София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Сегa зaвьршихме 4 групa, доволни сме и от бaзaтa-чисто и приятно,злоядa ми е щеркaтa,но тaм ядеше.Нaй-готините госпожи Сирaковa и Георгиевa.Товa зa 69 одз.Успех Peace Peace

# 511
  • София
Благодаря ! Simple Smile

# 512
Здравейте, аз не съм мама все още, но сестра ми е с малко дете и търси жилище в Хаджи Димитър. Приятелка, която живее там твърди че за предпочитане са блоковете около пощата но не и тези където върви 85. Каза ми, че е по-тихо. Тя живее на Острово мисля че се казва улицата и казва, че си е шумничко и да избява този район и при пазара. Най-много препоръчва блоковете при пощата и в по-тихата част на Макгахан, където не минавали тролеи и имало детски площадки и вечер, а и денем било доста тихо. Какви са вашите наблюдения и кои са частите на квартала, по-подходящи за живеене. Сестра ми сега живее на бул. Васил Левски и й е писнало от шумотевицата под прозореца. Peace

# 513
Здрaвейте, имaли мaми нa бъдещи първоклaсници приети в 143 оу Георги Бенковски?

# 514
  • София
И аз с питане за ветеринар в района, сещам се само за един кабинет зад Шел, но търся лични отзиви. Трябва ми за личен лекар на лабрадор, породиста, на 4г. Simple Smile

# 515
  • sf
Аня, кученце ли си взехте, браво за ентусиазма  Hug
Знам един кабинет в 18ти блок срещу пазар Герена, но нямам лични впечатления.
Най-добре питай в кучешката тема.
И аз ще имам първолак наесен , ще ходи в 12то училище на Иван Асен.

# 516
  • София
След 2 дни я взимаме. Simple Smile И се вълнуваме. От фондацията, която обучава кучета водачи, но не могат да я ползват за обучение.

В сряда се разделихме с малката (приемната ни дъщеря, социалните решиха да я осинови друго семейство).

# 517
  • sf

В сряда се разделихме с малката (приемната ни дъщеря, социалните решиха да я осинови друго семейство).
Кофти, децата как го приеха? Вие имахте ли желание да остане постоянно?
Кучето ще е чудесен другар. Аз все още се навивам , но се надявам догодина мъж ми да клекне и да си вземем и ние  Mr. Green

# 518
  • София
Ние от самото начало бяхме заявили (и писмено в документите), че искаме и осиновяване. Когато я взехме пак казахме, декември подадохме документи да ни впишат и нас в регистрите на осиновителите, вписаха ни, но в крайна сметка комисията не взе желанието ни впредвид. В началото всички много плакахме, като ни казаха за решението, сега сме много по-спокойни, липсва ни, чуваме се с новото семейство, ще им отидем на гости.

# 519
  • София
Аня!  Hug

Ветеринар в Левски Г далече ли е ?

# 520
  • София
Не, по-добре е от Младост.  Sunglasses Лични отзиви имаш ли?

# 521
  • София
Имам да, това е Джи Пи-то на моята кучинка.  Wink

# 522
И аз мога да се включа по въпроса с ветеринара - ние живеем в Х. Димитър и водим котките при д-р Милен Иванов, кабинета му се намира на Янко Сакъзов, срещу Словашкото посолство. Ако ти е удобно, ще обясня точно къде и ще проверя за телефон.

# 523
Как стои въпроса с частните занимални в района? Има ли някакви в близост, мнения, цени?! Благодаря предварително!!!

# 524
  • София
Имам да, това е Джи Пи-то на моята кучинка.  Wink
Може ли тел и адрес? Simple Smile   bouquet

SetiBeti, благодаря и на теб, но ще видя засега в Левски, да не го мисля за паркирането.

Общи условия

Активация на акаунт