НПМГ

• 272 906
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • гр. София
Ето и ваканциите за учебната 2012/2013:

http://www.mon.bg/left_menu/vacations/

# 62
Готови ли сте за лагера? Какви дрехи ще им сложите? Чудя се дебели или тънки newsm78. Някой помни ли списъка с нещата който трябва да носят? Обещаха да го пуснат на сайта. Нали казаха да не записваме нищо на родителската та аз почти нищо не помня #Crazy

Имате ли информация, как протича първата смяна на лагера? Ако имате някакви мъдри указания и напътствия, моля споделете?

# 63

Имате ли информация, как протича първата смяна на лагера? Ако имате някакви мъдри указания и напътствия, моля споделете?
Да.   bouquet
Моята госпожица се обажда всеки ден. Първото ѝ изказване веднага след пристигането беше "не е толкова зле, колкото очаквах", а същата вечер каза "ти в концлагер ли си ме пратила". Просто, като са ги събрали и са им обяснили програмата се беше уплашила. След два дни изявлението беше: "Все по-добре е...". А снощи вика "ако имаш нещо да питаш казвай, че нямам време ...." За мен това означава, че се забавляват много.
  bouquet

# 64

Да.   bouquet
Моята госпожица се обажда всеки ден. Първото ѝ изказване веднага след пристигането беше "не е толкова зле, колкото очаквах", а същата вечер каза "ти в концлагер ли си ме пратила". Просто, като са ги събрали и са им обяснили програмата се беше уплашила. След два дни изявлението беше: "Все по-добре е...". А снощи вика "ако имаш нещо да питаш казвай, че нямам време ...." За мен това означава, че се забавляват много.
  bouquet

Мерси! Звучи обнадеждаващо! Ей тази реплика, искам да чуя и аз.

# 65
На сайта на НПМГ сме посочили предполагаемото време на завръщане на децата от първата смяна на лагер-школата в Бързия - 13:45-14:15, но са възможни и отклонения от този времеви интервал заради пътната обстановка

# 66
На сайта на НПМГ сме посочили предполагаемото време на завръщане на децата от първата смяна на лагер-школата в Бързия - 13:45-14:15, но са възможни и отклонения от този времеви интервал заради пътната обстановка
Благодаря за инфото.

# 67
  • гр. София

Отклонението беше доста голямо, пристигнаха в 11,00 часа  Shocked , което за нас беше неудобно, защото не бяхме в София. Бяхме преценили да се приберем и да я посрещнем, но не успяхме.

# 68
Лейла жалко, че така се е получило при вас. Нашите пък се прибраха в 4, но ние бяхме предупредени още сутринта.

Цитрон има ли отзиви вече?

# 69
Лейла жалко, че така се е получило при вас. Нашите пък се прибраха в 4, но ние бяхме предупредени още сутринта.

Цитрон има ли отзиви вече?

Както всички знаем, имало е проблем с автобуса. "Хубавото" в случая е, че не е аварирал, след като качи децата ни. Не е лесно да се намери автобус при 4 почивни дни + куп изисквания за превоз на деца.  Тъй като резервният автобус е бил за по-малко деца от 1-ва смяна се е наложило връщането им на два етапа - Първо в 11 ч. върна една част от децата, взе 2-ра смяна, а после е върнал и останалите . Нас ни предупредиха за промяната. Лейла, жалко че при вас се е получило разминаване. Сигурно има някаква обективна причина - телефони, натоварени мрежи - знам ли? Не е лесно да предупредиш 100 родителя, а при нас 2 пъти - за проблема и за новата среща,

Рали, на "Западния фронт" нищо ново. За сега общата му оценка е 8.5, а още не е станало весело.  Синът ми е доволен от храната, била по-хубава от морския ни хотел,  Намери кусур, че  нямало телевизор, но при тези РС-та се чудя за какво им е? Тази вечер ми каза: "Казвай бързо, че Интернет връзката е добра и да не губя време," - какво му трябва повече - храна, тишина и добра връзка. 

Днес са ходили на плаж, нали още е рано за домашни,  Това беше една от темите, които вълнуваха децата докато чаках ме -  "Ужас, щом е отделено 2 ч. за домашни, сигурно са много".   Simple Smile Очаквам коментарите за тях - любопитно ми е в коя посока ще са - рев или "ами те не били страшни",

Дано наблегнат и на социалните контакти, Девойките ми харесаха - запознават се, контактуват, отворени са, Една сладурана каза: "Искам да се кача в автобуса и да се запозная с 2-та смяна!". При момчетата положението е по-пасивно. Не видях да се събират и запознават, а чакахме близо час, Дано лагера ги обедини, Разчитам на девойките. Simple Smile

# 70
  • гр. София
Домашните не са били много. Аз лично очаквах да имат повече. Говоря за Информационни технологии. Но пък бяха от първия ден - в нашия случай от 2.09. Citron, не се притеснявай ще наблегнат на контактите. Поне при момичетата нямаше проблем. Щерката се е запознала с всички, които са били на лагера и ще са в нейния клас + децата от стаята, съседните стаи ..........Уцелили са се все деца с подобни профили, които ще са в една смяна  Laughing

# 71
 И аз предполагам, че няма да ги затрупат с домашни. Интересни ми бяха вълненията им преди заминаване и ми е любопитно за следващите реакции.

100% запознанства за моето дете - звучи ми като мираж, дано да греша,

# 72
Май ще сгреша в преценката. Тази вечер звучеше толкова развълнуван. Отдавна не бях го чувала така. - Лагера бил супер, Започнали с представянето на стайте. Нашият ред е...А зад него като фон - шеги и закачки. Позната идилия.
Този лагер ще сплоти децата ни, а това е много важно. Предстоят им 5 прекрасни години и дано съхранят лагерната атмосфера.

# 73

Този лагер ще сплоти децата ни, а това е много важно. Предстоят им 5 прекрасни години и дано съхранят лагерната атмосфера.
Надявам се да си права. Моята, като се върна не спря да разказва.... с колко момичета се е запознала.... с колко момчета.... кой какво направил.... кой как се е представил.... и т. н. Разбира се само за тези който са и направили най-голямо впечатление. Но важното е, че е доволна. Запознала се е лично с повечето от децата, все пак са били 50бр. И вече няма търпение да се видят пак на 17-ти.

# 74
  • гр. София
Откриването на учебната година:

http://npmg.org/2012/09/11/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2% … 0%B8%D0%BD%D0%B0/

Ralicahr, ако не е тайна как се казва дъщеря ти и какъв профил беше? Дали са се запознали с моята  newsm78 ? Ако искаш пиши на ЛС.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт