София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 759
  • 738
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте, записвам се да следя темата. Предстои ми преместване в ж.к. Хаджи Димитър и искам да науча повече за района. Междувременно трябва да проверя и как стои въпроса с преместването в детска ясла. Някой може ли да препоръча детска ясла или ОДЗ в района? Благодаря предварително.

Къде ще живееш? Ориентирай ни Simple Smile

# 556
На ул. Острово.

# 557
Живея от ....винаги всъщност тук и улици незнам  Mr. Green Laughing

# 558
Здравейте, имам един въпрос, знам, че сигурно сте го обсъждали, но не мога да се връщам много назад, а ми е спешно, тъй като скоро ми предстои раждане. Сега дилемата е за педиатър, в 18 поликлиника. Личната ми лекарка Пушкарова, ми препоръча д-р Славова, приятелки, (и племенника беше при нея преди да се преместят), са при Йорданова. Та се чудя, коя от двете да избера. И как процедират при захранването? От кога го препоръчват? Чувам и за Ботева хубави неща. Знаете ли, д-р Славова само педиатър ли е, или работи и с възрастни? Защото аз държа да е само педиатър, а не знам такъв и кой какъв е? Ще бъда благодарна на всички които се отзоват на питането ми Simple Smile
Ние също сме при Славова - цялото семейство! Що се отнася до чакането.... аз винаги се обаждам и си записвам час! Тя казва, че предпочита да работи с часове, но уви... малко са хората, които явно са на това мнение. Доволна съм от нея и то много. При нея с предимство са децата и особено бебетата.
Да си задам пак въпроса: Частни уроци къде мога да намеря в нашите квартали? Благодаря ви!   bouquet
частни уроци по какво ?

# 559
Здравейте, искам да запиша 6-годишния ми син на спортни занимания в Герена, но не мога да намеря информация какво и кога се спортува-някой има ли актуална информация или телефон за връзка?
На Герена има Спортна гимнастика,художествена гимнастика,карате и др. Какво ви интересува по-точно.Мога на лични да ви дам тел.номер на треньорката ни по спортна гимнастика ако желаете.

# 560
Аз пак да ви питам за Йорданова и Славова. На какво захранване държат и двете? Случвало ли ви се е да се обаждате често, или късно, или в почивни дни, и как са реагирали? В същия ден на изписването на бебчо ли са идвали? Държат ли на кърменето? И изобщо на старите методи ли държат, или са в крак с новостите? Предварително благодаря на всички, които се включите Simple Smile   bouquet

# 561
Аз пак да ви питам за Йорданова и Славова. На какво захранване държат и двете? Случвало ли ви се е да се обаждате често, или късно, или в почивни дни, и как са реагирали? В същия ден на изписването на бебчо ли са идвали? Държат ли на кърменето? И изобщо на старите методи ли държат, или са в крак с новостите? Предварително благодаря на всички, които се включите Simple Smile   bouquet
На останалите въпроси не мога да отговоря,но мога да кажа от личен опит и информация че повечето лекарки държат на кърмене,то е и абсурдно  да настояват на адаптирани млека,но те държат на средно статистическо кърмене до възраст примерно 1 год. на детето,и не са интузиазирани ако се позадържиш.Аз бая кърмих,но лекарката ми знаеше само за първата годинка Simple Smile

# 562
  • София
На Славова съм звъняла, когато е в отпуска или преди да отиде на работа - ако не ми вдигне веднага, винаги връща обаждането.
За захранване не съм говорила много с нея, имах си свои планове, но определено не препоръчва да се започне с него преди пети месец.
По отношение на първото посещение - обадих и се по телефона след като ни изписаха, дойде може би на по-следващия ден.

# 563
  • sf
Някой знае ли изпитан сервиз за лаптопи в квартала? За смяна на букса ми трябва, а не софтуерно.

# 564

Отг. на въпросите :
1. На каквото и да държат си решаваш ти,вече трябва да имаш свой план ,казваш им какъв е и питаш,ако нещо не ти е ясно. Йорданова се е съобразявала с мен.
2. Винаги ми е вдигала или звъни после.
3.Дойде на следващия,в същия за мен не е удачно.
4. Не знам лекар,който да е противник на кърменето.

# 565
Здравейте, имам един въпрос, знам, че сигурно сте го обсъждали, но не мога да се връщам много назад, а ми е спешно, тъй като скоро ми предстои раждане. Сега дилемата е за педиатър, в 18 поликлиника. Личната ми лекарка Пушкарова, ми препоръча д-р Славова, приятелки, (и племенника беше при нея преди да се преместят), са при Йорданова. Та се чудя, коя от двете да избера. И как процедират при захранването? От кога го препоръчват? Чувам и за Ботева хубави неща. Знаете ли, д-р Славова само педиатър ли е, или работи и с възрастни? Защото аз държа да е само педиатър, а не знам такъв и кой какъв е? Ще бъда благодарна на всички които се отзоват на питането ми Simple Smile
Ние също сме при Славова - цялото семейство! Що се отнася до чакането.... аз винаги се обаждам и си записвам час! Тя казва, че предпочита да работи с часове, но уви... малко са хората, които явно са на това мнение. Доволна съм от нея и то много. При нея с предимство са децата и особено бебетата.
Да си задам пак въпроса: Частни уроци къде мога да намеря в нашите квартали? Благодаря ви!   bouquet
частни уроци по какво ?

Частни уроци по БЕЛ и математика, за дете в 6-ти клас ( подготовка за матурите в 7-ми). Понеже веднъж попитах и забравих пак да уточня!  Hug

# 566
Здравейте  bouquet Случайно някой от вас да познава читав ел.техник в квартала.Става въпрос за стълбищно осветление и идея си нямам колко ще струва,дано да не е много Praynig

# 567
Искам пак да ви благодаря на всички за споделените мнения Simple Smile   bouquet Реших, да се доверя на препоръката на личната лекарка за др Славова. Чухме се по-телефона и за сега съм очарована, доста беше мила. Разбрахме се да се чуем, когато ни изпишат, живот и здраве, и ще се видим на следващия ден Simple Smile И да съм си била подготвила въпроси към нея Simple Smile

# 568
Здравейте  bouquet Случайно някой от вас да познава читав ел.техник в квартала.Става въпрос за стълбищно осветление и идея си нямам колко ще струва,дано да не е много Praynig

Читав и без пари ....аз не познавам ....знам,но взима доста

# 569

Читав и без пари ....аз не познавам ....знам,но взима доста

Е,чак пък без пари.... Joy както са казали хората..и мама на тате на дава без пари.. Joy Ясно е ,че услугите са им скъпи ,но има и такива дето си надуват цените 2-но и 3-но.Ако наистина е читав както казваш може ли да  дадеш някакви координати пък аз ще си преценя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт