, само радост и успехи да ти носи!   bouquet

За Кьосева, напротив - особено ни липсва! Но явно, при 10 часа седмично, е останала само с математиците...

# 103
Имате ли информация, докога трябва да се внесат сумите за учебниците по немски език?

На нас са казали до петък.

petiaivanov , да ти е жив и здрав рожденника и от мен! Весел празник   party023
Чудесна възраст, хем е дете, хем е мъж (всякакви подаръци са приемливи - и играчки и не съвсем  Simple Smile  Gift

# 104
Citron, ние сме съученици от един клас. Flutter

Да попитам от къде купувате учебниците втора употреба, че аз вчера ги купих от Славейков нови  Embarassed
А за тетрадките, моя син си е избрал повече голям формат 40 листа.
Днес са имали физическо и се установи, че е забравил какъв спорт е писал в началото. Как може да провери  newsm78, или нещо друго да избере?

От всичко досега най-много го мъчи ранното ставане. Явно ще ни трябва време да се адаптираме... 

Общи условия

Активация на акаунт