София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ние взимаме мляко от един човек Драго се казва. разнася из целия квартал и в определен ден минава и през нас. има и сирене, кашкавал, яйца, мед. аз му харесвам нещата. взимам от него вече няколко години. през лятото не минават, че е много топло.

# 616
  • София
ние взимаме мляко от един човек Драго се казва. разнася из целия квартал и в определен ден минава и през нас. има и сирене, кашкавал, яйца, мед. аз му харесвам нещата. взимам от него вече няколко години. през лятото не минават, че е много топло.

Здравейте мами, хайде и аз да се включа в темата. Simple Smile За въпросният Драго - имам позната мама която от доста време си купува от него мляко и е доста доволна. Аз така и не съм пробвала още.

# 617
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър личен лекар в района. Благодаря!

# 618
  • София
Ако става въпрос за педиатър, аз съм записала малкия при Калинка Йорданова от 18 поликлиника и съм доволна.  Peace

# 619
  • София
Какво мислите за вечните мъгли в квартала? Получават се, защото е по-ниско. Вчера една позната се изказа, че в Хаджи Димитър и Левски се събирал мръсния въздух на цяла София, което, честно казано, малко ме подразни. А сега се замислям... може би има известна истина.  Rolling Eyes

# 620
Мъглата е от реката! Той мръсния въздух е в цяла София!

# 621
  • София

Това е най-ниското място в София просто, освен
това в полето м/у Левски Г и Враждебна има няколко
големи водоема. Наблизо минава и река Искър.
А мъгливо е било винаги на това място, именно затова
летището е построено точно там от немците през
втората световна война. Било е военно летище и мъглата
е служела за прикритие. Така че определено не е мъгливо
от мръсния въздух, споко!  Wink

# 622
Здравейте, може ли да ми кажете повече информация за 69 ОДЗ Жар птица в района. Интересува ме базата и отношението на персонала към децата. Благодаря предварително.

# 623
  • София
Привет и от мен.
Започва да ме тресе треската по избора на училище. Колебая се между 42-ро и 143-то училище. Но все пак си зависи и от учителката, а нямам никакви наблюдения. Кои са добрите госпожи, при които да се надяваме, че ще попаднем? И за едното и за другото училище ме вълнува този въпрос. Praynig

# 624
  • София
Нашата госпожа беше Иванова за 143-то става дума.
Доволна съм от нея.

# 625
  • София
И преди съм писала, ние избрахме 42-ро, много сме доволни (като за държавно, квартално училище). Госпожите, за които имам наблюдения ще поемат първи клас след 2г, тъй че конкретни съвети не мога да дам. След Нова година има ден на отворените врати, най-добре го посети да видиш как лично ти се струват на теб госпожите.

# 626
  • София
MiksiPiksi, базата, според мен, е добра. Басейн нямат. Отделни помещения за спане и игра. Ламиниран паркет. http://69odz.com/Obsta/Baza.html

Имат телевизори и им се пускат детски филмчета доста често. Това ми е на мен забележката.

# 627
Здравейте! Може ли да препоръчате маникюристка в района  Thinking

# 628

Враждебна устройва ли те?! Много добре работи момичето, почиства изпипва и на прилични цени! Поела е също така и функциите на козметичка, но там не я препоръчвам!

# 629
  • София

Враждебна устройва ли те?! Много добре работи момичето, почиства изпипва и на прилични цени! Поела е също така и функциите на козметичка, но там не я препоръчвам!

А координати ?

Момичета имате ли парно ?

Общи условия

Активация на акаунт