София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Охх, прозвучала съм грубо Simple Smile Simple Smile Съжалявам !  Hug

Ще му потърся координатите и ще ти пиша на ЛС  Laughing

# 571
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Досега не съм писала в темата. Живея в Хаджи Димитър. Предстои ми раждане и исках да питам за мнения за педиатър. Мислех да записвам при някой в 23-то ДКЦ, но онзи ден като отидох и видях тумбата ромки някак си се отказах, а там май нямат практика да записват часове. Та от други теми от форума открих Д-р Андонова (бл.55). Ще бъда много благодарна, ако някой даде мнение за нея Simple Smile Интересуват ме неща като дали си вдига телефона, много ли се чака, държи ли на кърменето, дава ли направления и такива неща. Също открих и добри мнения за Нели Михнева, но до колкото разбрах тя вече не е в ДКЦ-то, а има собствен кабинет, но не разбрах дали записва по ЗК. Другата док, за която се интересувам е Бойка Иванова от 17-то ДКЦ. Приемам и други предложения Simple Smile
Много ще съм ви благодарана за мнения, просто нямам никакви познати в района и ми е доста трудно да събера някаква информация. ЛЛ също не можа да ми препоръча Sad Благодаря предварително на всички!   bouquet

# 572
  • София
Моите деца са при д-р Андонова. Когато предстоеше да си избирам педиатър ми я препоръчаха горещо, въпреки, че живеем в Суха река и реално 18-та п-ка ни е много по-удобна. Е, записахме се при нея. Но, честно казано - не мога да я препоръчам с чисто сърце. Ако не си следиш имунизационни календар - току-виж подминете някоя ваксина. Малко е хаотична, иска да се изкаже, но ако се опиташ да вметнеш въпрос-доуточнение те парира с фразата "не да кажа първо аз". Относно кърмене и захранване - за двете ми деца подходи различно, което в моите очи я прави градирала. Големият исках да го захранвам след 6 месец, но това преди 10 години - тогава много ми пили колко щял да му падне хемуглобина, какви били тези моди. Все пак го захраних компромисно на 5 месеца и нещо и хемуглобина беше нормален за незахранено дете, но тя ни изписа някакви капки, които така и не давах. Реално аз си направих схема, четейки в интернет и си правих каквото си исках. За малката /преди 6 години/ директно ми каза - колко по-дълго я кърмите и по-късно я захраните е по-добре. Много се изненадах, защото очаквах същата бурна съпротива.
Пред кабинета й често има голяма опашка, особено в понеделник сутрин. Това не е подходящо време за детска консултация. Иначе обръща внимание, не бърза да те изгони от кабинета, но и някак - не съм убедена, че познава и помни изцяло историята на прекараните заболявания на пациентите си (това в сравнение с моята лична лекарка, при която ходя през има-няма 5 години, но тя помни какво ми е изписала последния път  Crazy )
Относно направления - не е от "най-дашните". Синът ми е с дългогледство, носи очила и трябва да ходим на контролен преглед веднъж годишно - еми не иска да ни дава всеки път направление, мрънка - те, очните лекари искат, ама аз нямам безкрайно много. Иначе на УНГ ни е пращала, не мога да кажа нищо по този въпрос - когато се е налагало ни е давала. Явно не й се харчат направления за очни прегледи, за по-маловажни ли ги смята...
Не знам дали вдига телефони, защото никога не съм я търсила за нищо  Rolling Eyes дори и да са боледували съботно/неделно изчаквам и отиваме в понеделник.
Когато е в отпуска я замества д-р Дръжков, с когото споделят един кабинет. Само трябва да се има в предвид, че той е в обратна смяна.
Не бърза да изписва антибиотици, изчаква да види как ще се развие заболяването. Не толелртира безразборното сваляне на температури по-ниски от 38 градуса - това са неща, които на мен ми харесват. Единствено малко прекалява с антибиотичните капки за очи, които свободно изписва за лечение на хрема...
Като обобщение - не че съм недоволна от нея, но някак - не мога да кажа, че е лекар, който не бих заменила за нищо на света.
Май не помогнах много...Ако имаш конкретни въпроси - насреща съм  Hug

Аз да вметна един въпрос - дали има на  Герена някакви спортни занимания? Миналата година май имаше някаква аеробика и йога, но вчера четох на вратите пред залата за гимнастика /тази над стрелковия клуб/ и нищо не видях...

# 573
  • sf
Има ли някой от 49то , 44то или 143то училище в Сухата река?
Интересува ме дали  там ще има тренировки по таекуондо, карате или нещо подобно?

# 574
  • София
Ние сме в 143то, но още не съм чула баш за тези спортове.Казали са за футбол и танци, но не е късно и ако чуя ще свиркам Whistling  Grinning

# 575
  • sf
Ще съм благодарна  Hug
Моят иначе е в 12то, но там тренировките съвпадат с плуването му. А се е затръшкал да пробва с карате и ми се иска нещо около нас да е, та поне едно обикаляне да си спестя.

# 576
И аз търся нещо за девойка на почти 6 години

# 577
В 49-то има Айкидо.

# 578
  • sf
Мерси  Hug
Той пък реши,че иска футбол  Rolling Eyes Та сега проучвам и за футбол. Ако нещо знаете...  Thinking

# 579
  • София
В нашето училище има,но не знам подробности. Днес трябваше да имат тренировка,но нямахме възможност да заведем дребосъка,за да разбера Peace

# 580
  • София
При нас, в 42-ро има футбол.

# 581
  • София
Колебая се между 143то и 42ро училище за моята госпожица. И двете са ми удобни. Някой може ли даде мнение/съвет?

# 582
Колебая се между 143то и 42ро училище за моята госпожица. И двете са ми удобни. Някой може ли даде мнение/съвет?

Аз 143 - то .... не го харесвам,предимно лоши отзиви.Спряла съм се на 42-ро от догодина  Peace за първокласничка

# 583
  • София
Хм, аз съм останала с впечатление, че 143 е най-хваленото и предпочитано в района, там на едни опашки се редяхме.
Предпочетохме 42-то, защото ни е по-удобно, пак не ни е много близко, но автобусът спира до у-ще, после спирката е до нас и мин. година почти редовно сами се прибираха. 143-то няма предучилищна, а ние искахме да ги прехвърлим заедно двамата.
Както писах по-назад, доволни сме много от избора си на 42-ро. Директорката прави много за у-щето, дворът е поддържан, извеждат ги да играят навън, дори и в по-лошо време (стига да не вали са навън преди и след занималнята, физическото също от време на време). Има доволно спортове, доволни сме!

# 584
  • София
Мерси  Hug
Той пък реши,че иска футбол  Rolling Eyes Та сега проучвам и за футбол. Ако нещо знаете...  Thinking
И при нас футбола е понеделник и сряда от 12,45 до 14ч-20лв

На спирката на тролеите и рейсовете на "Владимир Вазов" видях плакати и за Таекуондо в 95то Peace

Общи условия

Активация на акаунт