София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, имам един въпрос, знам, че сигурно сте го обсъждали, но не мога да се връщам много назад, а ми е спешно, тъй като скоро ми предстои раждане. Сега дилемата е за педиатър, в 18 поликлиника. Личната ми лекарка Пушкарова, ми препоръча д-р Славова, приятелки, (и племенника беше при нея преди да се преместят), са при Йорданова. Та се чудя, коя от двете да избера. И как процедират при захранването? От кога го препоръчват? Чувам и за Ботева хубави неща. Знаете ли, д-р Славова само педиатър ли е, или работи и с възрастни? Защото аз държа да е само педиатър, а не знам такъв и кой какъв е? Ще бъда благодарна на всички които се отзоват на питането ми Simple Smile

# 541
  • sf
Децата ми са при Йорданова, но тя работи и с възрастни. Аз съм доволна от нея, не се срещаме често пу-пу  Joy
Ботева е до нейната врата, но сякаш и там съм виждала възрастни  Thinking

# 542
Децата ми са при Йорданова, но тя работи и с възрастни. Аз съм доволна от нея, не се срещаме често пу-пу  Joy
Ботева е до нейната врата, но сякаш и там съм виждала възрастни  Thinking

Много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile Личната каза, че и двете са много добри специалисти, но нямам нито един познат при Славова, и някак не ми е сигурна Simple Smile

# 543
  • София
Славова не е само педиатър - цялото семейство сме при нея. Обикновено се чака доста, но като цяло съм доволна.

# 544
  • София
Ние сме близо 10г при Йорданова, първо децата, после и ние се прехвърлихме.

# 545
  • София
Моля за мнения за училище 199 ОУ "Св. ап. Йоан Богослов" Левски Г и 42 ОУ „Хаджи Димитър“ в Хаджи Димитър. И двете са ми удобни и се чудя кое да избера за детето. Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря ви предварително!

# 546
  • София
Определено 42ро Peace В 199то нивото е доста по-ниско заради многото ромчета,които го посещават.

# 547
Здравейте, имам един въпрос, знам, че сигурно сте го обсъждали, но не мога да се връщам много назад, а ми е спешно, тъй като скоро ми предстои раждане. Сега дилемата е за педиатър, в 18 поликлиника. Личната ми лекарка Пушкарова, ми препоръча д-р Славова, приятелки, (и племенника беше при нея преди да се преместят), са при Йорданова. Та се чудя, коя от двете да избера. И как процедират при захранването? От кога го препоръчват? Чувам и за Ботева хубави неща. Знаете ли, д-р Славова само педиатър ли е, или работи и с възрастни? Защото аз държа да е само педиатър, а не знам такъв и кой какъв е? Ще бъда благодарна на всички които се отзоват на питането ми Simple Smile
Ние също сме при Славова - цялото семейство! Що се отнася до чакането.... аз винаги се обаждам и си записвам час! Тя казва, че предпочита да работи с часове, но уви... малко са хората, които явно са на това мнение. Доволна съм от нея и то много. При нея с предимство са децата и особено бебетата.
Да си задам пак въпроса: Частни уроци къде мога да намеря в нашите квартали? Благодаря ви!   bouquet

# 548
  • Sofia
Ние сме при Дойчинова - Петрова

# 549
  • София
Записах дъщеря си при Йорданова и съм много доволна, особено в частта със захранването. Ако съм имала проблем ѝ звъня предварително и ми казва кога да отида. Не ми се е налагало да чакам.

# 550
Здравейте! Извинявайте, че може да съм по темите ви, но понеже групата се отнася за квартала, в който живея искам да ви попитам къде водихте женската консултация?

# 551
И ние сме при д-р Йорданова,винаги се чака ужасно мнооого,работи с деца и възрастни и е ад под небето.Като цяло съм доволна,д-р Ботева я замества и тя ми е правила добро впечатление и честно казано при нея и доста по малко народ и смятам декември евентуално да се местим. д-р Славова е лична на моя много близка приятелка - доволна е и цялото семейство са при нея . Simple Smile

# 552
Момичета, благодаря на всички ви за споделеното мнение и насока.   bouquet Аз все още не съм избрала педиатър, чакам позната да ми даде телефоните и на двете лекарки и да даде мнение от поликлиниката за Славова и ще се ориентирам, че време не остана Simple Smile

# 553
Здравейте, искам да запиша 6-годишния ми син на спортни занимания в Герена, но не мога да намеря информация какво и кога се спортува-някой има ли актуална информация или телефон за връзка?

# 554
Здравейте, записвам се да следя темата. Предстои ми преместване в ж.к. Хаджи Димитър и искам да науча повече за района. Междувременно трябва да проверя и как стои въпроса с преместването в детска ясла. Някой може ли да препоръча детска ясла или ОДЗ в района? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт