От Франция до България - превоз на покупките ни (15)

• 45 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Новини от Франсето има ли.Че тя отиде и тая седмица
Не стана ли ясно вече, че "новините"/ мейлите се получават, когато изпратят пратките по поща и еконт? И това се случва привечер най-рано.  Tired

какви мейли,той курса още не е дошъл
ти пред склада на ФТБ ли го чакаш тоя курс всеки път?  hahaha

не разбирам какъв ти е проблема.Чакам си пратките.Ако знаеш нещо кажи,ако ли не по спокойно
Защо реши, че имам проблем?
По-скоро ти се успокой, че все си толкоз нетърпелива, като че животоспасяващи лекарства чакаш, а не дрешляци... Grinning

# 631
Ами вие като не чакате защо висите по форумите цял ден

# 632
  • София

И преди курсовете на превозвачите "ние" си висехме по форумите по цял ден. Щот си нямаме друга работа, например, и "ни" е забавно... да споделяме с такива като "вас" тънкостите и далаверките в онлайн пазаруването от френски сайтове за чест и слава  bowuu

# 633
  • София

И преди курсовете на превозвачите "ние" си висехме по форумите по цял ден. Щот си нямаме друга работа, например, и "ни" е забавно.  bowuu
О, не, някои просто не сме ментално здрави. И да го обясним, няма да се разбере  Wink smile3533

# 634
  • София
да разведря - на смарта курса пристигна, честито на печелившите - моята поръчка, доставена на 17-ти е тук  Peace

# 635
Аз пък да ви разкажа как от предния курс още не съм си получила пакетите. Мъж ми в събота искал да ги вземе. Да, ама Смартковци вместо, че някоя си дама си е взела нейните, са отбелязали, че аз съм взела своите  Shocked Та, моите реално си седят в склада, но "блокирани", защото явно в събота не са могли да коригират грешката веднага и са казали на мъжа ми, че ще ги изпратят за тяхна сметка до адрес в понеделник...чак... Blush Та, днес звънах да ги питам кога ще ги получа, казаха- утре и ме питаха за адрес на офис на Еконт. Та, като казах на мъжа ми, че ще ги получа в офис на Еконт той веднага им се обади да ги пита защо до офис, все пак той е разговарял с тях. Обещали до адрес, пък ще видим, стискайте палци утре да се похваля  Tired
Благодаря за размерите на долнището, правилно съм направила, че метнах 126  Wink

# 636
да разведря - на смарта курса пристигна, честито на печелившите - моята поръчка, доставена на 17-ти е тук  Peace
ей тея са станали скоростни, дано и от английското ми дойдат обувките още за това лято/есен  Mr. Green
Отивам да видя ще имам ли нещо дошло от НК  Sunglasses

Super  Party
Имам 2 поръчки дошли  Mr. Green
Не помня с какво са, но едното със сигурност са анцузи  Mr. Green
Май и двете от тази дата трябваше да са анцузи, но едната е 1 кг, другата 1,5 кг, много странно  newsm78
Утре отивам да си ги взема и ще дам отчет в другата тема  Peace

# 637
  • гр.Добрич
Момичета, вече не се ли публикуват списъци от Франсето, за получените пратки в България?

# 638
  • София
Рони, с нетърпение ще чакам отзиви за анцузите в другата тема и снимки на новите ранички.. че французойките нИ щат да снимат.  Laughing

Момичета, вече не се ли публикуват списъци от Франсето, за получените пратки в България?
Няма списъци вече, всеки, който има поръчка  курса получава мейл в деня, в който изпратят пратката по поща/еконт.  Peace

# 639
  • София
да разведря - на смарта курса пристигна, честито на печелившите - моята поръчка, доставена на 17-ти е тук  Peace
ей тея са станали скоростни,
да, чак се депресирам, че в следващия им курс нямам нищо, ако продължават с тази скорост, трябва като Гъбите - да въведат задържане на пакет  Mr. Green

# 640
  • гр.Добрич
Evа, благодаря за отговора. Колко удобно беше преди със списъците. Сега пълно неведение.

# 641
Колко удобно беше преди със списъците. Сега пълно неведение.
Това е идеята-да могат от време на време да си измислят някой курс, че да оставят впечатление, че имат чести курсове. Wink

# 642
Рони, с нетърпение ще чакам отзиви за анцузите в другата тема и снимки на новите ранички.. че французойките нИ щат да снимат.  Laughing
Да ам сигурно ще те разочаровам, защото моите анцузи са пуснати с 63118 с подарък колието  Rolling Eyes
Аз още в началото ги напусках, а и беше по-изгодно защото кода беше 20/29  Mr. Green
Иначе чакам и 4 ранички, ама.................. не се знае кога, макар да поръах още първия ден, като излязоха кодовете  Laughing

# 643
Дочакахме!
Francetobg

Курс 28: /17.08- 28.08/- пристигнал
 Пратките от курс 28 за страната ще бъдат изпратени с Пощи и Еконт в сряда 29.08. В сряда всички наши клиенти ще получат е- мейли с информация за получените пратки. Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични на ул. Мехомия 6, вх.Б, ет. 2 във вторник 28.08 от 16.00 до 19.00ч.

# 644
Информaция за курсовете на Smart Delivery
Курс 20/08/2012 - 27/08/2012 - пристигнал
Дати за раздаване:
Вторник 28/08/2012 от 14:00ч до 18:00ч

Общи условия

Активация на акаунт